Şimdi Ara

Wing Tsun Öğreten Yer Varmı İstanbulda? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

    WT yumruğu yakaladı mı kitler demişsin, bir tane örneğini göster Allah aşkına bende tamam diyeyim. Başta wt öven biriydim ama artık övemiyorum çünkü icraat yok. Türkiye'deki en büyük WT ci Emin Boztepe'nin kavga videosunda bile WT den başka her şey var mahalle kavgası gibi. Yunruğunu kitlermiş bilmemne yaparmış teoride böyle şeyler öğretiliyor ama uygulayanı göremiyorum, göremediğim için de WT sen soğudum.

    WT ye öyle bir girişiyorsunuz ki tüm dünyadakiler kötü gibi...
  • Yahu niye girişiyoruz çünkü umut tacirliği yapıyorlar. Yok efendim mike tysonun bile açığı varmış, yok efendim sokakta 3 kişiyi alabilirlermiş, emin boztepenin 200 tane kaçak dövüş galibiyeti varmış. Spor olarak yapılabilir bir şey demiyorum ama sokakta en etkili sanatmış bilmemneymiş bunları geçmek lazım artık. Ciddi söylüyorum. WT ile bir alıp veremediğim yok ama gencecik çocukların bu süslü laflar ve pazarlama teknikleri nedeniyle o astronomik rakamları vermesi içimi yakıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

    Yahu niye girişiyoruz çünkü umut tacirliği yapıyorlar. Yok efendim mike tysonun bile açığı varmış, yok efendim sokakta 3 kişiyi alabilirlermiş, emin boztepenin 200 tane kaçak dövüş galibiyeti varmış. Spor olarak yapılabilir bir şey demiyorum ama sokakta en etkili sanatmış bilmemneymiş bunları geçmek lazım artık. Ciddi söylüyorum. WT ile bir alıp veremediğim yok ama gencecik çocukların bu süslü laflar ve pazarlama teknikleri nedeniyle o astronomik rakamları vermesi içimi yakıyor.

    O olay maalesef Türkiyede....Aylıpı 150 TL elbiseleri derken çok pahalıya patlıyor...Yurt dışında olan varsa düşünmeden gitsin...Babam yaşında Almanyalı bir arkadaşım var o Almanyada gidiyor.Harcadığı para bizim Türk parası ile 50-60 TL




  • Kardeşim senin soğuman soğumaman umrumda mi açıkcası? BitliKene kardeşim hiç bir şeyi kötülemiyorum hepsinin yerinde güzellikleri var. ben 5 sene boks yaptım düzenli prof olarak ringlere cıkan biri olarak diyorum bunları. Boks kötüdür demedim. Ama WT ile BOKS u kıyaslamak sacma olur acıkcası. Eger Gerçekten WT öğreten biri olursa sana o yumrukları kitlemeyi çok basit bir şekilde yaparsın. çünki boxta şaşırtma yoktur. elin kalkar vurursun . seneler sonra vurdun mu oturtursun ama sen 2 sene düzenli olarak isteyerek öğrenmek için ikisine de giden biri olarak WT yapan arkadaş BOKS yapanın yumruğu kalktığı takdirce boks yapan kişinin hiç bir şansı kalmaz. ki bunu savunma için yaptığımız için yapmak istedikleri için kendilerini korumalarını istedikleri için gelipte burda WT BOKSTAN ONDAN BUNDAN DAHA KOTUDUR DİYEMEZ KİMSE! Azcık mantık olsun Allah aşkına .Kıyaslamanız Prof'luğa giriyor. Sokakta 1 2 kendini bilmez bıçak çekse dahi savunabiliyorsun 2 kişiye kendini rahatca o özgüveni kazanacak kadar eğitime gittiysen. Siz çok küçük düşürüyosunuz ben bunu anlamış değilim. WT Basit bişey değildir öğrenmesi çok zordur. Boks kadar kolay değildir. boks da 3 ay yuruyuş 3 ay kum torbası 3 ay fake ring yapıp geçiştiriyosun sonra 1 sene olunca acemi olarak ringlere maskeyle cıkıyorsun bu kadar. Ama sen savunmayı 2 senede oğrendiğinde zaten başka bişeye gerek kalmıyor. Yumruklardan hızlı hareketlerden reflexlerden rahatca istemsizce karşı koyabiliyorsun biyerden sonra. Bir şeyleri bilip bilmeden basitleştirmeyin. Örnek diyorsun AdamBaliKokusu. Örnekleri çok var aç izle youtube olsun vs vs. ama eşit videoları izle enayi kardeşim benim.




  • LeaderOF L kullanıcısına yanıt
    5 yıldır gölge boksu yapıyorsun sen herhalde, yok soğumam umrunda değilmiş falan. Bana ne kardeşim cahilliğinizi bu kadar dışa vurmayın. Benim dilimde tüy bitti senin gibiler bitmedi. WTli hayal dünyanızda kilitleyin sonra fufufufufufu zincir yumruk muhammed ali yerde..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeaderOF

    Senin ve furkan arkadaşımızın kesinlikle spor sanatlarından anlamadığını yorumlarınızdan anladım. Özellikle savunma sanatlarından.
    Gelip burda boks ve ya başka sanatlarla WT yi kıyaslayamazsınız. Yav he he kelimesinden anlaşıldığı gibi sen ne biliyorsan o'dur bencilliğindesin, asla olmamalı. Çünki WT hızlı ve atik olmanızı sağlar. Ki bu adam WT ye gidecek diye çinliler japonlar afrikalılar gibi incecik bir deri bir kemik kalcağı düşüncesi ne alaka sizde ki? 5yıllık prof boks yapmışlığım var ama asla bir WT gibi olamaz bu. Sen zaten yumruğunu kaldırana kadar o adam seni kitliyor. Senin ne haddine yumruk atmak kısacası? Bu adam dışarda kendini savunmak için gidecek. Prof olmaya değil. Olursa daha iyi ama gözüken o ki onun için gidiyor. Ve Bir boks yapanın yumruğunu kıyaslama gibi gereksiz konularını çok gördüm senin arkadaşım. WT hariç her dalı veren dengesiz boş geveze birisiniz ikinizde. Senin yumrukların 5kilodan 1ton ağırlığında yumruk atabilmen için 10 sene geçmesi lazım? bu adam hiç mi kol çalışmıycak? bu adamın da yumrukları oturucak? tek sıkıntı olan şey ne olur bilirmisin? Boks yapan kişinin surat ve alt kısımlara yumrukların etkılenmemesı olacaktır. Çünki alışkındır boks yapanlar. WT değildir. Sizin tek bakış açınız bu. Dengesiz yorumları kesin de artık sırf sizin için kayıt oldum... WT ile BOKS kıyaslanamaz. Adamın daha sert güçlü yumruk atabilmesi için 10 sene vermeli boks'a ? e o zaman 10 yıllıkta WT ci koydunmu karşına? 10yıllık WT el hareketleriye zaten ona yumruk attırmaz? Atsa bile ne olacak ki kardeşim? WT dediğin eğer yumruğunu yakalarsa ve ya elini 10saniyede işin biter. Kitlenirsin, Sonra Allah'a tövbeler edersin kötülediğin spor sanatına. Eğer ki boks ya da başka bi sanat WT hariç yaptıysan özelime mesaj atabilirsin çekinmeden kanıtlayabilirim bunu. 5yıllık boks yaptığım halde 3.kişi de sıkıntı yaşanır sokak kavgasında 2yıllık WT ile 5kişiye korunabilirsin. Darbesiz dahi çıkabilirsiz eğer iyi istekli çalıştıysan. Şimdi bişeyleri kötülemeyi bırakın artık. Neymiş efendim yumruk,kalıp,boy,pos bir gidin Alllah aşkına çocuk gibi muhabbetler doldurmayın :)

    yav he he
    sen prof boksör falan olamazsın.
    yalan söylüyorsun.
    ama ben prof boksörlerle antrenman yapmış adamım.
    hakiki boksörü trapping ile nah kontrol edersin.
    çakma WTci seni.
    WTci bile değilsin sen, ajan provokatörsün.




