Şimdi Ara

Windows XP Desteği sona erdi!!! ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir mesajımda windows 7 kullanın, windows 8 kullanın gibi bir ibare kullanmadım. Güncellemesi devam eden işletim sistemi kullanın diye 50 kere yazdım. Linux olmuş, freebsd olmuş, unix olmuş, macos olmuş önemli değil diye de 40 kere yazdım hala bana microsoft reklamcısısın diyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    Reklam yaptığım tek bir mesajımı gösterebilir misin?
    Madem reklam yapıyorum tek bir mesaj göstersene?
    Forumda attığım yorumları herkes görsün diye atıyoruz zaten. Microsoft Forumu değil mi? Başlığa bak tekrar gel. Beğenmediğimi nerden çıkardın bilmiyorum hala saçma sapan yorum atıyorsun. Tek bir reklam mesajımı görebilirsen direk ban atsınlar zaten. Şikayet edebilirsin.

    Şaka mısın , reklam yapmadığın 1 tane mesaj yok.Uzak değil yukarıda mesajların duruyor.Orjinal windows almazsanız yok efendim mail hesabınız hacklenir , özel fotoğraflarınız kötü kişilerin eline geçer , yok efendim banka hesaplarınız boşaltılır , insanları korkutmak güzel bir satış tekniği.O moderetör olduğun forum ile burayı karıştırıyorsun , aradaki farkı idrak edemiyorsun.Burası Türkiye'nin en çok tıklanan 5. sitesi.İki site arasındaki farkı algıla , orası senin dediğin gibi Microsft destek platformu , burası Türkiye'nin en çok tıklanan 5. sitesi.Burası Microsft reklam yapma ve destekleme platformu değil.Bu sitede her türlü daldan-meseleden bölüm bulunur.Burası Microsoft forumu değil.Şu forumda Microsoft bölümü haricinde attığın bir mesaj var mı?Attığın her mesaj reklam ama ille bir tane göster diyorsan göstereyim.Böyle giderse zaten detaylı bir şikayette bulunacam.

    quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    Ayrıca güncelleştirmeleri kapatmak da virüs ve dış saldırılara karşı sistemi savunmasız bırakır. Hepsinden önemlisi yaptığınız işlem yasal olmadığından hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalmanız da olası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    Ben hiç bir mesajımda windows 7 kullanın, windows 8 kullanın gibi bir ibare kullanmadım. Güncellemesi devam eden işletim sistemi kullanın diye 50 kere yazdım. Linux olmuş, freebsd olmuş, unix olmuş, macos olmuş önemli değil diye de 40 kere yazdım hala bana microsoft reklamcısısın diyor :)



    Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol. Mevlâna
    Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim. İmam-ı Azam
    En koyu cehalet, hakkında hiçbir şey bilmediğin bir şeyi reddetmektir. J.Brown



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 5 Mayıs 2014; 22:56:39 >
  • Unutkanlık varsa balık iyi gelir.Yazdığın mesajları bile inkar ediyorsun.Hakaret etmeden tartışmayı bile beceremiyorsun yazık.Her mesajında güncelleme yapılması gerektiğini söyledin , bu ne demek oluyor orjinal windows alın demek oluyor , önceki mesajda örneğini de gösterdim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    Kredi kartı ile internetten alışveriş yapmanız, internet bankacılığı kullanmanız hatta internetten online e-devlet işlemlerinizi yapmanız yeterli. 3 gün sonra mail adresiniz, facebook hesabınız, sosyal medya hesaplarınız, banka hesaplarınız, kredi kartı bilgileriniz ele geçirildiğinde ne demek istediğimi anlarsınız.


    quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    Network güvenliği ve bilgisayar güvenliği her kullanıcı için önemlidir. Özel fotoğraflarınız çalınıp internette yayınlansa da önemli değil diyebilir misiniz? Bilgisayarınızda hiç kişisel bilgileriniz yok mudur? Bu bilgilerin ulu orta sağda solda ortaya çıkması sizin için önemli olmayabilir ancak başkaları için çok önemli olabilir. O yüzden lütfen inadınızı bırakıp insanları yanlış yönlendirmeyin.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Yazdigim mesajlarin hicbirini inkar etmedim.
    Yazdigim mesajlarin hicbirinden windowsunuz orijinal degilse fotograflariniz, hesaplariniz, kart bilgileriniz calinir anlami cikarilmaz.
    Zorlamaya devam edebilirsin.
    Hakaret etmiyorum bilmedigin konulara yorum yapma diyorum ki bunu yapana cahil diyoruz, hala bilmedigin konularda yorum yapiyorsun.
    Orijinal olmayan windowslarin da guncellenebildiginden ve olur da bir problem oldugunda orijinal olmayan kismin yeniden guncellenebildiginden de haberin yok. Hos orijinal almayi tavsiye etmeyi de sen reklam sayiyorsun. Orijinal alirsan bu guncelleme dertlerinden kurtulursun istedigin gibi sorunsuzca guncellersin. Ayrica orijinal olmayan kismi yazan kisinin ne yazdigi ile ilgili bir bilgin oldugunu da sanmiyorum. Bunlari yazan kisiler babalarinin hayri icin yazmiyorlar. Cogunun icerisinde trojan yazilimlari vardir. Cidden hayrina yazan belki 1 belki 2 kisidir. Tabi senin bundan da haberin yok.

