Şimdi Ara

Windows 8 ile başlayan Microsoft un anlamsız fiyat politikası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabaler,
    Aslında fiyatlar Windows bilgisayar kullanıcıları için çok cazip ancak OEM veya yükseltme olmayan full kurulum için alındığında inanılmaz pahalı.
    Şuan win 7 500 tl civarında iken win 8 in full paketi çıkmadı(bildiğim kadarı ile). Aslında can alıcı soru şu. Microsoft win sürümleri 400 tl kadar Netbook lara yaklaşık 20 tl ye verirken ve 20-80 lira arası upgrade yaparken DVD li full sürümlerden neden bilgisayar fiyatı istiyor! Bana göre amaç Apple Mac bilgisayarlarda ve Linux larda bootcamp ile ikinci işletim sistemi ularak kullanılmasını engellemek. Özellikle mac bilgisayarlarda kullanılmasını engellemek. Çünkü mac lerin tek dezavantajı alışkın olduğumuz programları ve oyunları bulamamamız. Bende Mac Book kullanıcısıyım ve yaklaşık 1000 tl değerindeki SPSS programı için windowsa ihtiyacım var. Full sürüm araştırırken fiyatlar beni şok etti. Bu oranlara ikinci bir bilgisayar alınır. Yada crack lı win kurulacak. Win 8 kurulumu konusunda bilgi ve tecrübesi olanların önerilerini ve yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öneri yapamam. Fakat adamlar sana resmen diyor ki, "Biz ekmek yemeyelim, sen git Crack yap." Yani gerisi vicdanına kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurjKhalifa -- 4 Eylül 2013; 6:44:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.