Şimdi Ara

Windows XP Home Editon Ürün Güncelleştirilmesi hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar xp home editonda ilk kurulumda ürün güncelleştirilmesi isteniyor elimdeki lisansı girdikten sonra ürün kaydettiriliyor.. peki makineyi yeniden kurduğumda tekrardan istiyor aynı bilgileri tekrar girdiğimde ise kabul etmiyor bunu nasıl yapabilirim. (hata olarak başka bir lisans kodu girin diyor)

İmza
  • telefonla etkinleştir secenegini tıkla ve ekranda sana 54 rakamlı bir numara çıkacak bu numarayı bir kagıda yaz sonra 0212 3366999 microsoft tr yi ara telefonda bu bilgileri tuşla ve microsoft tr deki bayanın sana verecegi 42 rakamlı yeni numaraları gir

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • bendede aynısı oldu bir sonraki formattan sonra bu problem olmayacak

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • net üzrinden sadece 2 defa aktivasyon yapabilirsin sonra telefonla yapman lazım.
  • sifreyi bana at meil adresim ebubekir_0099@hotmail.com acil
  • Xp yi bir kere active ettiniz ama ileride bir aksilikten dolayı XP bozuldu ve yeniden kurdunuz. Peki ne olacak XP yi tekrar active etmeniz gerekiyor değilmi? Ama bundan önce \system32\wpa.dbl dosyasını yedekleyip kurulumdan sonra tekrar buraya atsanız böyle bir şeye tekrar ihtiyacınız olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Arkadaşlar benimde bu tarz bir problemim var daha önce kullandığım lisanslı xp'ye format atıp tekrar kurdum fakat bu kez etkinleştirmedi ve üzerinden 1 ay geçti oturum açamaz oldum (ntfs diskte)şimdi başka bir diske(fat32) yeniden kurdum. Problem şu ki ntfs sistemde kullanmış olduğum kendi hesabımdaki dosyalara fat32 den erişim izni olmadığım için ulaşamıyorum
    bu ntfsdeki vba.dbl dosyasını şu an kullandığım windowsa kopyalasam acaba yine oturum açma problemi yaşarmıyım? ntfsdeki windowsu kurtarma şansım nedir?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.