Şimdi Ara

Windows 8 başlangıç bilinmeyen program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba windows 8.1 kullanıyorum. 2 gün önce görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine geldiğinde "program" adlı bir program gözüküyor. Yayımcı bilinmiyor. Başlangıç etkisi ölçülmedi olarak gözüküyor. Sistemi geri yükledim ama bir değişiklik yok.İnternette araştırdım ama net bir şey bulamadım konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 7 Haziran 2015; 16:10:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given-

Merhaba windows 8.1 kullanıyorum. 2 gün önce görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine geldiğinde "program" adlı bir program gözüküyor. Yayımcı bilinmiyor. Başlangıç etkisi ölçülmedi olarak gözüküyor. Sistemi geri yükledim ama bir değişiklik yok.İnternette araştırdım ama net bir şey bulamadım konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

sağ tıklayıp dosya konumuna bak. bilmediğin birşey ise sil gitsin. zaten devre dışı kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Merhaba windows 8.1 kullanıyorum. 2 gün önce görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine geldiğinde "program" adlı bir program gözüküyor. Yayımcı bilinmiyor. Başlangıç etkisi ölçülmedi olarak gözüküyor. Sistemi geri yükledim ama bir değişiklik yok.İnternette araştırdım ama net bir şey bulamadım konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

sağ tıklayıp dosya konumuna bak. bilmediğin birşey ise sil gitsin. zaten devre dışı kalmış.

Devre dışı ben bıraktım dosyanın konumu gözükmüyor daha doğrusu o seçenek kapalı tıklanmıyor. Bu yüzden silmenin yolunu bulamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Devre dışı ben bıraktım dosyanın konumu gözükmüyor daha doğrusu o seçenek kapalı tıklanmıyor. Bu yüzden silmenin yolunu bulamadım.

başlangıç yönetici farklı programlar var dene istersen. ama bi zararı olmaz o dosyanı sana. muhtemel sildiğin bi pogram kalan artık dosya

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın performansında herhangi bir değişiklik yok dediğiniz gibi büyük ihtimalle yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  • quote:

Bilgisayarın performansında herhangi bir değişiklik yok dediğiniz gibi büyük ihtimalle yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

eywallah hocam. bi sorun olursa özelden mesaj atabilirsin.
  • Sorun çözüldü mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrkackl

Sorun çözüldü mü

Program hala gözüküyor başlangıç listesinden kaldırmanın bir yolunu bulamadım.
  • quote:

quote:

Sorun çözüldü mü

CCleaner programını kur. Araçlar sekmesinde başlangıçta diye bir bölüm var. Oradan silebilirsin. Bazılarını cleaner da silemiyor ama bi dene istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comodo cleaning esentials programını indirip zipten çıkarın. İçinde killswitch diye bir dosya olacak. Çift tıklayın. Programı orada arayıp sonlandırmayı, başlangıçtan kaldırmayı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler deneyip sonuçları yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

quote:

Sorun çözüldü mü

CCleaner programını kur. Araçlar sekmesinde başlangıçta diye bir bölüm var. Oradan silebilirsin. Bazılarını cleaner da silemiyor ama bi dene istersen.

Az önce programı kurdum ve dediğiniz işlemleri yaptım. Program adında bir dosya bulamadım ama önceden bir vpn programı kurup kaldırmıştım baktım söylediğiniz listede programı silmeme rağmen adı gözüküyor oradanda sildim. Şu an görev yöneticisinden o belirsiz program kalkmış. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 8 Haziran 2015; 12:41:33 >

• Bende de var aynısı. Program yazıyor. Şu an antivirüsle tarıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

quote:

Sorun çözüldü mü

Az önce programı kurdum ve dediğiniz işlemleri yaptım. Program adında bir dosya bulamadım ama önceden bir vpn programı kurup kaldırmıştım baktım söylediğiniz listede programı silmeme rağmen adı gözüküyor oradanda sildim. Şu an görev yöneticisinden o belirsiz program kalkmış. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Sevindim. Senin de dediğin gibi bi programın kalıntısı galiba. Neyse kolay gelsin.

• Aynı sorun bende de var ccleaner ile başlangıçta gözükmüyor başka ne yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.