Şimdi Ara

Windows Media Player 8'in IE 'den çalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bilgisayarımdaki Internet Explorer 6 'dayken bir video yada müzik linkine tıkladıgımda "bunun IE'nin kendi ekranında çalınmasını ister misiniz?" gibi bir soru ekranı çıkardı, bkz. aşağıdaki resim.
    Ve bu soruyu ok'leyince sörf yapmaya devam ederken sol taraftaki panel de müziği yada filmi babalar gibi seyrederdim taa ki Windows Media Player 'ı version 10'a yükseltinceye kadar! Çünkü WMP10 a geçtigimden beri lanet program artık bu soruyu cıkarmıyor, oysaki eski versiyonlarda soruyordu.

Bu konuda ne yapılabilir, bilgisi olan var mı? Yani WMP10 'u da WMP 8 de oldugu giib IE ekranından çalışmasını sağlayacak bir yöntem var bilen varsa lütfen bizi bilgilendirsin,

Teşekkürler!

• Kendi soruma kendim cevap vereyim: Windows Media Player 10 'un bu sorunu ile ilgili ingilizce sayfalara baktığımda gördüm ki WMP10 bu özeeliği desteklemiyor gibi yani IE'nin içinden film oynatmıyor. expert-exchange.com adlı sitede gördüğüm bir yazıda aynı sorunu olan kişi o yüzden WMP 10 'u WMP9'a indirerek sorundan kurtulmuş!!!

Ben de bir indirme yaparak WMP 8 'e geçtim ve sorundan kurtuldum!!!

Bu arada bir gariplik daha dikkatimi çekti Microsoft'Un sitesinde WMP9 Win98, WinME ve Win2000 için varken Windows XP için yoktu!!! Yoksa oradan WMP9 yi indirip WMP9 'u kuracaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Media Player'da playlist
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.