Şimdi Ara

windows old

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; bu old kalsörlerini silsek win çöker mi? Hayvan gibi yer kaplıyorlar

• çökmez silebilirsin
  • Saol arkadaşım; her formatta eski win in dosyalarını8program files) yedekliyor anladığım
  • Niye biçimlendirmeden format atıyorsun mesaj sayısı - konu uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Niye biçimlendirmeden format atıyorsun mesaj sayısı - konu uyumsuzluğu

Biçimlendirmeden? Önceden Windows üzerinden atıyordum, şimdi cd den yükledim(bios tan cd den oku seçeneğini aktif ederek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Biçimlendirmeden? Önceden Windows üzerinden atıyordum, şimdi cd den yükledim(bios tan cd den oku seçeneğini aktif ederek)

Windows 7 kurarken sürücüleri gösterdiğinde biçimlendirebiliyorsun hocam.Eğer biçimlendirirsen o eski sistem dosyalarını bilgisayarında tutmaz.Arkadaşımız bunu iza etmeye çalışmış.

• Aynı şekilde bende de windows.old duruyor hala çook önceden acemi bilgisayarcılar ne hale getirdi pcyi neyse rahatladım ben de sileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

Windows 7 kurarken sürücüleri gösterdiğinde biçimlendirebiliyorsun hocam.Eğer biçimlendirirsen o eski sistem dosyalarını bilgisayarında tutmaz.Arkadaşımız bunu iza etmeye çalışmış.

Teşekkürler hocam, o dediğini formatlmanın hangi aşamasında yapıyor(ss ile gösterebilmeniz mümkün mü?)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

Teşekkürler hocam, o dediğini formatlmanın hangi aşamasında yapıyor(ss ile gösterebilmeniz mümkün mü?)

SS ile göstermem şuan için mümkün değil ama "Yükselt","Özel" gibi bir şey var.Özel'de olması lazım sürücüler çıkıyor oradan sürücüyü seçip biçimlendirebiliyorsun.

• format atmadan Windows kurman dolayı var o klasör. Kurarken Özel seçeneğini seçip, gelişmiş sekmesinden biçimlendire basarsan ve öyle kurarsan sorun ortadan kalkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.