    Bana sunu anlatsana Microsoft'un Turkiye'nin en cok tiklanan 25. (evet yirmibes) sitesinde benim reklam yapmama neden ihtiyaci olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumprep

    quote:

    Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

    Habere bak bu windows 7 yede gelmezse iyi

    Windows 7, 2020 yılına kadar güncelleme alacak.

    2020 yılına kadar güncellememi ozaman win 8 niye çıktı anlamadım :D mesela win pro 7.1 7.2 öle güncelleselermiş :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

    Cahil Hürriyet nasıl sallamış yine.Yakın zamanda hiçbir program XP'de çalışmayacakmış.Microsoft işini biliyor , medyayıda arkasına almış , insanları bir güzel sömürüyor.Nasıl olsa rakip bir işletim sistemi yok , sömür sömürebildiğin kadar.Çok şükür 1 kuruş para kazandırmadım.CHİP'de güzel reklamını yapmış , iyi para almıştır herhalde.Adamlar işi gücü bırakmışlar XP'ye kötülemeye adanmışlar..Yaptıkları haber başlığı "XP Felaketi Kapıya Dayandı"

    Kardeşim microsoft aslında herkezi sömüyormuş gibi geldi mesela piyasada linüx var açık kaynak kodlarıyla yapılıyor ve yapanların hepsi o işten anlayan gönüllüler

    ordaki gönüllüler oyunlar için geliştirilen bir yazılım yapsalar ücretsiz oyun şirketleride onada destek verseler adam çıkar ben işletim sistemine para vereceğim yerde oyuna para veririm nasıl olsa linüx var şu oyuna destek veriyor icabında düşünürdüm ama piyasadaki popüler oyunlar örnek olarak cod ghost ve diğer eski serileri ayrıca bf4 gibi

    diğer küçük oyunlar var onlarda saaten bişi değil

    KENDİ DÜŞÜNCEM ARKADAŞLAR
  • Windows XP 2002 yılında çıktı ve destek süresi olan 10 yıl sonunda 2012 normalde destek kesilecekti. Ancak çok fazla sayıda kullanımda olduğundan özellikle bankalar ve devlet daireleri sistemlerini güncellesinler diye 2 yıllık ek süre tanındı. Sonunda süresi bitti ve destek kesildi.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/lifecycle adresinden de görebilirsin. Genişletilmiş destek süresince sadece güncellemeler verilir. Windows 8.1 genişletilmiş desteği de 2023 yılında sona erecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    Windows XP 2002 yılında çıktı ve destek süresi olan 10 yıl sonunda 2012 normalde destek kesilecekti. Ancak çok fazla sayıda kullanımda olduğundan özellikle bankalar ve devlet daireleri sistemlerini güncellesinler diye 2 yıllık ek süre tanındı. Sonunda süresi bitti ve destek kesildi.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/lifecycle adresinden de görebilirsin. Genişletilmiş destek süresince sadece güncellemeler verilir. Windows 8.1 genişletilmiş desteği de 2023 yılında sona erecek.

    Ooo! Biz rahatız desene.9 sene daha var.
  • Ulan sanki hayatimda bir kere isletim sistemi aliyorum dedim XP aldim 9 sene once hala onu kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever always xp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce Windows XP kullanıyorsanız;

    http://www.chip.com.tr/haber/windows-xp-nin-destek-suresini-uzatmanin-yolu_47374.html

    Microsoft uyardı
    http://www.chip.com.tr/haber/destek-suresini-uzatanlara-ms-ten-uyari-var_47388.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 28 Mayıs 2014; 11:26:14 >
  • p4 3 ghz ht bile win 7 ultimate güzel çalışıyor.eğer gpu iyi ise eski oyunları 2 gb ramda iyi oynarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 nin kullanım oranı çok yüksek.Ama xp nin kullanım oranının artması söz konusu olabilir.Çünkü millet xp nin desteği bitse bile kullanıyorlar hala.Benim pcde bir zamanlar xp yüklüydü Gayet memnumdum.Benim içinde yeterince hızlıydı.Windows 7 çıkınca xpyi bırakıp windows 7 kurdum.Ama windows vistayı kullanmadım.Vista çıkınca hala xp kullanmaya devam ettim.Ama xp nin desteği bitince kullanma oranının artacağı konusu söz konusu.Çünkü 7 veya 8 kullanamayanlar var onlar xpyi iyi kullanıyorlar o yüzden 7 veya 8 e geçmiyorlar.Bu yüzden xpnin kullanım oranının artması söz konusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eteksen

