Şimdi Ara

Windows update assistant saçmalığını durdurmanın bir yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows update assistant diye mavi bir icon masaüstüme geliyor ve yüklemeye başlıyor. İnternette denemediğim yöntem kalmadı. Bilgisayar her açıldığında otomatik yüklemeye başlıyor ve ancak işlemlerden durdurabiliyorum.

    Bu konuda kafayı o kadar kırdım ki bilgisyar açıldığında çalışan ve her 10 sn de bir windows update assistant işlemini iptal eden bir program yazdım. Şu an için geçici çözümüm bu oldu ancak böyle bir çözümü ben kabul etmiyorum daha basit bir şekilde biz windowa "güncelleme yapamassın!" diyebilmeliyiz. Var mıdır çözüm önerisinde bulunabilecek birileri? Umarım yükle kurtul diyen çıkmaz.

    Windows hapishanesini terkederek kalıcı linuxa geçtim. Ancak arada windowsda kullanmam gereken programlar da olduğu için dual boot olarak ayarladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 22 Mart 2018; 0:54:46 >








  • Zamanlanmiş görevler bölümünden görevi silersen sorun çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULTILIX




    Hocam çok basit bir şey bunu defalarca yaptım kesinlikle çözüm olmuyor. Her seferinde update assistant tekrar yükleniyor ve masaüstümde bir simge oluşuyor. Güncellemeleri durdurabilmek için task managerda işlemlerden process kill yapmak gerekiyor diğer hiç bir yöntemle başarı sağlayamadım. Bunun için de dediğim gibi başlangıçta çalışmaya başlayan ve her 10 sn de bir bu işlemi sonlandıran bir program yazmak dışında bir çözüm bulamadım. :(
  • Linux kullanıyorsun Windows update assistant masaüstüne gelip işlem yapıyor. Ne alaka? Windows 10 linux tabanlıymış da haberimiz mi yokmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 21 Mart 2018; 15:57:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RElS

    Linux kullanıyorsun Windows update assistant masaüstüne gelip işlem yapıyor. Ne alaka? Windows 10 linux tabanlıymış da haberimiz mi yokmuş.

    Windowdan kaçarak linux yükledim ve son 1 haftadır linux kullanıyorum. Bunun sebebini de sonrasında yazdım. Alakayı kurunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    Zamanlanmiş görevler bölümünden görevi silersen sorun çözülür.

    Çok teşekkür ederim hocam taskscheduler kısmında sayenizde sonlandırabildim. Bu kadar kaynak okudum video izledim hiç birinde çözüme kavuşamadım ama sonrasında sizin 1 cümleniz yetti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.