Şimdi Ara

windows defender rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı kişilerde şöyle bir görüş hakimdir: kullanmasını bilirsen güvenlik yazılımları gereksizdir, defender tek başına yeterlidir.
    Orjinal win10 kullanıcısıyım, bitdefender + malwarebytes kulllanıyordum. Bilgisayara gereksiz yük olur düşüncesiyle kaldırdım ikisini de. Sadece windows defender 1 hafta kullandım, reklam engelleme eklentisi de kullanıyorum. Nereden ne indirdiğimi yani kısaca ne yapığımın farkında olan birisiyim.
    Sonuç olarak en son advanced system care yükledim yanına da driver boots sırf yazılımları denemek için. Bilgisayarı taratıp başlattım, söylediği gibi bilgisayar hızlandı falan (sistem programlarını durduruyor ne kadar mantıklı tartışılır)
    -----
    Görev yönetisicinde intel1.exe adlı bir programın çalıştığını fark ettim, işin ilginci ben görev yöneticisini açınca kendisini kapatan bir uygulama sonra otomatikmen tekrar açılıyor falan.
    Yine bit+malware yazılımlarını kurdum 36 adet virüs tespit etti bunlardan 5'i de bitcoin miner virüsü + asc yazılımını da tehlikeli olarak algıladı ve kaldırdı malware yazılımı.
    Size bu yazılımları falan tavsiye ediyorum başlığı değil bu ama sadece defenderla olacak iş değil. Şuan sistem temiz bir şekilde çalışıyor.







  • Advanced system care yazılımı Çinli Iobit firmasına ait ve 2009 yılında Malwarebytes'ın veri tabanını çalıp kendi Iobit Security360 free programında kullanırlarken suç üstü yakalandılar !
    http://doctus.org/showthread.php?t=42197 (O tarihte Site Advisor'ın ikazı üzerine araştırıp çeşitli kaynaklardan derlediğim yazı)

    Bunun yanı sıra Driver Booster türü programları da kullandım ve nereden ne yükledikleri belli olmadıklarını görünce sildim.

    Bence Bitdefender'a devam edin, benim Celeron N2920 dizüstünde bile Bitdefender Total Security var ve hiç bir performans kaybı yok, gayet hızlı çalışıyor.




  • Bitdefender ile Malwarebytes dediğiniz gibi kaliteli yazılımlardır. Windows Defender'i zararlı yazılımın kolayca devre dışı bırakabildiğini bu forumda görmüştüm. Bu arada bu devirde antivirüssüz dolaşmak pek sağlıklı değil. Özellikle bugünlerde bitcoin madenciliğinin yaygınlaştığı zamanlarda.
  • windows defender rezaleti


    Konu için teşekkürler. Şuda rezilliğe bir örnek olsun 91 tane nedir. Sen ne işe yararsın eyyy Windows Defender !!

    Kendini defend edemeyen windows defender. Mikrosoftu kınıyor, Malwarebytes'ı özverisinden dolayı tebrik ediyorum. En kısa zamanda ücretini ödeyip satın alacağım.
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Şifrelerinizi değiştirin bence. Bilgisayara DarkComet bulaştırmanız pek iyi olmamış:https://forums.malwarebytes.com/topic/196747-backdoordarkcomet-trojanstolendata/
    DarkComet'in bilgilerinizi çalmış olma ihtimali var.
    Windows Defender'i hâlen kullananlar varsa kullanmayı bıraksınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 27 Ocak 2018; 20:31:31 >
  • Windows Defender hiç bir işe yaramayan boş bir programdır.
  • antivirüs gereksiz diyenleri direk blokluyorum :)
    defender çok yetersiz o nedenle ücretli bir antivirüs kullanmak şart (ücretsiz olanların tam koruma yaptığına inanmıyorum)
    sanal alemde kullanmasını bilmek ne demek yahu ,millet falcı mı nerede art niyet olduğunu şıp diye anlasın ?
    geçenlerde birisi diyor ,bilgisayara virüs girse hemen anlarmış (şaka gibi) ,anlasan ne olacak adamlar o sürede senin bilgilerini çoktan almıştır zaten
    üstelik bunu söyleyen birisinin kullanmayı bildiği söylenebilir mi ?
  • Önemli sayılabilecek tüm giriş çıkış işlemlerimi ios telefonumdan yapıyorum. Windowsa güvenipte banka hesaplarıma iş amaçlı maillerime falan bağlanmam.

    Geriye donanım haber gibi gereksiz forum şifreleri var onuda alıp kim naparsa yapsın artık.
  • Windows defender sadece sahte windows kullanılmasın diye kms gibi crackleri engelliyor başka da bir işe yaramıyor

    Bana kalırsa kaspersky internet security de bir işe yaramıyor 4 yıldır kaspersky kullanıyorum toplamda bulduğu 10 virüsu geçmez bence gerçekçi değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Demek ki bilgisayarınıza virüs bulaştırmamışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejihov E kullanıcısına yanıt
    Aslında anlamanın yolu kullanıcının başka güvenlik aracıyla sistemi taraması. Koruyup korumadığı öyle anlaşılır. Ama bence Kaspersky en iyi antivirüslerden bir tanesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.