|
WinRAR için yolun sonu: Windows nihayet RAR desteğine sahip olacak

-
-
sadece desteklemesi yetmez. Winrar kadar hızlı olacak ise evet yolun sonu.
internet hızı arttı ama dosya boyutları da arttı. ben sıkıştırma oranından çok sıkıştırma hızına bakıyorum.
-
7ziple devam ederim... zip dosyalarinda bile windows explorer I kullanmiyor cogu insan
-
Güle güle 7zip zaten rar dosyası kalmamıştı gibi bir şey.
-
Winrar kapatıp gitsin mi yani
-
Önemli olan RAR formatında sıkıştırma yapabilecek mi? Onun lisansını aldılar mı? Diğer türlü unrar zaten açık, bir zahmet entegre etsinler.
-
Windows yerel olrak desteklediği hiçbirşeyi düzgün, pratik, kullanışlı yapmıyor. Desteklemek için destekliyor. Kullanıcıların önemli bir kısmı artık WinRAR kullanmayabilir ama WinRAR yoluna devam eder.
Dahaca bir azınlık Windows 11 kullanıyor. Ayrıca Windows 11, Windows olmayı bile düzgün destekleyemiyor.
-
Winrar oldukça kullanışlı, bu destek eklense bile çoğu kullanıcı kullanmaya devam eder.
-
en çok virüs yayan program winrar. başka bir deyişle virüs yazılımlar winrar maskesi kullanarak yayılıyorlar. windowsun bunun önüne geçmemesi büyük bir eksiklikti. windows kurulumu ile yüklü gelen saçma sapan programlar yerine bir rar yazılımı yüklemek çok mu zor?
-
Bu zamana kadar desteklememesi saçmalıktı zaten.
-
benim bu haberden anladığım :
"yaşlanıyorsun fuat abi"
-
Ben WinRAR dan devam ederim. WinRAR bu hamleyle bitmez.
-
-
Zip desteği varken de kuruyordum.
RAR desteği gelse de Winrar kurarım. Tamamen alışkanlık meselesi.
-
Ne alaka virüsü winrar ile yaydıkları?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafadan sallıyor işte, sıkıştırıldında ve şifrelendiğinde antivirüsler yakalayamıyor ya, winrar yüzünden bulaşıyor sanıyor. E dosya şifreli antivürüs nereden bilsin dosya dışarı çıkartılana kadar?
Ha yok başka türlü deniyorsa exploitler vardı bir ara son sürümde kapalı hepsi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 24 Mayıs 2023; 19:11:53 >
Acaba şu Kapat tuşuna kaç bin kez basmışızdır
Herşeyin exploiti var elbette ama bu arkadaş uçmuş. Bu hackerlar boşuna uğraşıyor kripto etmekle o zaman winrar şifreleyip geçsinler. Dosyayı açmak için zaten şifre gerekiyor real-time antivirüs o dosyayı databeseden veya native halinden yakalayamıyorsa kapatsınlar şirketi. Uçmuş bunlar, ben bu olaylardan hapis yatmış adamım şuan hala siber güvenlikle uğraşıyorum yemin ediyorum belgesel çekesim var herşey yanlış biliniyor. Sen de biliyorsundur zaten
Bu biraz ilginç bir durum olmuş. Rar exacutable değil ki, arşivi açıp extract ettikten sonra içindeki zehir başlıyor yayılmaya.
Arşivdeyken antivirus antimalware falan yakalamıyor.
Bu arada arkadaşlar yıl olmuş 2023, hala 7-zip kullanmayan mı var allasen? Taş olursunuz taş, macera aramayın.
-
7z den vazgeçmem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
7ziple devam ederim... zip dosyalarinda bile windows explorer I kullanmiyor cogu insan
|
Önemli olan RAR formatında sıkıştırma yapabilecek mi? Onun lisansını aldılar mı? Diğer türlü unrar zaten açık, bir zahmet entegre etsinler.
|
Winrar oldukça kullanışlı, bu destek eklense bile çoğu kullanıcı kullanmaya devam eder.
|
Windows yerel olrak desteklediği hiçbirşeyi düzgün, pratik, kullanışlı yapmıyor. Desteklemek için destekliyor. Kullanıcıların önemli bir kısmı artık WinRAR kullanmayabilir ama WinRAR yoluna devam eder.
Dahaca bir azınlık Windows 11 kullanıyor. Ayrıca Windows 11, Windows olmayı bile düzgün destekleyemiyor. |
Benzer içerikler
- whatsapp web durum paylaşma
- hepsiburada premium
- whatsapp kendine mesaj atma
- instagram keşfet temizleme
- google one yedekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X