Şimdi Ara

WinRAR v4.2 2.43 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
11.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaptım 2 tane cok saolun cok ıhtıyacım vardı korsan kulanmaktan nefret edıyordum
  • Paypal hesabımda 2,98 TL karşılığı dolar bakiyesi görünüyor. İlk fiyat geçerli olsaydı alacaktım bir lisans kendime. Ben de dolar kurunun yükselmesini beklerim ne yapalım. :) Şu Panda Antivirüs hala verilmeye devam ediliyor mu? Programı kuran arkadaş varsa lisans süresini yazarsa sevinirim.
  • %56 zam yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Firmanız varsa donunuza kadar lisanslıyorsunuz, yoksa donunuza kadar alırlar. Bu vesile ile şık fırsat.

Seni de iyi korkutmuşlar

Tüm devlet kurumları lisansız windows kullanıyor
    Tüm devlet kurumları lisansız ofis programı kullanıyor
    Firmaların %90 lisanssız ofis ve windows kullanıyor

örneğin ofis programı 500 tl (tek bilgisayar)
    http://www.sanalmarketim.com/urun/b154c4b8c9a8c509f3793a1b57d56671/MICROSOFT-T5D-00361-Office-2010-Home-and-Business-Ingilizce-Kutu-32/64Bit-DVD

Open lisans nedir ne değildir bir araştır hocam. Daha 2 ay önce ellerindeki lisans Windows 98 diye üst versiyon kuramadıklarına şahit oldum, adamlar yardırıyor 98 le, Sene olmus 2012 .

• Full u internette var para vermeye gerek yok
  • bende aldım haber veren arkadaşa teşekkürler.

sürekli lisans fiyatları uygun olsa neden korsan kullanalım diye şikayet ediyoruz ama görüyorum ki çok uygun fiyatlı lisans alabilmek söz konusu olduğu halde bir çok kişi bedavaya yada crack li kullanılabildiğinden bahsetmiş!
  • Microsoft bugüne kadar ki Windowslar da doğru düzgün bir zip işlevi sunamadı ama Windows 8 in gömülü zip özelliği tüm zip programlarından daha iyi olacak diye duydum. Windows 8 in çıkmasına 1 ay kala Alexander Roshal son satışını yapmak istiyor. Bu yüzden fiyatı düşürdüğü kanısındayım. Windows 8 in çıkmasıyla Winrar bir kaç yıl içinde tarihe karışabilir.
  • ben geriye dönük kullanımlarım için aldım
  • Şaka mı bu !!!
  • ilanı görür görmez aldım.

Da aklıma geldi ya.

Ben bir kaç ay önce bu heriflere mesaj atmıştım alakası olabilir mi?

Kısaca özetlersek. Format attım. Winrar yükleyip ilaç ararken aklıma geldi. Ya 2-3MB lık program. Kaç paradır ki, Windows7 Ultimate orijinal ( 140TL. ). E oyunlar da sağolsun Steam var 5-10 dolar . Yani 3-5 lira için daha fazla hak geçmesin içimde kalmasın dedim. Ama baya kazık fiyat çıktı.

Adamlara mesaj attım. Ya bakın biz Türkiye deyiz. Bizim burada aylık asgari ücret 700-800TL. Ülkede çoğu kişi bu ücrete çalışıyor. Bu yüzden bu meblağ çok yüksek. Özel bir fiyat yapsanız eminim getirisi daha çok olur. Vb vb pek çok şey yazdım. Bu fiyat ile satışınızın hiç olmamasından daha iyidir vb şeyler yazdım.

Aynı zamanlarda Aida64 programının üreticisine de yazdım. Ama daha çok 1 yıllık ücrete sitem ettim. Yani o kaar para vereceğiz ama antivirüs gibi sadece 1 yıllık olması haraç gibi geliyor dedim. Windows 7 yi 140 liraya aldım. 5-10 yıl güncelleme alıyoruz dedim. Vb vb.

Fiyat düşmüş. 40 dolar değil. 38TL. Ama gene 1 yıl olayı beni sinir ediyor. ( Gerçi bir yıldan sonra da kullanabiliyorsun. Ama güncellemeleri alamıyorsun. )

İlgilenen olur ise ;

https://www.cleverbridge.com/750/?scope=cart&id=VwuakH0h6G&crel=language

Aida64

1 Yıllık Güncelleme Desteği ile = 37TL.

2 Yıllık Güncelleme Desteği ile = 57TL.

3 Yıllık Güncelleme Desteği ile = 76TL.

Site kafanızı karıştırmasın. Aida nın satış kanalı bu.

www.aida64.com a girip Store a tıklarsanız bu link açılır.

http://www.aida64.com/online-store

Burada da Add to Card derseniz

https://www.cleverbridge.com/750/uurl-hjgn7b6zze

Bu siteye yönlendirir sizi. Orada da fiyat 75TL.

