Şimdi Ara

Windows Xp'yi Cd'siz Kurma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
57.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaw bilmeyenler nasılda bilenlerin yazdıklarına muhalefet ediyor ve fanatik bir şekilde kendi yanlış bilgilerini savunuyor hayret

    XP DOS'tan KURULUR bunu kafanıza sokun kardeşim bu kadar basit bir mevzu. Yukarıda adam ne güzel açıklamış detayları ile daha ne densin.
  • Kurulacağını Zannetmiyorum. Fakat Yinede Arkadaşın Anlattıkları ile Deneme Yapacağım...


    (Smartdrv DOS ortamında sürücülerin DMA işlevini açarak kopyalama ve yazma önbelleklerini etkinleştirir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 17 Şubat 2006 10:42:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: quazar

    Yaw bilmeyenler nasılda bilenlerin yazdıklarına muhalefet ediyor ve fanatik bir şekilde kendi yanlış bilgilerini savunuyor hayret

    XP DOS'tan KURULUR bunu kafanıza sokun kardeşim bu kadar basit bir mevzu. Yukarıda adam ne güzel açıklamış detayları ile daha ne densin.


    Al sana yeni yetme biri daha. Sen git oyuncaklarınla oyna hadi çocuğum.
  • napsaydım kalpakçi millet anlamıyo senin dediğini yazsam bana soracaklardı o ne diye bu cevap şekil sana da

    eleştiriniz için teşekkürler
  • bir sorum olacak bu konu hakkında.kurulum yaparken xp yi sabit diskten kurduğumuzda direk xp çalışırken i386 klasöründen kurulumu başlattığımızda muhakkak xp cd isteyecektir.
    windows 98 - ME başlangıç disketinden kurulumu başlatmamız cd roma geçerek çapraz hareketle i386 klasöründen kurulumu başlatmak pek sağlıklı bir yöntem değil.

    tümleşik xp + SP2 + diğer güncellemeler paketi gibi cd ye yazdırmak ve bunların kurulumu her insanın uğraşacağı pratik çözümler değil.

    Sorum ve isteğim şu ki bir çok bil. firması xp kurulum cd vermek yerine F8 F9 gibi kurtarma seçeneği gibi pratik cd çıkar driver yükle + diğer kullanılan yazılım ve var olan dahili - harici sürücülerin tek kurulumla sağlandığı bir çok makine mevcut.

    bu yöntem nasıl yapılıyor.elbette sabit disk boyutundan yediği açık ama nasıl bu yöntemi bende yapabilirim.

    kolay gelsin.




  • NORTON GHOST kullan, "format+sürücü yükleme+temel program yükleme" tarihe karışsın.



    Sadece birkez sistemini full yükle, sonra Norton Ghost Dos ile Sistemin yedeğini al. Gerektiğinde Yedek aldığın güne 3-4 dakikada dön. Pırıl pırıl Windowsuna kavuş.
  • biyerde takıldımda hemen dh a bakim dedim niye kurulmasın ya şuan dostan kuruyorum ben
  • anlat ozaman nasıl kuruluyor.
  • arkadasım benim problemim xp dostan kurulurmu degil siz ilk once baslıgı okuyun CDsiz Xp Kurmak yazıyor bu işlem fat32 den kurup sonra sistemi ntfs e cevirmeyide biliyorum ama laptopumda dvd bozuk durumda..
    floppy surucusu de yok yani nasıl bir yontemle xp kurabilirim autoexec.bat dosyasını ms dos gorur onu duzenleyerek msdosa girebilirm belki ama normal PCmden XP CD icerigini bilgisayarıma atarım ama nasıl xp kuracagım zaten bir kere soyle kursam super olur ama ben bilgisayarımda ntfs olan bi disk mevcut ben windows olan bolume nasıl fat32 format atabilirim msn adresim : eonder87@hotmail.com burdan yeterli bilgi verememiş olabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim...
  • disket ve dvd bozuk ise bilgiyi hard diske USB yardımı ile aktaracağını var sayıyorum.O zaman flash diskte çalışan xp var bu yöntemle açıp ilk boot device flash disk olarak değiştirip yine FD içindeki bir diğer xp dosyasından kurabilirsin ( c ve d olarak 2 klasör yaparsanız sonrakinde d dende kurarsınız )
  • cd rom yokki bizde ne biçim açıklıyorsunuz cd romdan başlatın diye anlatıyonuz, terbiyesizce :DD:D
  • Eski bilgisayarlarda cd den boot diye bir seçenek yoktu disketle boot edip daha sonra win setup ı çalıştırırdık ve o dönemlerdede xp vardı. XP'yi cd den kurmak istemeyen arkadaşın usb den boot seçeneği varsa flash disk den xp yükleyebilir gayette hızlı oluyor.
  • Canı sıkılan konuyu diriltmiş ama 5 yıl boyunca net bir cevap alınamamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigit`

    Canı sıkılan konuyu diriltmiş ama 5 yıl boyunca net bir cevap alınamamış.


    Bende cevap verirken açılış tarihine bakmamışım =)
  • Arkadaşlar konuyu kilitliyorum son cümlemle ; cd siz xp kurmak isteyenler önce cd ve ya dvd raytırlarını bilgisayardan söküp, içlerinden 28 e kadar saymaları lazım. Sonra Fenerbahçeli Kazım Kazım. En son olarakta burası çok önemli ; pileysiteyşın 3 alıp sebahaa kadar 3-5 kadeh rakı içerek foşmehal bir tavırla günü gün etmek lazım...
  • adam cd siz kurulum demis herkesin lafi cd yi tak ile basliyor, bir tane faydali yorum goremedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Narrator

    Arkadaşlar konuyu kilitliyorum son cümlemle ; cd siz xp kurmak isteyenler önce cd ve ya dvd raytırlarını bilgisayardan söküp, içlerinden 28 e kadar saymaları lazım. Sonra Fenerbahçeli Kazım Kazım. En son olarakta burası çok önemli ; pileysiteyşın 3 alıp sebahaa kadar 3-5 kadeh rakı içerek foşmehal bir tavırla günü gün etmek lazım...

    yoruma bakar mısın arkadaş yaa
  • ben böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum şimdi baştan sona okuyunca acayip oldum. aradan 10 sene geçmiş konuyu görünce vay be arkadaş dedim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.