Şimdi Ara

WmiPrvSE.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1-2 gün önce bilgisayarım kasmaya başladı ve CPU' nun %100 çalıştığını farkettim. WmiPrvSE.exe tüm sistem cpusunu kullanıyor. Yazılım hatalarını düzelten bir program diye biliyorum ki 3-4 gündür çalışıyor ve bu normal değil. Bu WmiPrvSE.exe yi C dosyasında silmeye çalıştığımda TrustedInstaller size izin vermelidir diyor ve silinmiyor. Bu programı nasıl kaldırabilirim?
    Ram:4gb
    Ekran kartı:2,5 gb
    Harddisk: 131 gb
    Yüksek bir kasma var sosyal medyada bile gezerken takılıyor arada.

WmiPrvSE.exe Nedir?

WmiPrvSE.exe, Windows Yönetim Enstrümantasyonu (WMI) Sağlayıcısı Ana Süreci olarak bilinen kritik bir sistem dosyasıdır. WMI, Windows işletim sisteminin bir bileşenidir ve sistem yönetimi ve izleme görevleri için kullanılır.

WmiPrvSE.exe, WMI ile etkileşimde bulunan uygulamalara veri sağlamaktan sorumludur. Bu veriler arasında donanım ve yazılım bileşenleri, işlemler ve sistem ayarları hakkındaki bilgiler bulunur.

WmiPrvSE.exe'nin İşlevleri:

• Sistem durumu ve performansı hakkında bilgi toplar ve sağlar.
    • Donanım ve yazılım bileşenlerinin yönetimi ve yapılandırılması için kullanılır.
    • Güvenlik olaylarını izler ve bunlara yanıt verir.
    • Sistem hatalarını ve olaylarını günlüğe kaydeder.

WmiPrvSE.exe ile İlgili Sorunlar:

WmiPrvSE.exe, sistem için kritik bir süreç olduğundan, bu süreçle ilgili sorunlar bilgisayarınızda ciddi sorunlara neden olabilir. WmiPrvSE.exe ile ilgili olabilecek bazı yaygın sorunlar şunlardır:

• Yüksek CPU kullanımı
    • Sistem çökmeleri
    • Uygulama hataları

Bu sorunları yaşıyorsanız, bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı taramanızı veya bir BT uzmanına danışmanızı öneririm.

Önem:

WmiPrvSE.exe, Windows işletim sisteminin düzgün çalışması için gerekli bir dosyadır. Bu dosyayı silmemeli veya devre dışı bırakmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    system 32 wbem
    20 yıl önce açıldı
    msiexec.exe hatası
    23 yıl önce açıldı
    SVCHOS.EXE
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.