Şimdi Ara

WISHNE napıyorsun sen? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drhakans

    bende katkida bulunayim
    yazanlarin cogu kendi capinda hakli
    benim bir onerim war mesela sonyericsson nokia samsung lg vs vs telefon modelleri (bilgisayardaki gibi) klasor gibi olsun biz altina topic acalim.
    yani Cep Telefonu ve Aksesuarları bolumunun icindede telefon markalari olsun herkes oraya yazsin.
    ben bir soru soruyorum mesala cevabini almak icin diger arkadaslarin (merhaba ben girdim ,gec oldu ben cikiyorum tarzi) mesajlarini okumak istemiyorum.

    saygilar

    Zaten forumların nerdeyse tamamında böyle bir yöntem var.Mesela trforum, forumtr, forumturkey, oslik.ru, siemensplanet vs.
    Bence bu uygulama için geç bile kaldık.
  • WISHNE hakLı yada hakLı deiL konu WISHNE bu davranısLarı kendi için yapmıyor Forumda duzen sagLanması için yapıLıyor.Eger 1 forumda duzenın sagLanması Lazımsa oda herkesı ortak kararLarda yada ortak yonLerını buLarak oLur WISHNE bunu sagLamaya caLısıyor.Ben katıLmısım sen katıLmamıssın o kadar onemı yoq.Bu forumdan bu sebepLe 3 kişi bırakırsa 33 kişi uye oLur.

    not: WISHNE bu kadar yeter forum kıtlenmeLı bence.
  • Yanlış konuşuyorsun. Benim ve senin ne düşündüğü ve memnuniyeti çok önemli. Biz olmazsak forumda olmazdı. Ve senin yazdığın her mesaj, forum bütcesine katkı. Konunun dışına doğru çıkıyoruz yavaş yavaş bu yüzden son noktayı, şeriatın kestiği parmak acımaz diyerek koyalım

    quote:

    Orjinalden alıntı: egzersayz

    WISHNE hakLı yada hakLı deiL konu WISHNE bu davranısLarı kendi için yapmıyor Forumda duzen sagLanması için yapıLıyor.Eger 1 forumda duzenın sagLanması Lazımsa oda herkesı ortak kararLarda yada ortak yonLerını buLarak oLur WISHNE bunu sagLamaya caLısıyor.Ben katıLmısım sen katıLmamıssın o kadar onemı yoq.Bu forumdan bu sebepLe 3 kişi bırakırsa 33 kişi uye oLur.

    not: WISHNE bu kadar yeter forum kıtlenmeLı bence.




  • arkadaşlar bır konu acmadan topıklere bakın sızı ılgılendıren topıc varsa sorunu oraya yazabılırsınız kafasına gore topık acmakla mesaj kalabalıgı oluyor olaylar amacından sapıyor sonra ayrıca sonuna kadar WISHNE nin yanındayım....Her konudada haklıdır....Bir sorun varsa 'ŞİKAYET' Butonuna basınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren -- 28 Eylül 2005, 11:17:55 >
  • bölüm modunu bu tür kilitlenmeye iten nedir acaba onu düşüneniniz oldumu hiç.mesela bazan ana sayfada 6260 mı mpx220 mi sorusu aynı anda 4 konu olarak açılıyor hatta bazıları peşpeşe açılmış konular forumlar bilgi paylaşım yeri olmasına rağmen bu paylaşımı armut piş ağzıma düş yaparak elde etmeye çalışıyorlar bir insan alacağı telin tüm özelliklerini bilir kararsız kaldığı noktalarda ise forumlara başvurur.250 ytl'ye ne alınır diye bir konu açılması sizce çok iyi mi?250 ytl'si olan adam gider telefoncuya 4 tane model gösterecek onlarında özelliklerini anlatır hangisi uygunsa onu alırsın burada o tarz topiklere verilen cevaplar bence gayri ciddiyetsiz cevaplar.
    bu konuda bölüm modunuda düşününüz bu işlerden para almadığını ve hiçbir karşılık beklemediğini düşünün.
    o tarz mesajlar yüzünden önemli konular 4 yada 5. sayfalara kadar geriliyor...




  • Arkadaşlar yazdıklarını dikkatle okudum.
    Bütün bu yazılanlardan sonra buraya olumlu olumsuz yazan herkese teşekkür ederim öncelikle
    Sanırım artık benim de birşeyler söyleme vaktim geldi sanırım.
    Şuna hem fikiriz ki hepimiz burda bir düzen istiyoruz. İnsanların gereksiz konularla forumu işgal etmesinden şikayet ediyoruz.Bu sadece bugün olan bir şey değil,uzun zamandır bu bölümün yaşadığı bir sıkıntı.
    .
    Öncelikle yapılan uygulamalar sadece benim değil FORUM DONANIM HABER üst yönetiminin de destekleyerek alınmış ortak kararların uygulanmasıdır.
    Bu uygulamalar esnasında kimsenin şahsında (zaten bu adamı sevmezdim yada severim mantığı ile) hareket edilmemiştir.
    Ama şu da bir gerçektir ki belki benden çok önce üye olmuş ve birçok konuda yardımını esirgemeniş arkadaşlar vardır ki; bu arkadaşları inkar etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur ve bu arkadaşlar birazcıkda olsa ihtiması hak etmektedir.

    Şimdi @nofrost arkadaşım bu konuyu açtıktan sonra özellikle bu konu başta olmak üzere hiç bir konuya müdahale etmedim.

    Burda yapılmaya çalışılan zaten varolan konuların yanına daha yeni ve bilgilendirici konuların açılması. Zaten varolan ve belki de çözümü bile gerçeklişmiş bir konunun ısrarla açılması da hoş değil.

