Şimdi Ara

Windows XP USB Stick Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
49.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows XP nin USB diskten boot edilebilen versiyonu 60 küsür mb boyutunda.Dosya kurtarma,backuptan geri dönme tarzı işler için tek kelimeyle harika.

http://ra-pidshare.de/files/35413976/W.XP.USB.Stick.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 7 Ekim 2006; 17:30:44 >

• dosya kaldırılmış link çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: delirotti

dosya kaldırılmış link çalışmıyor
    yeni linki ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwyne

yeni linki ekledim.

Alıntıları Göster
    nası yapıLdığını anLatan yoKmu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkBoY

nası yapıLdığını anLatan yoKmu ???

Alıntıları Göster
    dosyayı indirdikten sonra winrar ile açıyoruz içerisindeki livexp.bat isimli dosyayı çalıştırıyoruz.

dos penceresi açılıyor ve seçenekler çıkıyor karşımıza burdan 1 seçeneğini seçip indirdiğimiz dosyanın içerisindeki ınstalldır dosyasının yolunu buraya yazıyoruz.(örneğin :C:\Win.XP.USB\Win.XP.USB.SE\INSTALLDIR)

daha sonra 2 seçeneği ile xp yi nereye yükleyeceksek onun yolunu yazıyoruz.(flah disk G: olarak gözüküyosa G: yazıyoruz)

daha sonra da 5 seçeneği ile install live xp seçeneğini seçiyoruz yaklaşık 3 dakika sonra flash belleğimizde xp miz hazır.

• quote:

dosyayı indirdikten sonra winrar ile açıyoruz içerisindeki livexp.bat isimli dosyayı çalıştırıyoruz.

dos penceresi açılıyor ve seçenekler çıkıyor karşımıza burdan 1 seçeneğini seçip indirdiğimiz dosyanın içerisindeki ınstalldır dosyasının yolunu buraya yazıyoruz.(örneğin :C:\Win.XP.USB\Win.XP.USB.SE\INSTALLDIR)

daha sonra 2 seçeneği ile xp yi nereye yükleyeceksek onun yolunu yazıyoruz.(flah disk G: olarak gözüküyosa G: yazıyoruz)

daha sonra da 5 seçeneği ile install live xp seçeneğini seçiyoruz yaklaşık 3 dakika sonra flash belleğimizde xp miz hazır.

Alıntıları Göster
    livexp.bat dosyasını çalıştıramadım.
    nedenini anlamadım.peki bu 150mb civarında usb bellek en az nekadar olmalı?deneyen varmı nekadar yer kaplıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: steward

livexp.bat dosyasını çalıştıramadım.
    nedenini anlamadım.peki bu 150mb civarında usb bellek en az nekadar olmalı?deneyen varmı nekadar yer kaplıyor

Alıntıları Göster
    link ölü hocam başka yerden indirdim buseferde rar şifresi var biliyorsanız rar şifressini ilgilendirirseniz sevinirim

mutlu çalışmalar
    Zemcius
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Mini Vista Mini Win7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemcius

link ölü hocam başka yerden indirdim buseferde rar şifresi var biliyorsanız rar şifressini ilgilendirirseniz sevinirim

mutlu çalışmalar
    Zemcius

Alıntıları Göster
    Buradaki paylaşım da ilginizi çekebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_11615564/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Buradaki paylaşım da ilginizi çekebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_11615564/tm.htm

Alıntıları Göster
    150 mb civarinda yer kapliyor.Daha once kullandim.Network de sorun cikartiyor.Network destegine ihtiyacim yok derseniz , gayet kullanisli acil durumlar icin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: syskey

Bu usb xp nin ne tür yararı var ?
    pcde vista varken bunu takınca xp mi çalışacak ?

veya tam tersi usb vista yapınca , pc de xp varken bunu usb takınca vista mı çalışacak ?

bu konuda pek kaynak yok ,

kaç yerde link verenleri gördüm ama anlatanı görmedim

anlatım için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkbiksi -- 1 Haziran 2007; 19:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkbiksi

quote:

