Şimdi Ara

windows xp home edition problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ilkkez giriyorum bu siteye umarim sorunuma care bulunur.Benim b.sayarim windows xp home edition,dell dimension 3000.

Bu b.sayarda bir turlu format cekemedim. Cd takiyorum windows install penceresine geliyor adim adim takip ediyorum ama masaustune geldigimde butun programlar duruyor,hicbiri silinmemis. ayrica dun tekrar cd yi koydum ve tekrar denemek istedim bu kez product key girdigim numaralari kabul etmedi. cok denedim.virus oldugunu zannediyorum. internete cable olarak bagliyim explorere her girdigimde karsima movieland adli bir sayfa aciliyor silemedim virus programlarini denedim silinmiyor. hangi dosya oldugunuda bilmiyorum. Task managerdan silebilirmiyim ,nasil bulup silebilirim?

tools/internet options/security/custom level ve securty setting bolumunde hangi secenekleriniz isaretli bana yollayabilirmisiniz galiba oradada karisiklik yaptim.(reset to custom bolumumde medium.ayni sayfada)

Umarim hemen cevap verirsiniz tesekkurler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nancy -- 25 Kasım 2005, 21:32:43 >

• dostum xp cdsi makinada iken bilgisayarı cdrom desteği ile başlatıp kurmayı dene
  • selam, denedim olmuyor. hep ayni hatayi veriyor. product key i bile tanimaz oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nancy

selam, denedim olmuyor. hep ayni hatayi veriyor. product key i bile tanimaz oldu

XP Cd'si orijinal mi? Yoksa piyasada dolaşan Corporate Edition Cd'lerden mi?
  • quote:

XP Cd'si orijinal mi? Yoksa piyasada dolaşan Corporate Edition Cd'lerden mi?

benim cd orjinal dell fakat cd yi tanimiyorr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.