Şimdi Ara

Windows Insider katılımcılarına Windows 10 hediye (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Windows Insider katılımcılarına Windows 10 hediye (Güncellendi)


     

    Microsoft'un yeni Windows sürümlerini deneme amacıyla kullanıcıların  beğenisine sunduğu Windows Insider programı, 29 Temmuz itibariyle kullanıcılarına önemli bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 




    Normalde Windows 10 işletim sistemini elde edebilmek için Windows 7 veya 8 sürümlerine sahip olmak veya yeni bir bilgisayar almak gerekiyordu. Ancak Windows Insider programında Windows 10 önizleme sürecine katılanlar 29 Temmuz itibariyle yasal Windows 10 sürümünü indirip kurabilecek. 




    Daha önce de Microsoft deneme programına katılanlara Windows 10 RTM sürümünün hediye edileceğini açıklamıştı. Ancak bu sürümden sonra lisanslı bir sürüme geçilip geçilmeyeceği bilinmiyordu. 




    Windows Insider programında 10130 yapısını kurmuş olanlar, kayıtlı Microsoft hesapları ile Windows 10 RTM sürümüne terfi ettiklerinde yasal ve aktive edilmiş bir işletim sistemi onları bekliyor olacak. İsterlerse final sürümü ile kullanıcılar sistemi baştan kurabilecek. 




    Bunun yanında Mac bilgisayarlarında Boot Camp veya bir sanal makine ile deneme programına katılanlar da aynı hakka sahip olacaklar. Yani platform ne olursa olsun deneme programında Microsoft'a katkı sağlayanların eli boş kalmayacak. 




    Insider programının yaklaşık 2 milyon katılımcıya ulaştığı düşünüldüğünde diğer sürümlerden terfi edecekler ile birlikte ilk hafta Windows 10 kullanıcı sayısının oldukça yüksek bir rakam imza atacağı tahmin ediliyor. Microsoft’un hedefi ise dünyada 1 milyar Windows 10 cihaz sayısına erişebilmek.  

     

    Güncelleme : Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Insider programındakiler Windows 10 önizleme sürümünü kullandığı sürece lisanssız ancak aktive edilmiş Windows 10 sahibi olacaklar. Yani 29 Temmuz sonrasında da Insider programında kalmaları gerekiyor.

     

     







  • Gerçekten w10'la beraber işletim sistemi modern bir ara yüze kavuştu.Bundan sonra yeni sürüm çıkarmamaları da ciddi bir adım.Sürekli işletim sistemi çıkarmaktansa mevcut olanı ve sürücüleri eşanlı güncellemek çok daha mantıklı.

  • Virtual Box ile deneyeceğim, umarım olur

  • şimdi kursam banada 29 temmuzda windows 10 gelir mi?

  • Rekabetin tüketiciye sağladığı avantaj,microsoft resmen yırtınıyor, bu sefer iyi bir işletim sistemi çıkarmak için

  • Bedava Windows.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Haziran 2015; 19:20:57 >
  • Wuhuuuu beleş windows.

  • Ben yazıyı net bulmadım. Yazıda insiderlar final sürümü kurabilecek diyor. Bedava lisans alacaklar denmiyor.

    Ben mi yanılıyorum acaba?
  • Ahhaaaa Geçen gün bende deneme amaçlı kurmuştum. Win 10 tasarımına ve Edge web browsera bakmak için. Çok iyi oldu bu yaa
  • Eee demek ki Vista dan beri çıkan her kullanıcı ön izlemeyi kurmanın bir avantajını alacakmışız sonunda. 1 ağustosta win 11 ön izleme çıksın anında kurar denerim huyum kurusun :D

  • Müthiş bi haber. Anlamadığım bize key mi yollayacaklar ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux'un keyfi varken halen Windows?

