Şimdi Ara

Windows XP, Blu-ray okuma-yazma destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bir sebepten ötürü anakarta Blu-ray writer alacağım. (Pioneer BDR-209EBK ürünün adı.) Anakartım biraz eski olduğu için XP kullanmak zorundayım. Pioneer'ı aradım, Vatan'dan alacağım orayı da aradım, internetten araştırdım, olur XP destekler dediler ama bir türlü tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. İngilizce sitelerde hep desteklemediğini yazmışlar. Ürünü alıp elimde patlasın istemiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi, XP Blu-ray okuma-yazma desteği verir mi, vermiyorsa da vermesini sağlayacak bir driver veya program var mı? Şimdiden teşekkürler.



  • Yazma hakkında elle tutulur bir bilgiye erişemedim fakat okuma desteği olduğunu öğrendim ve uyguladım. Fakat Blu-Ray sadece UDF dosya sistemi kullandığından bilgisayara UDF 2.5 driverını kurmak zorundasınız. Yöneticiler izin verirse driverın linkini upload edip atabilirim çünkü bulması çok zor, buluncaya kadar uğraştım bayağı.
    @bkaakco



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2024 -- 6 Temmuz 2017; 15:51:21 >
  • Ve yazma da başarılı, 25 GB BD-R'yi XP'de başarıyla yazdırdım. Sonrasında okudu da. UDF 2.5 kurduktan sonra XP'de gönül rahatlığıyla Blu-Ray okutup yazdırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.