Şimdi Ara

windows ekranına hasret kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler başım belada bi el atın..
    oyun oynarken 1.dakikada ya windowsa geri dönüyordum yada resetliyordu makine,bende RAM olayı diye gittim cillop kingston aldım,ilk oyunu açtığımda oynadım baya fakat aleti sonra açtığımda windows açılış yerine gelince ekran kararmaya başladı.
    format yaptım ekran açıldı herşey gayet güzel ekran kartı sürücüsünü tanıttım(catalyst) yine aynı şey..şu anda da default ayarda sürücü tanıtmadan kullanıyorum..
    sorun nerde olabilir,ekran kartına baktım herhangibir yanık felanda yok..
    8500le ekran kartım bu arada.



  • ekran kartin kalitesiz uretim ise voltaj regulatoru olmadigindan bu tip sorunlar cikartiyor olabilir, chess marka ise muhtemel mesela. Ayrica havalar isindi belki ondandir bunu da go onunde bulundur , ha birde kaliteli bir psu da dene.
  • önce başka versiyon driver kurmanı olmazsa sonra biostan AGP ile ayarları default hatta disable etmeni yine olmadıysa bios update yine olmadıysa kaliteli PSU ile yine olmadıysa başka kasada 8500'ü denemeni onda sorun olmadığını gördükten sonra anakartı değiştirmeni öneririm.

    Bendede Azza 694BX de MSI Ti4200-8X ile windows98/2000 açılışında takılıyor veya resetliyordu.Dediğim heryolu denedim sonunda AGP düşük ayarlara getirip Bios update yaptım 1 haftadır sorun yok şükür.Yine olursa ya anakarta Aduket çekicem yada kafayı duvara çakıcam.O derece sinir durumdur bilirim yani.
  • sorun directx9 ve 8500le ikilisinde..aynı sorunu yaşayan baya kişi var nette,8500le olanlara duyrulur.
  • aynı olay benım basımda da var fanlar yetersiz calistigi için makina oyun esnasında kendini windows page geliyor o yüzden dolayi fanlarini kontrol et derim powersuplayn nıda kontrol et yetersiz güc gelirse ondan da kaynaklanabilir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.