Şimdi Ara

Windows.old hakkında bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben vista kullanıcısıydım ve hardiskim tek parca bir yere yedek alamıyorum. win7 e gectiğimde sistem doyalarımı windows.old klasörüne attı. Şimdi suan kullanıyor olduğum win7e riskli bir program yüklemem gerekiyor sistemin çökmesi an meselesi. eğer sistemim çökerse yine win7i gelişmiş seceneklerden kurduğumda win7deki dosyalarımı(yoksa bu yedekleme durumu sadece vista veya xpden geciş yapıldığındamı oluşturuyor) windows.old diye bir klösör olusturup yedeklermi?? Şimdiden teşekkürler



  • Windows 7'yi gelişmiş seçeneklerden kurduğunuz da, kurulum işlemi başlangıcında biryerde sorabilir "siliyim mi?" diye veya bunu işaretliyeceğiniz bir pencere olacak, seçiminizle; sisteminizde yeterli yer varsa vs.. şartlar uygunsa, esli dosyalarınız, Windows_old (eski) adıyla bir klasörde bırakılır. Kurulum işlemi sonrası bu bölümden yedeklerinizi alıp, gereksiz ise (Lüzumsuz yer işgal eder) silersiniz. Bu Windows.old klasöründen eski gerekli dosyalarınızı vs.. alabilmeniz için düşünülmüştür. Makinanızın işletim sisteminde bir hasar nedeniyle açamadığınızda tekrar kurulum yapmak zorunda kaldığınızda gerekli dosyalarınızı kurtarabilmek için bu klasöre zaten ihtiyacınız olacaktır.
    Windows 7'nin çökmesi durumunda zaten ilk yapacağınız işlem sistem geri yükleme ve onarma gibi seçeneklere yönelmek olacaktır. Bu işletim sisteminin durumuna ve hasarına görede bu seçenek o bölümlerde de önünüze gelecektir. Ben bu seçeneği hep geçtiğim için tam emin olmamakla birlikte, böyle bir seçenek olduğıunu söyleyebilirim.
    Yedekleriniz için USB'den bağlı FlashDisk, USB Taşınabilir HDD gibi cihazlar kullanmanızı öneririm. Hdd'de bulunan eski sisteminizi, yeni sistem kurulumunda yanlış algılarsa, (versiyon, sürüm) bazı parola, şifre, kullanıcı ismi (lisans) vs.. sorunlar nedeniyle bu konuda ki sonuçları farklı olabilir.




  • yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  • Ben windows 7 kullanıyordum.torrent orjinal window 7 buldum ve üstüne kurdum.ama begenmedim şimdi geri nasıl döncem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.