  • Chief of Tabernacle C kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka da bir şey diyemem sizin gibi var olanlardan haberdarsızlar için. Ant yapmış enayi gelmiş burda onu bunu savunuyor diğeri desen zaten kendi çapında king . Beyler size düşen tek kelime poponuzu kum torbası olarak çalıştırın beyne kan gitsin :) Allah'a emanet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeaderOF

    Başka da bir şey diyemem sizin gibi var olanlardan haberdarsızlar için. Ant yapmış enayi gelmiş burda onu bunu savunuyor diğeri desen zaten kendi çapında king . Beyler size düşen tek kelime poponuzu kum torbası olarak çalıştırın beyne kan gitsin :) Allah'a emanet.

    ne yazdığın bile belli olmuyor çocuk!
    laf sokacaksan daha çok çalış!

    ama spor hakkında konuşacaksan, yalan söylemeden konuş ve yaz.

    prof boksör ne demek bir de hele?
    sen bu yaşınla prof. boksör nasıl olacaksın?
    önce bir amatör maçlara çık da boyunu görelim.

    ben Türkiye ve Avrupa dereceleri olan boksörler ve kickboksçularla çalıştım koçum, tek vuruşla beni yamultur bu adamlar-kadınlar.
    lütfen emeğe saygılı ol!
    o insanlar oralara gelirken terlerini ve kanlarını akıttılar, sen de yap, seni de alkışlayalım.




  • Beyler sizin gördüğünüz wt organizasyonlarını bilemem fakat bizim hocamız bizi yapabildiği kadar dövüştürüyor. Gerçi ben yeniyim bana hafif davranıyor ama 9 aydır çalışan bir arkadaşım hocaya dövüşelim demiş. Çocuğun yüzü falan gitmiş baya. Yani sizin eleştirdiğiniz yer sparring ise benim çalıştığım yerde bu var. Gönül rahatlığıyla gidebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 31 Ekim 2014; 17:27:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostInTheShell

    Beyler sizin gördüğünüz wt organizasyonlarını bilemem fakat bizim hocamız bizi yapabildiği kadar dövüştürüyor. Gerçi ben yeniyim bana hafif davranıyor ama 9 aydır çalışan bir arkadaşım hocaya dövüşelim demiş. Çocuğun yüzü falan gitmiş baya. Yani sizin eleştirdiğiniz yer sparring ise benim çalıştığım yerde bu var. Gönül rahatlığıyla gidebilir miyim?

    evet
  • Yardımınız için teşekkürler
  • wt yi kendinizi korumak için yapıcaksanız atın çöpe boşverin, ama ben çin kültürünü öğrenmek istiyorum diyorsanız anlarım ama çin kültürüyle ilgili hiçbirşey yaptırmıyorlar ki size biraz wing chun dersi klişelerinden bahsedeyim

    PART1

    sihing: evet beyler boksör nasıl dövülür bu dersimizde bunu çalışacağız. erman kaskını tak gel buraya

    sihing: bana jab vur

    zavallı erman yavaş bir jab vurur ve sihing bong sao yu yapıştırır boğaza geçrek vurur ve sonra erman yere düşene kadar öldürene kadar zincir yumruklar tekme tokat kasıklara diz tekme birazda güreşle çırpar savurur yere fırlatır

    öğrenciler : işte olay bu hahahahaha boksta ne ki dünyanın en saçma sporu, ister mike ister muhammad ali clay vursun farketmez bong sao affetmez


    ve sokakta kekolara artislenirsin adam sana uzakta durup jab vurmaz biranda yakanı tutar üzerindekini yırtılana kadar çeker o arada yumrukları savurur o arada bong sao yapmaya çalışırsın yumruklar o kadar kontrollü gelmediği için dayak yersin ve sonra ağlaya ağlaya wing chunu bırakırsın.