Orjinalden alıntı: syskey

Bu usb xp nin ne tür yararı var ?
    pcde vista varken bunu takınca xp mi çalışacak ?

veya tam tersi usb vista yapınca , pc de xp varken bunu usb takınca vista mı çalışacak ?

bu konuda pek kaynak yok ,

kaç yerde link verenleri gördüm ama anlatanı görmedim

anlatım için sağol

Alıntıları Göster
    ben denedim kurdum (baya uzun zamanımı aldı bulmak) ama flash diskten bilgisayarı boot ettikten sonra missing operateing system hatası werdi????

napabilirim yardım pls!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetumut -- 7 Haziran 2007; 15:51:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetumut

ben denedim kurdum (baya uzun zamanımı aldı bulmak) ama flash diskten bilgisayarı boot ettikten sonra missing operateing system hatası werdi????

napabilirim yardım pls!!!

Alıntıları Göster
    link çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.mustu

link çalışmıyor

Alıntıları Göster
    bu olmuyor kardeş sanırım sende denemeden okudugunla anlattın mnalesef on kere denememe ragmen olmuyor yok mu bu işi bir bilewn yaw..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.mustu

link çalışmıyor

Alıntıları Göster
    çalışan bir link ra ile pid arasındaki - işaretini kaldırın
    http://ra-pidshare.com/files/46691498/WXP.USB.BY.SOFT-BEST.NET.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: sumeha

bu olmuyor kardeş sanırım sende denemeden okudugunla anlattın mnalesef on kere denememe ragmen olmuyor yok mu bu işi bir bilewn yaw..........

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben denedim oluyor ama ne kadar işine yarar bilmiyorum.
    dosyayı çıkardıktan sonra (Win XP USB Stick Edition) c:ye kopyala adını winxp diye değiştir klasörün içindeki livexp.bat dosyasını çaşıltır
    1 nolu seçeneği seç dosyaları nerden alacağımızı soruyor aynen şu satırı yaz c:\winxp\installdir
    sonra 2.seçeneği seç buradada usb belleği soruyor benim bellekin sürücü harfi f de olduğu için f: yazdım sizde duruma göre hareket edin
    daha sonra 5 .seçeneği seçiyoruz daha sonra 1.seçenek işlem 5-10 dakika sonra tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: utopic

arkadaşım ben denedim oluyor ama ne kadar işine yarar bilmiyorum.
    dosyayı çıkardıktan sonra (Win XP USB Stick Edition) c:ye kopyala adını winxp diye değiştir klasörün içindeki livexp.bat dosyasını çaşıltır
    1 nolu seçeneği seç dosyaları nerden alacağımızı soruyor aynen şu satırı yaz c:\winxp\installdir
    sonra 2.seçeneği seç buradada usb belleği soruyor benim bellekin sürücü harfi f de olduğu için f: yazdım sizde duruma göre hareket edin
    daha sonra 5 .seçeneği seçiyoruz daha sonra 1.seçenek işlem 5-10 dakika sonra tamam

Alıntıları Göster
    boot etmiyor yükledimde boot ayarını yapamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblet_Of_Fire

boot etmiyor yükledimde boot ayarını yapamadım

Alıntıları Göster
    boot ayarını bende yapamadım yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

boot ayarını bende yapamadım yardım

Alıntıları Göster
    bem sistemdeki verilerimi kullanmak için pardus çalışan cd kullanıyorum. İşe de yarıyor hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanseker

bem sistemdeki verilerimi kullanmak için pardus çalışan cd kullanıyorum. İşe de yarıyor hani.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanseker

Bende pardus kullanıyorum. WinXP şifreli bile olsa banamısın demiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: techcentre

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanseker

Bende pardus kullanıyorum. WinXP şifreli bile olsa banamısın demiyor.

Alıntıları Göster
    Peki Usb den taktığım Hdd ye Windows Xp yi tam olarak kurarak oradan kullanabilirmiyim uzun süredir araştıma yapıyorum ama 0a 0 elde war gene 0... yardım bekliyorum....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.