Bildirim
Windows 8 geri dönüşüm kutusu yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turk'm
/>
Aynısını yaptım hala aynı düzelmedi. -
Masaüstüne Klasör Ekleyip Adını Geri Dönüşüm Kutusu.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
Yaptınızmı ? -
Evet denedim maalesef oda işe yaramadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: VREESLOOS
Evet denedim maalesef oda işe yaramadı.
Aynı sorunun çözümü ile ilgil bilgi Linkte Resimli olarak anlatılıyor, oraya bir bak.
Not: Aynı anlatımı @Turk'm vermiş farketmedim, internette her iki seçeneği de yapan ve olduğunu söyleyenler de var, sende olmaması garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 9 Haziran 2013; 16:15:50 > -
Tamamdır geri dönüşüm kutusunu yaptım teşekkürler. :)
Yalnız geri dönüşüm kutusu silinebiliyor diğer işletim sistemlerindeki gibi nasıl yapabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 9 Haziran 2013; 16:20:39 > -
Butona tıklama sorununu hallettim ama kalıcı geri dönüşüm kutusu hala gelmedi. Bunu nasıl çözebiliri ? -
güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: VREESLOOS
Butona tıklama sorununu hallettim ama kalıcı geri dönüşüm kutusu hala gelmedi. Bunu nasıl çözebiliri ?
salt okunur yaparsan silemezsin -
quote:
Masaüstüne Klasör Ekleyip AdınıGeri Dönüşüm Kutusu.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
Yaptınızmı ?
eyvallah -
quote:
Orijinalden alıntı: greenman
quote:
Masaüstüne Klasör Ekleyip AdınıGeri Dönüşüm Kutusu.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
Yaptınızmı ?
eyvallah
Ö.d -
quote:
Orijinalden alıntı: KnowKinq
Yaptınızmı ?
hocam vallahi çok sağol yav. kafayı yiyordum az kalmıştı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper nirvana nb 15.6 driver
- kasada elektrik var ama pc açılmıyor
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- bilgisayar yeniden başlatılıyorda kaldı
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- ekran kartı resetleme
- bilgisayar hızlandırma
- mobil veri çekmiyor
- laptop menteşe tamiri
- güvenli önyükleme açma windows 11
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X