Bilmiyorum denk mi geldi. Yoksa vardı da dikkatimi mi çekti?

Ama şu bir gerçek. Böyle TR de bir grup olsak. Firmaları mail yağmuruna tutsak. Bize özel güzel fiyatlara gelebilir diye düşünüyorum.

Hatta zamanında çok iyi hatırlıyorum. 5800 kullanırken. Bir programcı ile görüşmüştüm ve foruma özel bir fiyat almıştım özel bir link ile. Forum kullanıcıları için sunmuştum. Fingerprint ti sanırım uygulama.

Yani cidden.

Firmalar bu tip şeyleri dikkate alıyor. Özellikle karşılığında verdikleri tek şey basit 16 haneli bir numara olunca. Yani yazılımı üretmiş zaten. Arge çıktıntan sonra bedava verse bile kar demek o adam için. ( 1 gün bedava dağıt. Yaygınlaşsın. Reklamın olsun. Arkadaşında görenler de satın alsın. Korsan kullananlar daha fazla reklamını yapsın. ) Öyle ya ne kaybedecek.

Opera 1 günlüğüne Bedava yaptı. İndirilen sayıya inanamadı kendi bile. Hesap etti kitap etti. Ya bize full bedava yapsak reklam geliri ile köşeyi döneriz demekki dedi ve Hopp opera baya bir süredir bedava biliyorsunuz.

•  WinRAR v4.2 2.43 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

ilanı görür görmez aldım.

Da aklıma geldi ya.

Kısaca özetlersek. Format attım. Winrar yükleyip ilaç ararken aklıma geldi. Ya 2-3MB lık program. Kaç paradır ki, Windows7 Ultimate orijinal ( 140TL. ). E oyunlar da sağolsun Steam var 5-10 dolar . Yani 3-5 lira için daha fazla hak geçmesin içimde kalmasın dedim. Ama baya kazık fiyat çıktı.

Adamlara mesaj attım. Ya bakın biz Türkiye deyiz. Bizim burada aylık asgari ücret 700-800TL. Ülkede çoğu kişi bu ücrete çalışıyor. Bu yüzden bu meblağ çok yüksek. Özel bir fiyat yapsanız eminim getirisi daha çok olur. Vb vb pek çok şey yazdım. Bu fiyat ile satışınızın hiç olmamasından daha iyidir vb şeyler yazdım.

Aynı zamanlarda Aida64 programının üreticisine de yazdım. Ama daha çok 1 yıllık ücrete sitem ettim. Yani o kaar para vereceğiz ama antivirüs gibi sadece 1 yıllık olması haraç gibi geliyor dedim. Windows 7 yi 140 liraya aldım. 5-10 yıl güncelleme alıyoruz dedim. Vb vb.

Fiyat düşmüş. 40 dolar değil. 38TL. Ama gene 1 yıl olayı beni sinir ediyor. ( Gerçi bir yıldan sonra da kullanabiliyorsun. Ama güncellemeleri alamıyorsun. )

İlgilenen olur ise ;

Aida64

Ama şu bir gerçek. Böyle TR de bir grup olsak. Firmaları mail yağmuruna tutsak. Bize özel güzel fiyatlara gelebilir diye düşünüyorum.

Hatta zamanında çok iyi hatırlıyorum. 5800 kullanırken. Bir programcı ile görüşmüştüm ve foruma özel bir fiyat almıştım özel bir link ile. Forum kullanıcıları için sunmuştum. Fingerprint ti sanırım uygulama.

Yani cidden.

Firmalar bu tip şeyleri dikkate alıyor. Özellikle karşılığında verdikleri tek şey basit 16 haneli bir numara olunca. Yani yazılımı üretmiş zaten. Arge çıktıntan sonra bedava verse bile kar demek o adam için. ( 1 gün bedava dağıt. Yaygınlaşsın. Reklamın olsun. Arkadaşında görenler de satın alsın. Korsan kullananlar daha fazla reklamını yapsın. ) Öyle ya ne kaybedecek.

Opera 1 günlüğüne Bedava yaptı. İndirilen sayıya inanamadı kendi bile. Hesap etti kitap etti. Ya bize full bedava yapsak reklam geliri ile köşeyi döneriz demekki dedi ve Hopp opera baya bir süredir bedava biliyorsunuz.

