Şimdi Ara

Windows aciliyor ama goruntu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba findik icin koye geldik.burada monitor kasa(500watt psu var ) fislerini bir uclu prizi baska bir uclu prize baglayip ona taktim ucunu. Uzerine diger ana uclu prize de 2tb harici hard disk bagladim. Sorunsuz olarak 1 saat interneti kullandim sonra hard diske birseyler kopyalamaya calistim kopyalamanin ortasinda harddisk yanit vermeyi durduruyordu. Sonra harddisk yanit vermedigi icin koyalamayi iptal etmek icin ctrl alt dlt yaptim ve uygulamayi sonlandir dedim.sonrasinda hem kopyalama kapanmadi hem de bilgisayar kasilmaya basladi mouse islemcisi biryerden br yere lagli olarak gitmeye basladi.ben de bilgisayara reset attim. Sonrasinda bilgiasayar acildi hoperlorden windows acilis sesi geldi fakat monitor isigi yanip sonuyor ekrana goruntu gelmiyor. Kabloyu ekran kartindan cikartip anakart vga out kismina taktim tekrardan denedim fakat yine ekran gelmedi. Sizce sorun ne olabilir ? Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 3'lü prizleri birbirine bağlamak pek önerilen bir şey değil. Direk bağlamayı dene. Bir de ekran kartını söküp onboarddan görüntü alabiliyor musun?
  • Merhaba internet paketim bittiginden cevap yazamadim su anda internet olan biryerdeyim hemen guncelleyeyim. Monitor guc fisi ile kasa guc fisini yer degistirdim sonra vga hdmi ceviricisini cikartip tekrar taktim prizlerdeki harici hard disk fisini cektim sonra tekrar denedim acildi monitor. Galiba vga hdmi ceviricisinde bir temassizlik oldu
    Cunku baska birsey yapmadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.