    PART 2
    sihing:şimdi güreşçi size single leg ile dalarsa böyle tekme atıyorsunuz erman gel bakalım (ama o koşulan anda o attığın düz tekme adama sinek ısırığı gibi gelecek bunu kimse bilmiyor tabi)

    sihing: saldır. erman saldırır ve sihing bir tekme atar dize ve ermanda tony jaa'dan low kick yemiş gibi kendini yere fırlatır

    PART 3

    sihing: evet bugün size 3 kişi nasıl dövülür onu gösterecem erman 2 kişi daha al yanına gel

    sihing: evet beyler işte 3 kişiyi yana çekilerek çizgiye alıyorum şimdi saldırın bana (ilk erman gitmiştir diğer örenciler arkada tırnak yiyordur sonra 2. öğrenci gider ve sonunda 3. öğrenci) ve sonunda sihing işte arkadaşlar wing chun dünyanın en etkili sistemidir boksta 3 kişiyle asla dövüşemezsiniz ama wing chunla bakın nasıl haşat oldu 3 kişi

    daha sayfalarca bu klişeleri devam ettirebilirim

    kim nederse desin wing chun u küçümsüyorum işe yaramaz saçma bir spor tamamkabul ediyorum bir sihingle kapışsak büyük ihtimal dayak yerim ama benim sporu bırakalı 5 sene oldu o dünyanın en iyi sifuları felan bir mt ciye mma dövüşçüsüne meydan okusun sporu 5 6 sene önce bırakmış bir adama değil




  • niggastyle N kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz problemlerin sürekli hoca kaynaklı olması beni umutlandırıyor aslında. Her sistemin çürük hocaları olur. Bu sistemdeki çürük hoca sayısı çok ne yazıkki. Bir süre devam ederim baktım olmuyor dediğiniz gibi bırakırım :)
  • FORMLARIN ÜZERİNDEN YILLAR GEÇMİŞ ÖYLE GEZİNİRKEN GÖRDÜM YAZMAK İSTEDİM.
    arkadaşlar merhaba, wt hafife alanlar var sanırım ? wt birbirlerine vurmuyorlarmış box vs gibi sporlarda birbirlerine vuruyorlarmış adamların canı yanıyor bir yerleri morarıyor muş !! yani şimdi bir yerimiz morarma dan canımız acımadan dövüş yapamaz mıyız ? bence dışardan izlemeyle kalmayın yerimiz var bekleriz gelmek isteyen arkadaşlar gelip derse girebilir ve tezleri çürütülebilir ben bu konuda idda ediyorum sakın yanlış anlamayın hiçbir dövüş branşını aşşalamak gibi bir niyetim yok,wt zaten savunma dır karşı tarafın güçlü olması veya dövüş bilmesi wt yapan için önemli değildir çünkü karşı taraf ne kadar güç uygularsa canı yanar ve bir tarafları kırılır bunun tersini de idda eden var ise dediğim gibi salonumuza bekleriz gürsel mahallesi özoğul cad. iğdelibahçe sok. İSTANBUL/KAĞITHANE takıntı cafe karşısı sorun size gösterirler .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUYİTU -- 13 Şubat 2018; 19:20:37 >




  • arkadaşlar sakın wt yapmayın.karateden sonra en dandik en kötü en berbat dövüş sanatı.bulan kişi erkek bile değil.kedilerin patilemesi gibi ellerinizi öne savurup duruyorsunuz.antremanlar varsayım tekniklerle geçiyor.wt a gideceğinize gidin adam gibi muay thai boran yapın.dünyanın en sert en etkili en geniş kapsamlı dövüş sanatı muay thai borandır.içeriğinde binlerce kemik kırma tekniği var.bir wt cu yumruk atınca o yumruğu tutup eli kırabiliyorsunuz.wt nun muay boran karşısında neredeyse hiç şansı yoktur.wt cu yumruğunu indirene kadar kolunu kırılmış bulur.tony jaa nın koruyucu filmini izleyin bahsettiğim muay boranın nasıl bir spor olduğunu ne kadar etkili olduğunu anlarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.