Şimdi Ara

Windows 8.1 Oyunlar açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
15.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 8.1 yüklemek istemedıgm halde zorla yükletti laptop.Açılan oyunlarımın hiçbiri açılmıyor denemedıgım kalmadı driver 9.0 hatası 3d hatası falan veriyolar..Aygıt yonetıcıınden baktım ekran kartınız güncel diyor. Sebebini anlamaıdm indirdim nvidia ekran kartı güncelleme yapmıyor hata veriyor anlamış değilim düzgün çalısan bilgisayarım bozuldu 8.1 sayesinde.

D3D9 gibi hatalar veriyor anlamadım gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0LKIEN -- 22 Aralık 2013; 21:21:45 >

• Günceldir arkadaşlar çözüm bilen yok mu?
  • DirectX 9.0c YÜKLEMEN GEREK SANIRIM .. YÜKLE:http://www.filehippo.com/download_directx/
  • Yükledim kardeşimde sorun ondan deil optimizasyonla alakalı sanırım entegre ekran kartı ile oyunlar acılıyor nvidia ile acılmıyor..
  • Son çıkan nvidia driver yükledin mi ?
  • Ekran kartım Asus radeon 7870 sizce win 8.1 yükleyim mi cod serisi oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Son çıkan nvidia driver yükledin mi ?

Hayır denedim donanım yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0LKIEN

quote:

8.1 'de kendiliğinden driverları silen pc'ler görmüştüm.Format atmaktan başka çare yok galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T0LKIEN

quote:

8.1 'de kendiliğinden driverları silen pc'ler görmüştüm.Format atmaktan başka çare yok galiba

Tüm driverleri yeniden kur ( sil kur ) olmadı format

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide yani entegre grafik pek oyunları oynatmıyor anlamış değilim ya benim laptop optimizasyonlu win 7 geçsem sorun olur mu ?

Beyler oyunlara giremıyorum nvidia ekran kartım ile entegre grafik ile açılıyor ama oyunlar kasıyor nvidia ekran kartı sürekli hata veriyor wow girmeye denedim bu hatayı verdi fifa e0001 hatası verıyor .. Bütün oyunlar benzer hatalar veriyor ekran kartı driverini güncellemeyi denedim onunda hatasının resmini koydum ne yapıcagımı şasırdım.

Resim ..

Windows 8.1 Oyunlar açılmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0LKIEN -- 26 Aralık 2013; 23:57:53 >
  • Günceldir konu yardım edicek yok mu ekran kartı ile açılmıyor oyunlar işlemci ile acılıyor !
  • Driver Booster programını indir eksik olan driverleri bulur ve yükler
  • Sorun çözülmüştür .. Nvidia beta driveri indirdim sorunsuz oyunlar açılıyor mesaj atan herkese teşekkürler..
  • bende win 7 vardı daha sonra win8.1 geçtim ve Fifa 14 de hiç kasma olamuyordu ama win 8.1 de kasmaya başladı çözmüş dğeilim driverları da yüklü ama ekran kartının daha ne olabilir sorun bir türlü bulamadm ama şnu anladım ki gerçekten win 7 çok iyi, virüsten pc mim yavaşladıgı zamanalrda bile oyunlarda en küçük kasma olmuyordu saatlerce oynasam bile ama bu win 8.1 de daha yeni attım sorun yok bişey yok ne virüs nede bşka bişey oyunlarda çok fena kasmaya başladı gerçekten fiyasko olmuş çok fazla düşünmüştüm geçip geçmemekle ama pişmanlık deneğim getriyor bazen :) artık win 7 dönecem bu kasma sorunları hallolmazsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

bende win 7 vardı daha sonra win8.1 geçtim ve Fifa 14 de hiç kasma olamuyordu ama win 8.1 de kasmaya başladı çözmüş dğeilim driverları da yüklü ama ekran kartının daha ne olabilir sorun bir türlü bulamadm ama şnu anladım ki gerçekten win 7 çok iyi, virüsten pc mim yavaşladıgı zamanalrda bile oyunlarda en küçük kasma olmuyordu saatlerce oynasam bile ama bu win 8.1 de daha yeni attım sorun yok bişey yok ne virüs nede bşka bişey oyunlarda çok fena kasmaya başladı gerçekten fiyasko olmuş çok fazla düşünmüştüm geçip geçmemekle ama pişmanlık deneğim getriyor bazen :) artık win 7 dönecem bu kasma sorunları hallolmazsa :)

Hocam Windows 8.1 oyunlarda en iyi performansı veren sistemdir. Windows 7 nin daha iyi olması imkansız. Ben de 8.1 kullanıyorum bir sorun yok. Siz de de eminim başka sorun vardır. Kötü olan herşeyi Windows 8 in suçu yapmayın. Sorunu çòzemediğiniz zaman hemen Windows 8 şöyle böyle diyorsunuz. Oynayanlar nasıl oynuyor peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok kardeşim bnim şuanlık tek sorunum oyunlara girdiğimde ekranın kasılması eppey bi rahatsız edici oda bilgisayarımın özellikleri çok iyi win7 de böyle sorunla karşılaşmadım hiç bir zaman virüs koruması olmadıgı dönemlerde bile oyunlarımda kasma olmadı (virüs koruması yaptıgımda epey bi sağlam virüslerde çıkmıştı) ama yeni format attım şimdi böyle oldu driver'ı da yükledim ama cözemedim olayı da
  • assında bu oyunlarının orjinal olmasını gerektiriyor eğer oyunların orjinal diğilse suçu işletim sistemine atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknohakan54 -- 3 Ağustos 2015; 22:59:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.