Şimdi Ara

Windows Acilinca Bilgisayar Resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • P4 1.7 uzerinde asus s333 sis 645 anakart ve g4 ti4200 kullaniyorum.Tv kartim fly2000 anakart uzerinde tam oturmuyor ve bazen antenin kablosuyla ugrasirken haliyle yerinden oynuyor ve goruntu kilitleniyor.Bilgisayari yeniden baslattigimda ise goruntu ekrana gelmiyor.kablo baglantilari ve ekran karti-tv kartiyla oynuyorum duzeliyor.Sorun tv kartindan mi diye suphelenip onu cikardim bu sefer de bazen windows acildiginda bir iki saniye gecer gecmez bilgisayardan resetleme sesi geliyor masaustu ogeleri kaybolup sadece duvar kagidi kalip kilitleniyor , bazen de resetleniyor.birkac kere olduktan sonra normal aciliyor bilgisayar.Acaba sorun nereden kaynaklaniyor olabilir?



  • ya arkadaslar, gozunuze kurban. bir kisi bile bu topige mesaj atmamis. bu olayi protesto ediyorum. bilmemek ayip degil ama hic mesaj atilmamasi cok ayip.. bisiler yazmis olsaniz konu alevlenir, tutusur felan derken cevap aciga cikar belki diye dusunuyorum. boyle bir durumda benim aklima gelen ilk sey, bu uyemizin post sayisinin dusuk olmasi diyecegim lakin benimkini dusununce pek de bir anlami olmadigi kanaatine variyorum. (magic hocam kulaklarin zonklamistir herhalde? )


    senin sorun cok karmasik :-))) kac bilinmeyenli denkelm uygulayalim ben de tereddutte klaldim ;-)

    sen once olayi biraz hafifletmelisin.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by jcdenton</i>
    <br />P4 1.7 uzerinde asus s333 sis 645 anakart ve g4 ti4200 kullaniyorum.Tv kartim fly2000 anakart uzerinde tam oturmuyor ve bazen antenin kablosuyla ugrasirken haliyle yerinden oynuyor ve goruntu kilitleniyor.Bilgisayari yeniden baslattigimda ise goruntu ekrana gelmiyor.kablo baglantilari ve ekran karti-tv kartiyla oynuyorum duzeliyor.Sorun tv kartindan mi diye suphelenip onu cikardim bu sefer de bazen windows acildiginda bir iki saniye gecer gecmez bilgisayardan resetleme sesi geliyor masaustu ogeleri kaybolup sadece duvar kagidi kalip kilitleniyor , bazen de resetleniyor.birkac kere olduktan sonra normal aciliyor bilgisayar.Acaba sorun nereden kaynaklaniyor olabilir?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    slm jcdenton,

    Kartların anakarta tam olarak oturmaması yada oturmadan çalışması pek hayırlı bişii değil. Bu kasa çalışır durumda iken herhangi bir kartı sökmek yada takmak ile aynı anlama geliyor.

    Problemine gelince. sana önerim pc deki tüm kartları sök. sadece grafik kartı kalsın. sonra pc yi aç ve izle. sorun yoksa bir diğer kartı tak tekrar izle...bunu tüm kartların için uygularsan hatayı hangi kartın verdiğini bulman kolaylaşır.

    Eğer imkanın varsa pc ye format attıktan sonra bu işlemi uygularsan yazılım konusunda da bir soru işareti kalmz kafanda.
    kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.