    Bu kapsamın içine giren "Ne Alayım" yada "x telefon y telefon" yada Şu Paraya Hangisi" Konularının kapanacağını zaten üst konu olan bölüm açıklamalarında yazmıştım.Orada yazan yazı zaten sizlere yapılmış bir uyarı mahiyetindedir. Ama bu demek değildir ki sizin soru sorma haklarınız elinizden alınıyor. Sadece sizleri biraz daha mantıklı sorulara ve araştırmaya yönelten bir uygulamadır.

    Bunların ışığında hepimizin aklı ve mantığı olduğuna göre;Ne alacağımızı bilebilecek kadar olgunuzdur. İkilemde kalmıyormuyuz mutlaka kalıyoruz ama ikilemde kaldığımız telefonların konularını okuduğumuzda ve orada ki aktif kullanıcılara soru sorduğunuzda eminimki daha net cevap alabiliriz. "Sadece x al", "x alma y al" "ikisinide alma para bul z al" mesajları bu arkadaşımızı nasıl yönlendiriyor? Ne kadar sağlıklı oluyor bu verilen cevaplar? Bu arada tavsiyeler doğrultusunda hakikaten bu telefon alınıyor mu? Unutmayalım ki verilen cevaplar görecelidir. Kimi arkadaşımız Nokia dan şaşmıyor kimisi de siemens den. En iyi tercihi kişi kendisi yapacaktır.

    Son günlerin poüler konuları olan K750i, W800, N 90 hakkında açılan konuların haddi hesabı yok. o kadar dallanıp budaklandı ki konular kimse takip edemez duruma geldi. Hepsi tek bir konu altında toplansa da gelen herşeyi orda bulsa daha iyi olmaz mı? Eğer bu şekilde ilerlerse konular hem arayanlara kolaylık olur hemde yazacaklara.

    250 YTL paranız varken 6630,K750i vb telefonlar alamazsınız ama açılan konuda N 90 bile tavsiye ediliyor. Bu gereksiz değil de nedir? Bununla ilgili açılan konunu haddi hesabı yok.Eğer ki kimse mesaj yazmazsa konu arkaya gider ama maalesef dayanamıyor ve mesaj yazıyoruz. böylece konu birçok önemli konunun önüne geçiyor.

    Konuları kilitliyorum çünkü eğer silinirse oraya iyi niyetli bir şekilde mesaj atan arkadaşların mesajlarını silmek gibi bir durum oluşacak ve bu onlara haksızlık olurdu.

    Kilitlenen konulara bir kaç örnek veriyim sizlere

    http://forum.donanimhaber.com/m_4209579/tm.htm

    quote:

    Orjinalden alıntı: yavuzbalkaya

    herkese selam arkadaşlarrr

    benim 3230 telefonum var ve birde sorunum varrr benim sorunum yükledğim mp3 olsun resim olsunn
    yüklediğim şeyleri telefonun hafızasına değilde direk hafıza kartına atabilmem için bir programmmm var mı bildiğinizz 3230 larda telefon hafızasına atıyorrr telefon hafızası da dolu olduğu zaman ne dosya gönderebiliyorum nede alabiliyorumm telefon hafızasında 1.2 mb boş yer olduğu için bu kapasitenin üstünde hiç bir dosyayı alamıyorumda gönderemiyorumm hafıza katı bomboş sorunuma çözümü bilen arkadalardan acil yardım rica ediyorummm

    şimdiden herkese tşkkkk
    mail adresimede gönderebilirsiniz yavuzbalkaya@gmail.com



    bir kere konuya başlangıç yanlış. Symbian kullanan arkadaşlar çok iyi bilir ki fexplorer yada benzeri bir file manager programı ister ve forumu aratınca kaç tane cevap çıkıyor


    buyrun arkadaş yeni almış ve atılan mesajlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_4209352/tm.htm

    Konunun amacı ne?
    http://forum.donanimhaber.com/m_4206253/tm.htm

    Aynı şekilde kendi konusunu takip etmeyen ama ikinci konuyu açmayada üşenilmeyen bir konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_4209999/tm.htm

    Konu genel bir tartışma konusudur. Sadece mobil bir ürün için değil tüm hayatımızda da karşımızı çıkan bir sorundur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_3921426/tm.htm

    Üst konu yapıldı paylaşımlar için. Herkes kolaylıkla bulabilsin sağda solda aranmasın diye.Elimizdeki arşivleri buraya ekleyebiliriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4218797/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_4230993/tm.htm

    K750i için kaç kere verildi bu konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_4227809/tm.htm

    Cep Telefonları bölümü ile ne alakası var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4228473/tm.htm

    Bu liste uzar gider arkadaşlar. Bunları verirkende kimseyi kırmak adına vermedim sadece konular örnek olsun amacındadır.

    Bu şekilde açılan konular özgürlük değil başka arkadaşların paylaşma haklarına saygısızlıktır ve ben buna müsade etmem.


    Bazı şeyler sizleri rahatsız etmiş olabilir lakin bir düzen oluşması adına bazı radikal hareketlerin yapılması gerekiyordu. Bu bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmeyebilir. Hatta biraz da sert olabilir yapılanlar ama,Bu güne sürdürdüğüm tutum bundan sonrada aynı şekilde devam edecektir. Zaman içinde Bölümle ilgili çalışmalar da yapılacaktır.

    Rahatsız olduğunuz konuları lütfen PM yada şikayet yolu ile bildirin. En kısa sürede müdahele edilecektir.

    Herkese İyi Forumlar dilerim.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISHNE -- 28 Eylül 2005, 13:31:32 >




  • Bu son açıklamadan sonra bu kouyuda kapatsanız iyi olur.
  • Pardon unutmuşum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.