Arkadaşlar; bu old kalsörlerini silsek win çöker mi? Hayvan gibi yer kaplıyorlar
çökmez silebilirsin
Saol arkadaşım; her formatta eski win in dosyalarını8program files) yedekliyor anladığım
Niye biçimlendirmeden format atıyorsun mesaj sayısı - konu uyumsuzluğu
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Biçimlendirmeden? Önceden Windows üzerinden atıyordum, şimdi cd den yükledim(bios tan cd den oku seçeneğini aktif ederek)
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
quote:
Biçimlendirmeden? Önceden Windows üzerinden atıyordum, şimdi cd den yükledim(bios tan cd den oku seçeneğini aktif ederek)
Windows 7 kurarken sürücüleri gösterdiğinde biçimlendirebiliyorsun hocam.Eğer biçimlendirirsen o eski sistem dosyalarını bilgisayarında tutmaz.Arkadaşımız bunu iza etmeye çalışmış.
Aynı şekilde bende de windows.old duruyor hala çook önceden acemi bilgisayarcılar ne hale getirdi pcyi neyse rahatladım ben de sileyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
quote:
Windows 7 kurarken sürücüleri gösterdiğinde biçimlendirebiliyorsun hocam.Eğer biçimlendirirsen o eski sistem dosyalarını bilgisayarında tutmaz.Arkadaşımız bunu iza etmeye çalışmış.
Teşekkürler hocam, o dediğini formatlmanın hangi aşamasında yapıyor(ss ile gösterebilmeniz mümkün mü?)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
quote:
Teşekkürler hocam, o dediğini formatlmanın hangi aşamasında yapıyor(ss ile gösterebilmeniz mümkün mü?)
SS ile göstermem şuan için mümkün değil ama "Yükselt","Özel" gibi bir şey var.Özel'de olması lazım sürücüler çıkıyor oradan sürücüyü seçip biçimlendirebiliyorsun.
format atmadan Windows kurman dolayı var o klasör. Kurarken Özel seçeneğini seçip, gelişmiş sekmesinden biçimlendire basarsan ve öyle kurarsan sorun ortadan kalkacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme