Şimdi Ara

Wireless Nasıl uzattılabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Anlatıcam şey size biraz komik gelebilir ama ben artık ayakta durmaktan yoruldum:)
    Londra ya öğrenci olarak geldim ve geldiğim evde direk wireless ile arama yaptım ücretsiz bağlanabilmek için.Fakat 20 nin üzerind eağ buldu ve hepside tahmin edebileceğiniz gibi güvenli bağlantı idi.Bigün aramaktan yorulmadan çatıda deneme yapma fikri aklıma geldi.Ve sonunda başardım!Çatıda güvenliği olmayan July01 die birini buldum.Ama Sorun şu ki İngiltere de allahın her günü yağmur yağıyor ve her internete girmek istediğimde camı açıp bilgisayarı havaya kaldırmak istemiyorum.sadece 2 metre daha aşagıdan alabilse masamın üzerinde rahatlıkla bağlanabileceğim.Umarım sorunu anlamışsınızdır.Bildiğiniz böyle bir uzatma wireless varmı??? 2 metre yukarı koyup ,bilgisayarıma usb ile harici bağlayabileceğim bir wireless tipi.Bilenler lütfen yardımcı olsun.Bu mesajı da dışardan yazıyorum :) Yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Bilgisayarın galiba notebook,o halde anten bağlanabilecek yapıda bir wireless kart tak,ya da içindeki mini pci wireless karta antan de belki takılabilir,anteni pencerenin en üst köşesine koy.
  • senin icin en iyi cozum 5mt uzatma kablosu ile usb wireless almak. usb kablosunu usb hub kullanarak 5mt nin uzerinede uzatabilirsin. ama usb wireless adaptorlerin cekis kuvveti laptop kadar olmaz onun icin sana harici anten takilabilen bi model lazim. edimax in rp-sma soketli bi modeli var ihtiyaca gore high gain tercihen directional bi anten takarak cok daha uzaklardaki wirelesslara ulasabilirsin. turkiyede 40-50ytl biraz arastirirsan ordada bulursun.

ama isi daha ileri tasiyacaksan tavsiyem bu olur
    http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-500mW-USB-Wireless-WiFi-G-B-Adapter-Antenna-Jack_W0QQitemZ290189528646QQihZ019QQcategoryZ45002QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    500mw alfa usb wireless. buna duzgun bi anten takarsan hic bi derdin kalmaz. karsilastirma icin soluyorum normal access pointlerin bile cikis gucu 28mw civaridir.

• robotech in yeni bir modemi var biraz tuzlu onla her halim 250 m oluyormuş menzil bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.