Şimdi Ara

WİNDOWS 8 MONİTÖR HZ SORUNU VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar size bişey sorcam windows 8 işletim siteminde monitör hz ayarı 60 hz den yukarı çıkıyormu? Meslea 1360x768 de 75 hz oluyomu.
    Windows 7 de 60 hz den yukarı çıkmıyo bende onun için xp kullanıyorum.Eğer windows 8 öyle bi sorun yoksa windows 8 kurarım.

• Ben şuan 1440x900 75hz de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XthorX

Selamün Aleyküm arkadaşlar size bişey sorcam windows 8 işletim siteminde monitör hz ayarı 60 hz den yukarı çıkıyormu? Meslea 1360x768 de 75 hz oluyomu.
    Windows 7 de 60 hz den yukarı çıkmıyo bende onun için xp kullanıyorum.Eğer windows 8 öyle bi sorun yoksa windows 8 kurarım.

Monitörün kapasitesindeki her hız kullanılabilir..
  • BİRAZ DAHA YORUM YOKMU
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    sizin kullandığınız monitör nedir acaba .Acaba banada önerebileceğiniz bi monitör varmı.AOC lara felan baktım iyi diolar ama 75 hz uygun çözünürlüğe ayarlanıyomiki die şüphelerim var
  • XthorX kullanıcısına yanıt
    Benim monitörüm LG FLATRON W1952S LCD Modeli yaklaşık 4 senelik bir ekran çokta yeni değil.
    kardeş meraba bende şu monitörü alcamda PHILIPS 19" 190V4LSB/01 1440x900 piksel bir arkdaş forumda 75 hz ye ddestek veriyo demiş. senin fikrini alabiliemiyim
  • XthorX kullanıcısına yanıt
    Sadece monitörün desteği ile bitermi iş bilemiyorum. Ekrana görüntüyü ileten cihaz ekran kartı ekran kartınız 1440x900 piksel de 75hz görüntü verebilicek mi birde olayın bu yüzü var isterseniz bir başkasından başka bir monitör alıp geçici olarak takın ve deneyin. Yada şuan kullandığınız monitörü arkadaşınıza görüp deneyin. Belki sizin monitörünüzde 75hz de çalışıyordur.
    Denedim onu ya başka monitörlerle de olmuyo neyse ben bi bunu vatan computere gitip incelicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi belki de ekran kartınız 75 hz görüntüyü desteklemiyordur.
    Ama xp de o sorun yok işte bide 75 hz oluyoda cp de ama 1024x768-800x600x1260x1024 de oluyo ve altında oda hiç güEl olmuyo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XthorX -- 9 Kasım 2013; 21:19:24 >
    Bide üniverstedeki boktan püsürükten pc ler bile 1280x768 de 75 hz çalışıyo ya bide 19 inc ler 1440x 900 dikkatini çekerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı sürücün güncel mi?
    Şuan win 7 kullanmıyorum ya xp deyim. Ama win 7 deyken güncelleme yapmıştım ginede bi sonuç vermemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XthorX -- 9 Kasım 2013; 21:18:07 >
  • Ekran kartı marka modelini söyle bi bakalım yeni sürücüsüne
    Palit gts 450 1 gb ddr3

• http://www.geforce.com/drivers/results/66773 GeForce 327.23 Driver 19 Eylül 2013 Tarihli WHQL imzalı. (Bunu yüklemen daha sağlıklı olur.)

http://www.geforce.com/drivers/results/68856 GeForce R331 Game Ready Driver 7 Kasım 2013 Tarihli WHQL imzasız BETA
    İşe yararmı ki yaa neyse bi win 7 atıyşm ozmn pc yede sonra bunu bi yükliyim işr yararsa haber veriyim sana saol

• Bu verdiklerim XP için ama
    Bana win 7 için lazım yaw .xp de sorun yok. şey ya ben niye win 7 75 hz olmasını istiyom çünkü oyun oynicam 60 hz de oynanmıyo.aman her şey karıştı gitti

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.