Şimdi Ara

Wolfenstein 2009 %100 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
30.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu güzel oyunun %100 Türkçe yaması çıkmış. Menüler, oyun içi yazılar, video altyazılar vs hepsi Türkçe. Haberdar olmayanlar indirip zevkle oynayabilirler...
    Yamayı yapan arkadaşa ulaşamadım. Kendisine özellikle teşekkür etmek isterdim. Emek verdiği için...

Bazı arkadaşlar kurulumun manuel yapıldığında sorunla karşılaştıklarını belirtmişler. Bende otomatik kurulum dosyası hazırladım. :)

Otomatik Kurulum Dosyası
    http://rapidshare.com/files/315671172/WolfensteinTR.exe

Manuel Kurulum Dosyası
    http://rapidshare.com/files/312456781/Wolfenstein2009Turkce.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 3 Aralık 2009; 13:33:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wolfenstein 2009 Türkçe Yama: Ultimate Rehberin

Wolfenstein 2009'un Türkçe dil desteği olmadığını biliyor muydun? Neyse ki, oyunun %100 Türkçe oynama imkanı sunan bir Türkçe yama mevcut. İşte Wolfenstein 2009 Türkçe yamasını indirme, kurma ve kullanma konusunda kapsamlı bir rehber:

Wolfenstein Türkçe Yama İndirme

Wolfenstein 2009 Türkçe yamasını indirmek için güvenilir bir kaynağa ihtiyacın var. Yalnızca orijinal oyun dosyalarını kullanan ve virüsten arındırılmış yamaları indirdiğinden emin ol.

Wolfenstein 2009 Türkçe Yama Kurulumu

Yamayı indirdikten sonra, genellikle ".exe" uzantılı kurulum dosyasını çalıştır. Kurulum sihirbazı seni adım adım yönlendirecek ve yamanın oyun dosyalarına uygulanmasını sağlayacaktır.

Wolfenstein 2009 Türkçe Yama Kullanımı

Yama kurulduktan sonra, oyunu başlattığında Türkçe dil seçeneğinin mevcut olduğunu göreceksin. Oyun ayarlarına giderek "Dil" seçeneğini "Türkçe" olarak değiştirebilirsin. Artık Wolfenstein 2009'u Türkçe olarak oynayabilirsin.

Return to Castle Wolfenstein Türkçe Yama

Return to Castle Wolfenstein için de Türkçe bir yama mevcut. Kurulum süreci Wolfenstein 2009 Türkçe yamasına benzer.

Wolfenstein 2009 Türkçe Yama İndir

Wolfenstein 2009 Türkçe yamasını indirmek için şu gibi güvenilir kaynakları ziyaret edebilirsin:

• Mod DB
    • Nexus Mods
    • Oyuncular Dünyası

Sonuç

Wolfenstein 2009 Türkçe yamasını kullanarak oyunu kendi dilinde oynamanın keyfini çıkarabilirsin. Bu rehberdeki adımları takip ederek yamanın sorunsuz bir şekilde kurulmasını ve kullanılmasını sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler dostum.
  • çok güzelde winrarla assets.pk4 dosyasını açtığımda tanımlanamayan arşiv sonu diyor. dosya değişiminde de benzer hatalar veriyor. olmadı velhasıl.

şöyle yapabilirmisin: türkçe yama eklediğin assets.pk4 dosyasını upload et direk oyun klasörüne atalım. 20 mb bişey zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 26 Kasım 2009; 15:52:42 >
  • Dosyayı Yükledim yapacağınız şey sadece. C:\Program Files\Activision\Wolfenstein\SPbase klasöründe bulunan assets.pk4 isimli dosyayı indirdiğiniz dosyayla değiştirmek.

http://rapidshare.com/files/312535733/assets.pk4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 26 Kasım 2009; 18:32:39 >
  • waaw bu muhteşem oldu işte
  • işe yaradıysa ne güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 26 Kasım 2009; 18:32:17 >
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    10 yıl önce açıldı
    NFS 2015 Türkçe Yama (İstek)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diyaloglardaki altyazılar Türkçe mi yoksa menü görevler mi Türkçe?
  • valla süper %100 demiş herhalde alt yazılarda türkçedir yeni bi anakart ve işlemci gelecek o zaman bu oyunu tekrar oynarım
  • Gelecek tabi kardeşim. güle güle oyna ikimiz de level atlatıcaz pcleri Hak ettik ama
  • Arkadaşlar altyazılarda mı Türkçe ? Merak ettim.

Birde ekran görüntüleri koysanızda konu biraz şenlense
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Dosyayı Yükledim yapacağınız şey sadece. C:\Program Files\Activision\Wolfenstein\SPbase klasöründe bulunan assets.pk4 isimli dosyayı indirdiğiniz dosyayla değiştirmek.

http://rapidshare.com/files/312535733/assets.pk4

Olay bu. % 100 türkçe oldu. altyazılar ve menu hepsi türkçe oldu teşekkürler kardeş.
  •  Wolfenstein 2009 %100 Türkçe Yama

• Rapid'ten beleş kullanıcı olarak indiremiyoz mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Rapid'ten beleş kullanıcı olarak indiremiyoz mu ya?

12 den önce zor gibi gözüküyor. Denemekten başka çare yok.
  • Kim çıkarmış ? Hangi site yada grup çıkarmış ? Biraz daha bilgi verebilrmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Rapid'ten beleş kullanıcı olarak indiremiyoz mu ya?

www.rapid8.com
  • İlk verilen linkteki dosya 75 kb ikinci verilen linkteki 20mb hangisi dogru olanı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

İlk verilen linkteki dosya 75 kb ikinci verilen linkteki 20mb hangisi dogru olanı.?

75 kb lık olan dil dosyası onu siz entegre etmeniz gerekir ama benim verdiğim 20 mb lıksa hiç bir şey yapmadan indirdiğiniz dosyayı değiştirince yeterli olur...
  • Oyunun sitesine üye oldum ancak forumlarında dolaşamıyorum ? Genel bir sorun mu yoksa üyeligimle alakalı bir sorun mu ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.