Şimdi Ara

Windows yuklerken hdd yi gormuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadasin 4-5 yillik pc sini format atmak istedim. Hdd nin bir bolumunde recovery bolumu var. Recovery yaparken sorun olustu windows acilmiyor. Bende yeni windows 7 yuklemek istedim ama hdd yi gormuyor. Yeniden tara gibi birseyler cikiyor. Orada hdd c: d: ve e: bolumleri gorunuyor. Icindeki dosyalarda gorunuyor. Ama windows yuklenecek aygit bulanamadi diyor. Basit bir yolu varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Muhtemelen anakartınızın hdd kontrolcüsünü tanımıyor. Driver yüklemekle uğraşmak istemiyorsanız bir miktar performans kaybını göze alıp biostan hdd mode unu ide ye alabilirsiniz.

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 15 Ekim 2014; 3:29:37 >
  • Daha birkaç gün önce aynı olay başıma geldi. Anakartınızın sata sürücüsünü başka bir flaş belleğin içine atın. Flaş belleği USB yuvasına taktıktan sonra bilgisayarı başlatın ve formata bu şekilde başlayın.

    Windows kurulumunda kendi otomatik görmezse sorduğu zaman siz kendiniz seçersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dervis2007

    Arkadasin 4-5 yillik pc sini format atmak istedim. Hdd nin bir bolumunde recovery bolumu var. Recovery yaparken sorun olustu windows acilmiyor. Bende yeni windows 7 yuklemek istedim ama hdd yi gormuyor. Yeniden tara gibi birseyler cikiyor. Orada hdd c: d: ve e: bolumleri gorunuyor. Icindeki dosyalarda gorunuyor. Ama windows yuklenecek aygit bulanamadi diyor. Basit bir yolu varmi?

    ciddi bir sorun olmadığını düşünüyorum.

    sata mode ' un AHCI olduğuna emin olmakla beraber sorunsuz USB ' ye atılmış bir windows 7 ile sıkıntısız görecektir, detay için imzamdaki win7 konusuna bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.