Şimdi Ara

WinRar Alternatif Program Arıyorum Bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar winrar Sırası ile dosyaları tek tek açmıyor eğer açıyorsa bile ben bulamadım açıkçası örnek vermem gerekirse torrentten DEXter Sezon 1 i komple indirdim diyelim 20 bölüm her biri ayrı ayrı rar içinde şimdi bunları aynı anda açarsam 20 dosya aynı anda çalışırken çok daha yavaş bir sürede açıyor tek tek açmak mantıklı oda bilgisayar başında beklemem gerekli bunları sıra ile açan sıraya koyan program arıyorum bilgisi olan varmı acaba ??

    Diyelim 3 sezon indirdim 60 bölüm tek tek açmaya kalsam bilgisayar başında 1.5 saat geçirmem demek fakat sıraya koyan sıra ile açan bir program olsa makineyi bırakırım tek tek açar başında beklememe gerek kalmaz E 60 taneyi aynı anda açsın diye tıklasam bu sefer süre 3 e katlıyor 1 saatte bitecek iş 3 saate denk geliyor bulamadım düzgün rar açma programı... ilginiz için teşekkürler.







  • Ben şöyle yapıyorum, tüm rar ları seçip sağ tıklayıp buraya çıkar diyorum, yeni bir klasör oluşturup sırasıyla açıyor oraya. Aynı anda değil yani. Zaten Winrar kullanırken asla rar dosyasına çift tıklayıp, açıp öyle çıkar demeyeceksiniz. Önce temp'e çıkarıp sonra çıkaracağınız yere taşıyor ve 2 kat zaman harcıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    Ben şöyle yapıyorum, tüm rar ları seçip sağ tıklayıp buraya çıkar diyorum, yeni bir klasör oluşturup sırasıyla açıyor oraya. Aynı anda değil yani. Zaten Winrar kullanırken asla rar dosyasına çift tıklayıp, açıp öyle çıkar demeyeceksiniz. Önce temp'e çıkarıp sonra çıkaracağınız yere taşıyor ve 2 kat zaman harcıyor.

    Gerçekten doğru dediğiniz gibi oldu ne kadar teşekkür etsem azdır beni öyle büyük bir ızdıraptan kurtardınızki anlatamam :) Yaşasınnn
  • Bende sag tusla sürükle bırak yapıyorum, acılan menüden 'her arsíví ayrı klasöre Cıkart' dıorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kef14

    Bende sag tusla sürükle bırak yapıyorum, acılan menüden 'her arsíví ayrı klasöre Cıkart' dıorum.

    Olabilir onuda denemek lazım dier türlüde tüm rar dosyalarını kes yapıştır aynı klasörde toplamak gerekiyor öyle yapabildim.

    Örnek dexter sezon 6 da 12 bölüm inmiş her bir bölüm ayrı ayrı rar grupları ile kümeli klasörler içinde ancak o rarların hepsini kes yapıştır diyerek tek klasörde kümeledikten sonra sağ tuşla basıp çıkart diyebiliyorum sonra tek tek çıkarmaya başlıyor.
  • Ben de Winrar alternatifi arıyordum, birkaç tane denedim. Alternatifler arasında Bandizip programını çok beğendim. Hatta Winrar'dan bile daha kullanışlı geldi bana. Ücretsiz ve reklamsız:



    https://www.bandisoft.com/bandizip/tr/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-Zip. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu...
  • IZArc
    https://www.izarc.org/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.