  • Ben yine aldatmaca olduğunu düşünüyorum. 10130 yapısı olanlar yükseltip kullanabilecekmiş. Bu yapınında son kullanma tarihi vardır. Bir tarihten sonra 10130 kurup final sürüme yükseltilemeyecektir. Yani ileride format atanlar geri kullanamayabilirler.
  • Ben de aynı düşünüyorum az evvel sağ altta pencere açıldı 2.10.2014 den beri insider üyesisiniz yazdı...
  • Yazı yanlış yorumlanmış, Microsoft gerekli açıklamayı yaptı. winbeta.com'da gerekli makaleler var. Ekrem bey atlamış iki günlük haberin güncel olmayan tarafına.

    Dağılın, yok lisans falan.

    @ekrem71



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 22 Haziran 2015; 22:31:50 >
  • Bu yazılar yanlış yorum falan değil. Spekülasyon yaratıp, daha fazla ziyaretçi çekmek için tuzak. Medya bunu hep yapıyor. Hiçbir habere inanmayıp, temkinle yaklaşmak lazım. Asparagas haberler çok arttı.

    Şahsen ben bu medyadan yıldım. Her haberin altında bir çapan oğlu aramaya başladım.
  • Haber Forbes'ta da cikti ve dogru. Insider kurarsaniz omur boyu Win10 bedava.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

    Haber Forbesta da cikti ve dogru. Insider kurarsaniz omur boyu Win10 bedava.


    doğrudur kaynak da buradahttp://www.forbes.com/sites/antonyleather/2015/06/21/microsoft-windows-10-bombshell-its-free-for-everyone/

  • Eğer insider olarak kalırsanız ve denemeye devam ederseniz AKTİVE AMA LİSANSSIZ sürümle devam ediyorsunuz.Yani gelen yeni buildi yüklemek zorundasınız yüklemezseniz aktivasyon süresi bitince windowsu kullanamayacaksınız.Eğer programdan çıkıp rtm sürümünde kalmak isterseniz Windows 7 yada 8.1 lisansına ihtiyacınız olacak.
    Benim merak ettiğim şuan korsan kullandığım 8.1 e de Windows 10 yükseltmesi geldi orjinaline de.Hatırlarsanız bi ara Windows 8 media center keyi dağıtılıyordu bedavaya.Bende almıştım korsan Windows 8im orjinal wmc sürümü olmuştu ve 8.1 gelince bildiğiniz orjinal 8.1 keyiyle değişmişti.Aynı keyle donanım değişmediği sürece aynı bilgisayar aktive ediliyor şuan hala o lisansı kullanıyorum acaba Windows 10 gelincede aynı şey olurda korsan kullanıcılara orjinal Windows 10 lisansı verilirmi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

    Eğer insider olarak kalırsanız ve denemeye devam ederseniz AKTİVE AMA LİSANSSIZ sürümle devam ediyorsunuz.Yani gelen yeni buildi yüklemek zorundasınız yüklemezseniz aktivasyon süresi bitince windowsu kullanamayacaksınız.Eğer programdan çıkıp rtm sürümünde kalmak isterseniz Windows 7 yada 8.1 lisansına ihtiyacınız olacak.
    Benim merak ettiğim şuan korsan kullandığım 8.1 e de Windows 10 yükseltmesi geldi orjinaline de.Hatırlarsanız bi ara Windows 8 media center keyi dağıtılıyordu bedavaya.Bende almıştım korsan Windows 8im orjinal wmc sürümü olmuştu ve 8.1 gelince bildiğiniz orjinal 8.1 keyiyle değişmişti.Aynı keyle donanım değişmediği sürece aynı bilgisayar aktive ediliyor şuan hala o lisansı kullanıyorum acaba Windows 10 gelincede aynı şey olurda korsan kullanıcılara orjinal Windows 10 lisansı verilirmi

    Arada kaynayanlar olacaktır büyük ihtimal amma çoğunluk bedava alamıycak... Aslında pek de önemli değil çıkar çıkmaz kürek de çıkıyor...




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.