Şimdi Ara

wing chu mu krav maga mı bartitsu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce hangi dövüş sanatının kursuna gitmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • full kontak

Wing chun: Müsabakalar olmuyor diyebiliyorum. Ayrıca her zamanda o tahta adamı kullandırmazlar sana, öyle videolarda göründüğü gibi de değil ankarada aylık 250 liraydı. Seminerler vsvs o sana olur mu 300-400 lira. Ayrıca yok efendim sırları var şunları öğretmiyorlar felan diyede takılırlar ayrıca türkiyedekiler de biraz dandik diye duydum.

Krav maga: Buda wing chun gibi daha serti o iyidir ama ya hoca? Böylede bir sıkıntı var malum israil askerlerinin kullandığı bir savunma sporu fakat türkiyede nasıl öğretilir hoca iyi midir gibi riskleri var bu riski alabilecek misin? Olur ya 4-5 ay krav magaya gidersin ortamda " ben şu spora gidiyom yua" diye kasılırken gelir birisi evire çevire döver hem paçan bozulur hemde kendini enayi gibi hissedersin.

Son spor hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ondada aynı sıkıntılar vardır. Kısacası benim bilgilerim bunlar karar senin para senin zaman senin

• Wing Tsun ve Capoeira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 2 Eylül 2012; 18:12:53 >

People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.
    Carl Gustav Jung

Steam: Lautréamont
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.