Şimdi Ara

Windows her girişimde kendini kapatıyo YARDIMMM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows a girdiğimdde 5 dk içinde bi pencere açılıyo 1 dk sonra windows kapanıcaktır diyo geri sayıp kapatıo. format attım 2000 dede xp dede aynı sorun var ısass.exe system 32 deki bu dosya hata verio nasıl düzeltirim?. gene kapandığı için hemen yazıyorum :) .



  • Restarttan sonra msga devam ediyorum :). Birazdan gene kapanır hemen anlatiyim. Bende worm fln vardı buna worm sebep oluyo olabilir mi?(format attım sorun dvm edio) eğer öleyse wormu nasıl temizlerim?. code 128 die bi hata verio, lsass.exe de sorun oluştuğundan windows kapanıcaktır diyip geri sayıyo. Bilgisayrı kullanamıyorum her 2 dk de restart atıo lütfen yardım cı olun....
  • o bir virüs blaster ya da saser tipi onun silicilerini yükle ve sil saser ama bence
  • çalıştıra shutdown -a yaz durdurursun kapanmayı
  • xp de oluyodu shutdown-a 2000 de olmuyo. Bir de bişi daha fark ettim. Bu sorun ben adsl modemle bağlanmaya başlayınca oldu şu an dial up la girdim kapanmıo. Adsl yi kullanınca sorun oluyo.Bir de adsl yle bağlanınca hızlı çalışıyo sonradan yavaşlıyo. Zaten yüklerken windows uygunluk testinden geçmemiştir fln diodu driverını mı doru düzgün yükleyemedim acaba? Bu arada modem "adsl zoom 5510". Şimdi denetim masasından modemi unistall edip modemi takıp(dial up tan) internetten doğru driverını otomatik yeniden yükliyim diyorum yeni bişi yüklememe izin vermio bu aygıt daha önceden yüklenmişti diyip direkt eski yüklemeyi kabul ediyo. Yukardada aygıt sorunsuz çalışıyo yazıo. Ama sorun adsl modemi kullanınca oluşuyo. Driverını da yeniden yükleyemiyorum. Ne yapabilirim? sorun virüs diil de modem olabilir mi? Nasıl halledicem?
  • xp'den ya da 2003'den shutdown dosyasını 2000'e kopyalarsan çalışıyor. Forumda aratırsan yamaları hangi linklerden indirebileceğini bulursun. İndir yamaları kur ne derdin kalır ne tasan.
  • Modem olayını araştırdım. Donanım ekle kaldırda gözüküyo modem ağ bağlantılarım ayarlarında tanımlanmış modemler de gözükmüyo. ADD diyorum arıyo bulamıyo listeden seçin diyo. Listede benim modem yok "disketi var" seçeneği var cdsini takıyorum basıyorum kabul etmiyo(aradığı dosyayı bulamıyo). Bu modemi nasıl tanıtıcam. Şu windowsa biraz daha fazla seçenek eklyerek daha kolay daha kullanışlı hale nie getirmemişler yaaa. Modemin cd si var yükleyemiyorum. İnternetten bulup indirsin diyorum öle bi seçenek yok . Napıcam ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.