Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

WİNDOWS mu ZALAK YOKSA BEN Mİ?

1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> WİNDOWS mu ZALAK YOKSA BEN Mİ?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Lanet ediyorum biosu update ettiğim ana. Ne olduysa update den sonra oldu.
    2X120GB RAID 0 SATA Seagate ve 200GB SATA Seagate kullanıyorum. Bios update inde hiçbir problem yok. Asıl problem Windows açılırken "non boot system" hata mesajı ile çıktı. Yani RAID i görmüyordu. Nasılsa sistemin yedeği var deyip RAID0 ı bozup yeniden kurdum(SI 3114). Ama bu sefer boot partisyonu çalışmıyor. Windows XP Prof. SP2 d kurulum yaparken aşağıda ki görüntüleri görebiliyorum:

    TIKLA

    Aşağıda da sistemin bir özeti var:
    SİSTEM

    Kafayı yemek üzereyim. Ne Partition Magic DOS ne de GHOST işe yarıyor...



    |
    |
    _____________________________
    Bazıları hayatı dolu dolu yaşar bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte o zaman muhteşem birşey olur...




  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Sorunu buldum sanırım. Windows kendisi için ayırması gereken 8MB lık bölüm bilgisini her nedense 200GB lık HD e yazmayı tercih ediyor. RAID 0 daki HD lere yazmıyor. Bu yüzden 8MB lık partisyonu yeniden NTFS yapınca Windows kurabiliyorum. Bu nedir anlamadım?
    |
    |
    _____________________________
    Bazıları hayatı dolu dolu yaşar bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte o zaman muhteşem birşey olur...
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Masal
üniversite
google reklamları
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Mobilya Takımları
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,187
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.