    İngilizce Windows XP kullanıyorsanız;

    http://www.chip.com.tr/haber/windows-xp-nin-destek-suresini-uzatmanin-yolu_47374.html

    Microsoft uyardı
    http://www.chip.com.tr/haber/destek-suresini-uzatanlara-ms-ten-uyari-var_47388.html
    ...........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 0:11:14 >
  • Bunların hepsi cahil kullanıcı kesimini kandırmak için söylenen yalanlar. Hiçte birşey olduğu yok.

    Tek çekirdek 2 gb ram bilgisayarım var, suç mu? XP harici kasıyor allah allah ben ne yapayım, dandik makine yapmışsınız, benim ne suçum var.

    Ayrıca öyle her gördüğünüz siteye girmeyip, düzgün şekilde sadece mail okuyup, facebook girip, her reklama tıklamayıp, her programı yüklemeyip, antivirüs kurup bilgisayarı kullanırsınız isterseniz windows 95 olsun genede sıkıntı olmaz. Hackerlar bilgisayara havadan giremiyor, siz bir virüs indirmedikçe bilgisayarınıza kimse girmez, giremez.

    Windows 7 sistem gereksinimleri düşüp deyip kurmayın, bilgisayar pert oluyor. Netbook kullanıyorum ama güç olarak p4'e çok yakın bir sistemim var.

    Bende dedim, şu windowsun son ürünü olan windows 10'u kurayım. Birde gaza gelip, 64 bit kurdum.

    İlkte uslu uslu açıldı. Ama baştan bilgisayara girmeye çalıştığımda 5 saniye gecikmeli açması bir belirtiydi.

    Sonra şu yeni tarayıcı edgeye gireyim dedim. Daha sitelere girmeden oldu sana 1.3GB ram kullanımı.

    Hani 64 bit 2 gb ram'de çalışıyordu?? Demek program kursaydım pc yanacaktı.

    Windows 7'de de keza aynı şekilde. Ram kullanımı daha az ama işlemci yetişmiyor.

    E bizde mecburen windows xp kullanıyoruz. Napalım yani ölelim mi.

    Bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar, bunların hepsi microsoft tarafından cebine para doldurulan insanların söylemleri. Zaten destek bitmeden öncede bilgisayardan anlayan herkes güncellemeleri kapatır. Güncelleme gelince bir daha açılmama riskini bilen bilir. O yüzden destek bitse nolcak, bitmese nolcak.

    Halada taş gibi windows xp'mden yazıyorum. Chrome açıyor, oyun açıyor. Herşeyi çalıştırıyor. Zaten netbook'ta gta v açamayacağınız için sorunda olmuyor. Tamam işte. Daha ne istiyebilirim ki bir bilgisayardan.
  • XP'nin yanında Movie Maker, Outlook felan gibi çok gerekli yazılımlarda geliyordu, artık Microsoft bunları bırakın eklemeyi geliştirmeyi dahi durdurdu, XP muhtemelen Microsoft'un en iyi işletim sistemi olarak kalacak, zira 2001'de çıkmış sistem ve yapamadığı iş yoktu, hele gümüş renkli bir teması vardı, sistemi kurar kurmaz o temayı seçerdim, ayrı bir hava katardı. Birde şu var; Windows 7,8 ve 10, bunları hepsi Vistanın üzerine kurulmuş sistemler, altta hala hantal Vista çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cparty69

    XP'nin yanında Movie Maker, Outlook felan gibi çok gerekli yazılımlarda geliyordu, artık Microsoft bunları bırakın eklemeyi geliştirmeyi dahi durdurdu, XP muhtemelen Microsoft'un en iyi işletim sistemi olarak kalacak, zira 2001'de çıkmış sistem ve yapamadığı iş yoktu, hele gümüş renkli bir teması vardı, sistemi kurar kurmaz o temayı seçerdim, ayrı bir hava katardı. Birde şu var; Windows 7,8 ve 10, bunları hepsi Vistanın üzerine kurulmuş sistemler, altta hala hantal Vista çalışıyor.

    Windows 7 ile gelen oyunlar bile yok artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.