Şimdi Ara

Windows 8 üzerinde Leap Motion kullanımı hakkında yeni bir video yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • Windows 8 üzerinde Leap Motion kullanımı hakkında yeni bir video yayınlandı




     

    El hareketleri ile bilgisayarların kontrol edilmesine imkan sağlayan ve tanıtıldığı zaman büyük yankı uyandıran Leap Motion kontrol cihazının, Windows 8 işletim sistemi üzerinde gösterdiği performans hakkında yeni bir video yayınlandı.

     

    Leap Motion Blog üzerinde yayınlanan yeni video, Leap Motion kontrol cihazı ile Windows 8 işletim sistemiyle genel olarak nasıl etkileşime geçileceği, sayfalar arası geçişlerin ya da Metro ara yüzü kullanımının nasıl olduğu ve genel olarak Windows içerisinde yer alan diğer uygulamalar üzerinde alınan çoklu kontrol performansı gözler önüne seriliyor. Windows yanında Mac bilgisayar sistemleriyle de uyumlu olarak çalışan ve oldukça ufak boyutlarda olan Leap Motion, 290 fps gibi yüksek bir hız ile 10 parmak tarama yapabiliyor ve oldukça yüksek bir hassasiyet oranı ortaya koyuyor.

     

    Yakında benzer bir tanıtım videosunu Mac OSX işletim sistemi içinde yayınlayacaklarını belirten firma, Leap Motion kontrol cihazının satışına 22 Haziran tarihinde başlıyor. Cihaz 79$ fiyat etiketine sahip olacak.

     


     









  • Pek pratik degil ama, alinir bir tane eglencelik. Iron Man misali...
  • İyi kas yapılır bu hareketlerle

  • Güzelmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moribito

    Pek pratik degil ama, alinir bir tane eglencelik. Iron Man misali...


    Hiç pratik değil gerçekten. ellerimiz havada bununla mı uğraşacağız. masadan destek alıp fare kullanmak çok daha rahat bence. Aynı şey dokunmatik ekran dizüstüler için de geçerli. Yav ben fareyle çok küçük bir alanı kullanarak işimi rahat bir şekilde yapabiliyorken niye elimi kaldırıp ekrana dokunayım. Üstelik erkan da kirleniyor.

  • Kinect gibi resmen rezalet bir cihazı bile öve öve bitiremeyen insanlar bunun için ne diyecekler merak ediyorum.
    Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar.

    Tek elle bilgisayar kullanmak oldukça kolaylaşacak. :)

  • Süpermiş cidden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Moribito Pek pratik degil ama, alinir bir tane eglencelik. Iron Man misali...
    Hiç pratik değil gerçekten. ellerimiz havada bununla mı uğraşacağız. masadan destek alıp fare kullanmak çok daha rahat bence. Aynı şey dokunmatik ekran dizüstüler için de geçerli. Yav ben fareyle çok küçük bir alanı kullanarak işimi rahat bir şekilde yapabiliyorken niye elimi kaldırıp ekrana dokunayım. Üstelik erkan da kirleniyor.


    sensörü istediğin yere koyabiliyorsun küçücük cihaz.

    ben bunu görünce ilk olarak aklıma evde tv'ye pc aracılığıyla bğlayı o şekilde oturduğum koltuktan rahat rahat kullanmak geldi. kolunu kaldırmak istemiyorsan bunu koltuğun ayağının bitişiğine koyarsın, kolun koltuğun kolçağında dayalıyken elini çok hafif öne çıkarır kullanırsın. bu şekilde hizalama problemi de olmaz.

    isteyen insan çözüm bulur, bence insanlar değişime kapalıyken bu çözümleri görmek istemiyorlar.





  • ebay'dan alırız bir tane

  • Şimdi Windows 8'e geçiş yapabilirim. Mouse ile uğraşmak zor geliyordu, böyle bir şey yapılması bence harika olmuş. Benim merak ettiğim menzili, video'da hep yakın kullanım göstermişler.

  • Sonra böyle olmayalım da

    Windows 8 üzerinde Leap Motion kullanımı hakkında yeni bir video yayınlandı
  • videodaki kadar effektif calisiyorsa super sistem. ama son 10 senedir microsoftda konsept kullannim videolarindan baska bir sey gormedim. gercek manada kullanima gecen bir kinecti biliyorum

  • Güzel ve çok kullanışlı duruyor ama işin içinde microsoft varken nedense içim rahat etmiyor.

  • hikaye ya hep böle görseller xbox kinecttede aynı oldu . sonra 0 kullanıs oldugu alınca ortaya cıktı . hıc bır sekılde ınanmıyorum 5 yıl ıcın bu teknoljının verımlı sekılde kullanılıcagına

  • windows 8 dokunmatik için yapılmış yok mause ile zormuş diye sayıklayanlara duyurulur:

    dokunma o zaman uleyn.dokunmamatik kullan


    süper bir şey bence.fiyatıda uygun 27inç monitöre bi tane alırım bundan :)hatta multimedia bilgisayarları içinde mükemmel olur.

    tabi nasıl verimli çalışıyormu max uzaklık mesafesi gibi şeyleride irdelemek lazım.ama fikir olarak çok beğendim.özellikle internette gezmek harika olur bunla :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 21 Mayıs 2013; 23:02:46 >
  • Pratik mi değil adam çağ atlamış ne diyosun sen

  • Google glass takar iron mancilik oynarız artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkforce

    Kinect gibi resmen rezalet bir cihazı bile öve öve bitiremeyen insanlar bunun için ne diyecekler merak ediyorum.Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar.Tek elle bilgisayar kullanmak oldukça kolaylaşacak. :)


    Beyfendi Kinect kullanmış da laf ediyor, adamlar çağ atlatan teknolojinin temelini attılar o cihazla ve şu anda yüz milyonlarca insanın evinde o cihaz var... PS fanı BEN bile Kinect kullanmak için Media Markt'a gittiğimi hatırlıyorum. Senin şunu okuduğun dakika içinde milyonlarca insan Kinect ile spor yapmakta, oyun oynamakta, hareket etmektedir. Buna göre düşün rezalet mi değil mi?

  • ben ön sipariş verdim kargo dahil 95 dolar yazıyor hayırlısıyla 22'sine az kaldı göreceğiz nasıl bir ürün olduğunu(inşallah gümrüğe takılmaz)
  • Super bir cihaz, evet pratik olmayabilir ancak eglencesine bile alinir. 79$ boyle bir cihaz icin hic de fazla degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.