Şimdi Ara

Windows Acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar . Gecenlerde toparlama amcli bilgisayarimin kablolarini falan söktüm bu esnada arkadasin bilgisayarina format attik . Tabi benim ekrani kullandik . Formatin ardindan XP ye ekran kalitesini otomatik ayarlattik . Daha sonra kendi bilgisayarima bütün kablolari tekrar bagladim . Actim ve mavi bir ekran ile karsilastim . Yazilim veya donanim sorunum oldugunu belirtiyordu zannederim . Bende bilgisayari resetledim bundan sonra hep ayni sey oluyor . Pentium amblemi geliyor daha sonra XP amblemi ve siyah ekran . Siyah ekranda degisik acma modlarini denedim . Yine ayni . ram lari cikarip yine taktim yine ayni . Acaba sorun ekran olabilir mi ?Yardim lütfen..

• eğer safe mode(güvenli kip) te acamıyosan işletim sistemi cdnden boot edip repair (onar) malısıın sorunun nedenini bilemicem ama ekranda sorun kesinlikle yoktur sonuçta görüntü alabiliyosun kolay gelsin..
  • XP CD sini takip repair yaptim . bir sure 2-3 dk suresince ekranin alt kisminda yazilar geldi gitti daha sonra takildi kaldi . 2. defada aynisini yapti . Boot etme islemi nedir bilmiyorum yapamadim . yazarsan sevinirim.
  • Biostan fist boot device olarak cd rom seçin. CD'den başlayacaktır.
  • kabloları iyice taktığınızdan yada kabloların sağlam olduğundan emin olun anakart hard diski görmüyor olabilir...
  • arkadaslar sagolun ama bilgisayar cd den aciliyor zaten bugün tam ormat yapmaya calistim aynen repair deki gibi durdu . altta ID:0 BUS:0 falan yaziyor.Sorunum dondnim gibi .
  • kasanın arkasından güç kablosunu çıkar sonra bios pilini çıkartıp yeniden tak.
  • denegecegim tesekkürler .
  • arkadaslarin dedigini bence yap guzel seyhler yasmislar ama sunu unutma mavi ekran hatisi herseyden olur kullangikin modemden dahi olabilir o yusden baglantilari dogru yere taktikindan emin ol tmm kardesim.
    umarim sorunun cozulur.
  • sorun büyük ihtimalle hdd den kaynaklı bende de aynı problem oldu.. ama bu parçanın bozuk olduğunu göstermiyor.. iyi bir biçimde format atabilirsen düzelecektir
  • pili cikartip taktim sonuc vermedi. Tamirciye götürmekten de korkuyorum bir yerini yapip on yerini bozuyorlar . Sasirdim kaldim internet üzerinden bilgi alabilecegim iyi bir site bilen varmi ?
  • tonla site var. vatan dan topla. evine kargolasınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.