windows me yi 2003 yılı içinde piyasaya çıkmış anakartlı bilgisayarlara kurunca mavi ekranda şu hatayı veriyor 0D:0028:00000003 bunu araştırdım microsoftunhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;295413& sayfasıona ulaştım bu hata genel bir hataymış ama düzeltme paketini vermiyorlar win ME den windows update bağlanıp ordan güncelleme yapmak gerekiyor. bu düzeltme dosyasını nerden bulabilirim. bu hata genel olarak tüm windows me lerde var.
Dostum zaten ME bir sürüm değil, geçiş ürünüdür. Sen ne yapacaksın ME'yi? Boşver ve ya 98 ya da XP kullan. O kadar bug olan bir işletim sistemini kullanmak istemezsin. Zaten kullanamazsın da çünkü her ay format atman gerekir. ha bire çöküyor çünkü...
Ben de kullanıyorum ve saçma buglar haricinde de gayet memnunum,eskiden 98 kullandım,onunla karşılaştırarak söylüyorum.Aslında XP'ye geçmek istiyorum ama orijinal cd olmadan pek olmuyor sanırım,bir ay sonra güncelleme falan...Kopya cd'de de oluyor mu,var mı bunun bi çözümü? (biraz kanunsuz ama [cop])
10 yıllık hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme