Şimdi Ara

Windows 8.2, Ocak ayında kullanıma sunulabilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her kafadan ses çıkıyor. Her yeni bir şey çıktığında kurmak zorundalar sanki yine tartışmaya devam. Sorunlu işletim sistemini onarmaya çalışıyorlar.Sp paketi değilde bu şekilde yenisini yapıyorlar. Ne zaman yeni sürümde güzel sorun yok derlerse o zaman kurarım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benımde 8.1 de wıreless adaptorum sureklı ınternetten düşüp duruyordu çözum bulamadım.
    8 e gerı dondum düzeldi.halen 8.1 in sorunları mevcut 8.2 de bunlar aşılırsa memnunıyetle yukseltıcem sıstemı.
  • 8.1 fiyasko olmuş bile 8.2 farklı olamaz... hala winzort istiyorsunuz... hemde beleşe... free size sadece beleş demek olsa gerek...
  • onu geç de crysis çalışacak mı 8.2'de
  • 8.1 de bazı oyunlarda özellikle çok atıyor. bakalım sorun düzelecek mi özellikle uyumluluk sorunu.
  • Pc ile geldiği için mecbur win 8 kullanıyorum. Kimisi performans diyor , kimisi stabil diyor,kimisi konfor diyor.
    MS bu işi bence Vista ile bozdu, o saatten sonra da toplanmadı toplanmıyor. Belki biraz win 7 , ama XP SP3 yüklü cihazla bir ömür yaşarım arkama bakmam. Yok arayüz getirdik yok onu yaptık yok tuş kalktı.. Arkadaş, sen benden aldığın orginal ürün ücretiyle napıyorsun? adama sorarlar.. 8.1 e de geçmedim bilerek. Verilen emeğe,güvene yazık.
    Artk ne yapsalar şaşmıyorum.. daha da sıvarlar 8.2 ile..
  • -AHY- kullanıcısına yanıt
    Vista yüklü geldiği pc ile iyi çalışıyordu 8 içinde aynısı geçerli benim MSI notebook son 4 winzortuda aynı performansta çalıştırıyor... xp tarihe karıştı bence alternatif seçeneklere bakmanda fayda var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PindowsWhone

    Ben anlamıyorum arkadaş neymiş bu başlat tuşu sevdası. Başlattaki "bilgisayarım" simgesini sırf başlat tuşundan kurtulmak için masaüstüne atan nesil değil mi bu nesil.

    Orası öylede başlat menüsünde sadece "Bilgisayarım" yok. Ulaşmak istediğin şeye ufak bir kutucuktan ulaşmak mı daha kolay yoksa iş yaparken pencerenin değişip kocaman bir başlat sekmesinin karşına çıkması mı daha kolay ? Gerçi sağ taraftan ara diyorsun yine başka bir pencere açılıyor...
  • Dokunmatik PC m yok. Win7 ile güllük gülistanlık gidiyorum. Şu anda hiç gerek yok bence.
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Haklısın,
    xp tarihe karıştı.Lakin ben bu zamana kadar hiç bir işletim sistemine bu denli bir bağlılık hissetmedim. :) artık Win 8 e talim ediyoruz mecburen. Çok yüksek beklentiler içinde olmamak çoğu zaman en iyisi. Win 9,10,79,39239.. mantık değişmedikçe çok kulakları çınlayacak.
  • -AHY- kullanıcısına yanıt
    artık wimzort dışında seçenek bakmalısınız... bir sürü alternatif varken... Reactos var... onu denersiniz...
  • Zahmet edip şu iconlarıda değiştirseler artık

  • Ulan başlat menüsü ile oynayacağınıza, hatalarını ve uyumsuzluk sorunlarını düzeltin...

  • Ekran kartı driverinde (amd) biraz sorun yaşasamda sonunda hallettim şuan sorunsuz kullanıyorum 8.1 gayet stabil çalışıyor
  • Ne başlat menüsüymüş tamamen gereksiz olan bir şeyi amma büyüttüler
  • microsoft şuan ki telekinde çok iyi

    win95 den sonra win98 ile 2000 dönemiden piyasaya bolca iso dağıtımı sağlandı ve bir sürü de destek elemanı yetiştirildi. yurt dışında bu destek elemanlarının geçme barajı 75 ve üstü iken TR de bu baraj 65 lere kadar indirildi. ve sınav ücretleri de buna bağlı olarak düştü tabiki.
    yani.. şuan microsoft yazılımlarına destek verme veya girdiği firma olsun ev kullanıcılarına destek olsun.. piyasada microsoft için hizmete edecek birsürü teknik eleman mevcut. onlar artık microsoft u kazandırmak için çalışıyorlar. çin e amerika pazar olarak ilk girdiğinde xp lisanslarını 1 dolar dan satışını yaptılar ki biz burda 150 dolara bulamıyorduk.

    win7 ve win8 performans ve sorunlarına gelince....
    özellikle oyun amaçlı kullanılan pc lerde win8 yeterli desteği veremiceğini daha lansmanını yaparken belirtti diye aklımda kaldı. ve piyasaya notebook lar ile ilk önce starter ile girmeye başladı win7 olarak. tabiki ordaki sorunlar artınca aynı ücrete home - home pro versiyonarını vererek ayıbını kapatmaya çalıştı ama yemedi.
    evet
    win7 birçok hardware de win 8 den daha performanslı çalıştığı gerçek!!!
    iyi de benim anakart ve işlemcimde ise win8 açık ara önde bir performans sergiliyor.
    .. buda hardware bazlı ve kullanılan programlar ile değişen bir performansı gösteriyor. işlemciler aynı bile olsa kullanılan anakart ve ekran kartı olsun ram olsun bu performansı çok çok farklı sonuçlarda değiştiriyor.

    birde ben şunu anlayamadım..
    ev kullanıcısı. 3gb ram i var ve win7 ultimate 64 bit kuruyor.. ne kadar gereksiz ve hatalı bir tercih...
    aynı şekilde 2012 ekim ayında win 8 in ilk iso ları piyasada gözükmeye başladığında bu arkadaşlarımız bu seferde win8 in 64 bit enterprise versiyonlarını kurdu.
    sonra da yok performans yok şu ayarları yok bu ayarları
    hayır.. kesinlikle win 8 in sorunu değil bunlar
    sorun seçilen işletim sisteminin hardware ile olan uyumsuzluğu

    geçen bir çok eski notebook a kurulmuş (1gb ram i var ve p4 işlemci) az önce bahsettiğim ultimate 64bit kurulu. ama o notebook un orjinal satış esnasındaki lisansı ise xp home... yani midilliye sen yarış atı semeri vurmuşsun ve hipodrumda yarışa sokuyorsun.

    microsoft a mahkum kişiler olarak.
    Android in desktop versiyonu zaten piyasada pazlası ile mevcut.. Adına da Linux deniyor. Alıp kurup kullanabilirsiniz zaten. google firması linux ün ana kaynak kodlarını alıp mobil sistemlere kolay kullanımlıu bir arayüz getirerek sundu. sonuçda android dediğiniz işletim sistemi bir linux modifikasyonudur
    Bireysel amaçlı kullanabileceğiniz Linux masa üstü versiyonları :
    Fedora (RedHat ın masa üstü versiyonu)
    Suse (yılların en güzel masaüstü yapısına sahip, ve yast kurulum arabirimi kullanır)
    Ubuntu (Gnome 3 kullanan ve görsellikte baya güzel çalışmaları olan versiyon)
    Madriva olsun (eski adı mandrake), slackware olsun bir çok Linux çözümü vardır. 32-64 bit versiyonları vardır. istemeniz halinde de bir server görevi yapabilecek eklentileri de kolayca yapılandırabilirsiniz.
    Yeni bir program ve özellik ekleme esnasında gerekli dosyaları size bildirir ve ona göre kuruluma başlar.

    bu arada... Android 32 bit versiyondur. 64 bit versiyonu çıkarmı çok da emin değilim. şuan ki android OS kullanan tablet ve smartphone larda maximum 2gb ram kullanıldığı için ileriye dönük neler gerçekleşir bilemiyoruz ama... bazı arkadaşlarımızın Android masa üstü isterken. biraz istediklerinin ne olduğunu bilmelerinde fayda var.

    konu başlat veya başlatma değil. eğer sürekli bir sistem veya program lar ile destek veren biri olsa idiniz. o başlat menüsünün ne kadar gerekli bir zorunluluk.. metro arabiriminin de ne kadar luzumsuz bir eklenti olduğunu bilirdiniz. Bu arada... Sistem destek verenlerin çoğu hala Windows larını klasik tema adını verdiğimiz . yani win 3 ve win 95 de görmeye alıştığımız gri renkli yapıda... kulanmaktadır. Onlar için face de kamera kullanmak bir ihtiyaç veya gereklilik değil ama uzak masaüstü veya rdp güvenliği çok daha önemli. network de gereksiz broadcast yapacak programların olmaması daha önemli. önlerine gelen her soruya evet deyip sonra pc yi malware/spyware ve trojan-larla doldurmamak da en önemlisidir.

    win 8.1 henüz kurmadım. madem 8.2 çıkacak onu bekleyelim o zaman.

    win 9 da çıkacakmış. ama adamlar aynı anda win10 unda geliştirmesini yapıyorlar.

    darısı face cilere




  • win7 ile devam
  • uyumluluk sorunlarını düzeltmedikleri sürece win7 ye devam, düzeltecek gibide görünmüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    uyumluluk sorunlarını düzeltmedikleri sürece win7 ye devam, düzeltecek gibide görünmüyorlar.

    Tek uyumsuzluk sorunları olsa yine iyi bir çok problemleri var. Problemleri olduğu yetmiyor gibi Recovery ile kurulum yapıyorum.. Yükleme bitince güncellemeler ve program kurulumunu üst üste aynı anda yaparsam bilgisayar kendinde geçiyor. Diski fazla kullanıyor hafif donmalar oluyor. Windows 7 uyumlu program açtım bilgisayar kilitlendi, düğmeden kapatmak zorunda kaldım. Üst işletim sisteminin al işletim sistemlerine uyumlu olan programları sorunsuz çalıştırması gerekiyor. Arada Windows gezgin hatası veriyor.
  • Herşeyi birlikte güncelleme yap yada hic güncelleme yapma ucunda ucundan veriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.