Şimdi Ara

Wireless ADSL modem tercihi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus us robotıcs en ıyılerı baska alma ÖZELLİKLE ASUS
  • Airties Üç AyLık Modem qeneLe Baktıqımızda Modemin 3 ay Sonra BaqLantı Hızının düştüqü qörünüyo

Us Robotics İse Evdeki Wirelles Herhanqi Bir Aq Varsa EtkiLeniyor ve BaqLantı Hızı Cok Düşük

Linksys in Düşük MaLiyetLi ÜrünLerinin Hepsinden Bir Odadan Bir Odayı qörmüyo Diye BiLiyorum.

Bu BilqiLerin Hepsi Kendi Yaptıqım AdminSoLap BaqLantıLarında Pc yada öLçerek Yaptıqım Teste Benzer Basit ŞeyLerdi Ama KuLLanan DostLarından BiLiyorum ve Kendimden Dünyada İki Network Üreten Firmama Var Biri Netgear Biri CNet qerisi Zaten Dünya Pazarında Cok Az Hakka Sahip FirmaLar Amerika da 2 yıLdır Geri Dönüşüm ve GüvenLik OLarak Netgear Lider vE KuruLumu Cok Basit Artı Türkiyede Dünya Pazarına qöre En Düşük MaLiyetLe SatıLıyo Bunu Araştırdım Ben Şuan Netgear DG834GT ModeLini KuLLanıyorum Tek KeLimeyLe Harika qerisi Boş Bence Dünyada Tek Modem Var Oda Netgear Eger Hocam ALacaksan Sende Bunu Al Hiç Çekinme MükemmeL. Cok Yazdım Ya ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: Kardann

Airties Üç AyLık Modem qeneLe Baktıqımızda Modemin 3 ay Sonra BaqLantı Hızının düştüqü qörünüyo

Us Robotics İse Evdeki Wirelles Herhanqi Bir Aq Varsa EtkiLeniyor ve BaqLantı Hızı Cok Düşük

Linksys in Düşük MaLiyetLi ÜrünLerinin Hepsinden Bir Odadan Bir Odayı qörmüyo Diye BiLiyorum.

Bu BilqiLerin Hepsi Kendi Yaptıqım AdminSoLap BaqLantıLarında Pc yada öLçerek Yaptıqım Teste Benzer Basit ŞeyLerdi Ama KuLLanan DostLarından BiLiyorum ve Kendimden Dünyada İki Network Üreten Firmama Var Biri Netgear Biri CNet qerisi Zaten Dünya Pazarında Cok Az Hakka Sahip FirmaLar Amerika da 2 yıLdır Geri Dönüşüm ve GüvenLik OLarak Netgear Lider vE KuruLumu Cok Basit Artı Türkiyede Dünya Pazarına qöre En Düşük MaLiyetLe SatıLıyo Bunu Araştırdım Ben Şuan Netgear DG834GT ModeLini KuLLanıyorum Tek KeLimeyLe Harika qerisi Boş Bence Dünyada Tek Modem Var Oda Netgear Eger Hocam ALacaksan Sende Bunu Al Hiç Çekinme MükemmeL. Cok Yazdım Ya ;)

konunun tarihine baktınmı hiç 2005 de açılmış. Adam modemini alıp eskitmiştir bile

• Arkadaşlar quake nin modemi nasıl? Bir sorun çıkarırmı?
  • PHILIPS SNA650 4 port işini fazlasıyla gorur__________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.