Windows 7 Ultimate nerede 140 TL, ayrıca oem mi yoksa kutulu mu?

• Windows 7 OEM Professional' i bile toptancımdan 137 $ + KDV' den alıyorum. 140 TL Upgrade ücreti olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

OEM değil 64 ve 32 bit CD si içinde. 12 taksit ile aldım. Sanalpazardan. Biri satıyordu. Kapalı kutu. En son baktığımda 180 falan olmuştu.

Şu an 199TL olmuş.www.sanalpazar.com/Windows-7-Ultimate-3264-Bit-ing.tr-+-Hediye!__isp3971461

Yani yurt dışından getirme. Ve bizim satıcılar kusura bakmasın da. 150-200 liraya alabileceğim yazılımı 550 lira verip alamam. İşlemci değil ekran kartı değil. Garantisi zaten microsoft Türkiye. Neyin garantisi bu? 350 liraya HD7850 alabiliyoruz yahu.

Ayrıca GG de de aynı satıcı 199 dan satıyor. ( Çok büyük ayıp ama bu. GG de listeleme ücreti var. %10 komisyon var. 199 lira. Sanal pazarda her şey beleş %5 komisyon var fiyat gene aynı. ) GG de isteyen maximum kampanyası ile puan da kapabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/windows-7-ultimate-32-64bit-eng-tr-hediye-64244778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 21 Eylül 2012; 9:08:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

2.43 olsa alacaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

ilanı görür görmez aldım.

Da aklıma geldi ya.

İlgilenen olur ise ;

Aida64

Yani cidden.

hocam o windows 7 ultimate nerde 140TL ise alalim. Zira retial su an hala 500 TL civari. gittigidiyordaki 199 luklara ne kadar güvenebilirssin zira aliexpress de de 7 $ saliyor ama 4 -5 aya engeç patliyor (kara listeye düşüyor)
    Adam demez mi pahali ise alma kardeşm zorla satmioz die git free alternatifini kullan demez mi? bende bunu anlamiyorum pahali ise almayalim arkas pahali olması neyi meşrue eder veya

quote:

Özellikle karşılığında verdikleri tek şey basit 16 haneli bir numara olunca.
    enterasan nokalar var. 400 bin tl ye de bi anahtar bi de kağıt veriyorlar ayni mantikla :) Zaten program gökten düşüyor adaamlar sadece 16 hane key yazıyor :D

Haklı oldugun nokta çok evet birlik olunca fiyatta indirim için baskı oalbilir ama türklerin en kötü yani birlik olamamalarıdır.

hala 140TL ultimate için bekliyorum.

ayrıca windows 7ler çeşit çeşit. eni bir bilgisayar aldıgında alabilceğin keyler var. 350TL iken. sonradan bi pc key alacağıon zaman kutulu alman gerek o da 500TL nerden biliyorsun? bi kaymakamliğa sorumlu lisans alması gerekjtiğine ms yetkilisin verdiği cevap bu idi.

key almak 199TL verip aldik bir yıl sonra key korsana düşerse veya 3 ay sorna dönüp kimi bulacaksınız da kimi arayacaksınız? yoksa aliexpress de ebay da 5 10 dolara key satiyro

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Firmanız varsa donunuza kadar lisanslıyorsunuz, yoksa donunuza kadar alırlar. Bu vesile ile şık fırsat.

Seni de iyi korkutmuşlar

Tüm devlet kurumları lisansız windows kullanıyor
    Tüm devlet kurumları lisansız ofis programı kullanıyor
    Firmaların %90 lisanssız ofis ve windows kullanıyor

örneğin ofis programı 500 tl (tek bilgisayar)
    http://www.sanalmarketim.com/urun/b154c4b8c9a8c509f3793a1b57d56671/MICROSOFT-T5D-00361-Office-2010-Home-and-Business-Ingilizce-Kutu-32/64Bit-DVD

Hakikaten ya bilmeden konusmayalim. KAyseri mezarlik ORjinal windows kullanıyor. ilkçe kaymakamliklari bile orjişnal kullanıyor. eğer bi korsan kullanımı varsa o bilgi işlem sorumlusunun sorunu cünki bildirip orjinal alması lazım. öyle bol keseden istatistik çok hoş. 500TL bi ofise cok diyen arkadsları openoffice tarafına alalim. bi windowsa coksa 300 tl sizi linux kullanaminia BSD kullanmına davet ediyoruz kimse mevbur değil almaya satmaya. bi office kolay mi yapiliyor sizcE?

• Fiyat 37,64 TL olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

Fiyat 37,64 TL olmuş.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.