Şimdi Ara

Windows kurma hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer 5741 g laptopuma pardus kurdum c ye ve windowsu sildim. Tekrar windowsa dönmek istedim ama beceremedim. Pardusta gparted diye bir programla c harddiskinintfs olarak biçimlendirdim . pardus birdaha açılmadı. tekrar kurmak istediğimde harddiiski kabul etmiyor. Windows ta bu harddiske yüklenemez diyor.Windows 7 kurmak istiyorum.harddiski biçimlendirip. nasıl yapabilirim. (cd den çalışlan windows ile denedim ama pc yi açmadı)

• windowsun yükleneceği disk seçerken diski görebiliyorsanız sürücü seçenekleri kısmından diski biçimlendirmeyi denediniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 8 Aralık 2011; 19:52:04 >
  • diski seçince biçimlendir aktif olmuyor.basılmıyor.bu diske yüklenemez diyor. tavsiyeniz nedir servisemi götüreyim yoksa bir bilgisayarcıyamı.
  • bu bölümü sil seçeneği de mi aktif değil peki?
  • hayır biçimlendir sil ve onun yanıdakide aktif değil
  • ilginçmis. O zaman sanırım diski haricen usb ile bir bilgisayara bağlayıp formatlamak gerek. Bu şekilde yapılabilir sanırım..
  • C yi Xp cd siyle normal xp kuruyormuş gibi biçimlendirdikten sonra xp yi kurmadan tekrar başlatarak win 7 cd si takıp kurmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim windows şu yazıyı göstermiyor ne yapabilirim ?

1. Óñòàíàâëèâàåì Maxsea â ñòàíäàğòíîé êîíôèãóğàöèè . Íå âûáèğàåì èñïîëüçîâàíèå CM93 Íå çàïóñêàåì MaxSea
    2. (Äàííûé ïóíêò íóæåí òîëüêî â òîì ñëó÷àå åñëè ó Âàñ áûëà óñòàíîâëåíà ïğåäûäóùàÿ âåğñèÿ MaxSea) Çàïóñêàåì MaxSeav12.6.4.1\Tools\C_Map_Drivers\C-MAP RTE_Etoken\CMapRTE.msi (ãîâîğèì íåò ïğè çàïğîñå óñòàíîâêè etoken, îòêàçûâàåìñÿ îò ââîäà íîìåğà ëèöåíçèè, ïğåğûâàåì óñòàíîâêó )
    3. Çàïóñêàåì C:\Program Files\CM93_Ed3 and run AdminRegister, ïåğåçàïèñûâàåì ñòàğóş ëèöåíçèş
    4. "Âûëå÷åííûé" ôàéë “LicStore.dll” ñêîïèğîâàòü â C:\Program files\CM93_Ed3\System (or C:\Program files\I&M\MaxSea\CM93_Ed3 & S57\ System, etc)
    7. Çàïóñêàåì C:\Program Files\CM93_Ed3\System\GDBAdmin.exe è ğåãèñòğèğóåì áàçó
    8. Çàïóñêàåì C:\Program Files\CM93_Ed3\System\LicenseAdm.exe ñîçäàåì íîâóş ëèöåíçèş. Âûáğàòü Zone 0 èñïîëüçóÿ îäèí èç êëş÷åé

0123456789abcdfe
    1234567890abcdfe
    1234567890abcdef
    0123456789abcdef

9. Çàïóñêàåì C:\Program Files\CM93_Ed3\CMapRTE.msi â ğåæèìå repair (ãîâîğèì íåò ïğè çàïğîñå óñòàíîâêè etoken è new license.)
    10. Óñòàíàâëèâàåì ıìóëÿòîğ êëş÷à äëÿ MaxSea (emulkey.exe)
    11. Çàïóñêàåì Maxsea
    Äëÿ îáíîâëåíèÿ êàğò èñïîëüçîâàòü Emulator.MaxSea.rar (Ïîñëå îáíîâëåíèÿ êàğò - ïîâòîğèòü ïóíêòû 4-9)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

C yi Xp cd siyle normal xp kuruyormuş gibi biçimlendirdikten sonra xp yi kurmadan tekrar başlatarak win 7 cd si takıp kurmayı dene.

windows xp cd sini takınca mavi ekran hatasını alıyorum.windows durduruldu.Harddiskinizde virüs veya biçimsiz olabilir diyor. ne yapabilirim ne olur yardım edein bu hafta sonu halletmem lazım proje çizmem lazım notebook tan çizim yapılmıyor.
  • Zordur ama çözüm olabilir Win 98 cd siyle biçimlendirme yapın, aynı şekilde 98 kuruyormuş gibi cdden başlatıp msdos şeklinde c yi d yi tamamen silin ve sonrasında win 7 yi cd sinden deneyin.

Bu daha kolaydır imkanınız varsa, hdd i sökün başka bir arkadaşınızın bilgisayarına 2.hdd olarak takın orda biçimlendirmeyi deneyin.
  • quote:

Zordur ama çözüm olabilir Win 98 cd siyle biçimlendirme yapın, aynı şekilde 98 kuruyormuş gibi cdden başlatıp msdos şeklinde c yi d yi tamamen silin ve sonrasında win 7 yi cd sinden deneyin.

Bu daha kolaydır imkanınız varsa, hdd i sökün başka bir arkadaşınızın bilgisayarına 2.hdd olarak takın orda biçimlendirmeyi deneyin.

hdd yi söküp başka bir pc de biçimlendirip windows kursam sorun olabileceğini söylediler.uyumsuz olabilir dediler
  • windows 98 olayını nasıl yapacağım tam olarak cd yi taktıktan sanra
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerter123

windows 98 olayını nasıl yapacağım tam olarak cd yi taktıktan sanra

Buradaki şekilde yapacaksın ancak zordur ben bile unutmuşum, bilmiyorsan hiç uğraşma bilen birisine yaptır.

Başka pc de biçimlendirip senin pc de format atabilirsin hdd te sıkıntı yoksa hiçbir sorun olmaz sen söylenilenlere bakma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gerter123

windows 98 olayını nasıl yapacağım tam olarak cd yi taktıktan sanra

Buradaki şekilde yapacaksın ancak zordur ben bile unutmuşum, bilmiyorsan hiç uğraşma bilen birisine yaptır.

Başka pc de biçimlendirip senin pc de format atabilirsin hdd te sıkıntı yoksa hiçbir sorun olmaz sen söylenilenlere bakma.

Hallettim windows 7 kurdum orjinalleştirme için loader kullandım şimdi kopya uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time Traveller -- 10 Aralık 2011; 19:47:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.