Şimdi Ara

windows 8.1 klasör öz.açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar,windows 8.1 yükledim. aktivasyonda crack vs kullanmadım.ama bir sorunum var

herhangi bir klasöre tıklayıp özellikler dediğimde klasör özellikleri açılmıyor(açılıyor ama 15-20 dk sonra açılıyor).ama herhangi bir uygulamanınkine tıkladığımda açılıyor.

virüs taraması yaptım ama hiçbirşey çıkmadı.ayrıca bazı iconlar yüklenmiyor.mesela .jpg diyor ama Windows un jpg için kullandığı o küçük resim gelmiyor öyle beyaz duruyor

sorunum nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 9 Kasım 2013; 21:05:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Merhabalar,windows 8.1 yükledim. aktivasyonda crack vs kullanmadım.ama bir sorunum var

herhangi bir klasöre tıklayıp özellikler dediğimde klasör özellikleri açılmıyor(açılıyor ama 15-20 dk sonra açılıyor).ama herhangi bir uygulamanınkine tıkladığımda açılıyor.

virüs taraması yaptım ama hiçbirşey çıkmadı.ayrıca bazı iconlar yüklenmiyor.mesela .jpg diyor ama Windows un jpg için kullandığı o küçük resim gelmiyor öyle beyaz duruyor

sorunum nedir acaba?

Ha kardeş ağzını öpeyim aynı sorun bendede var sağ tık yapıyosun 5-10 dakika sonra geliyor simgeler beyaz oluyo lütfen yardımcı olun ne yapmak gerek ?
  • Görünüşe bakılırsa klasör yapılandırması hasar görmüş ve sağ tık çok dolmuş hemen yardımcı olayım;
    Buradan Yet Another Cleaner isimli programı bilgisayarınıza yükleyin.
    Yapmanız gerekeni söylüyorum.
    1-Programı açın, program çalışır çalışmaz detay vermeden sorunları tespit edecek detaylı arama için "Şimdi Ara"ya tıklayın ve gerisini programa bırakın. Program bilgisayarınızı yoran, hafızada fazla yer kaplayan, kayıt defterini kasan gereksiz kalıpları, ayarları, yapılandırmaları, bilgisayarınızın başlangıçını geciktiren, bilgisayarınıza zararlı olabilecek izleme amaçlı yazılımlar, tarayıcı (anasayfa) virüsleri de dahil olmak üzere gereksiz olan her ne varsa bulacak ve sizin onayınızla yok edecektir. %100 ücretsiz, kaliteli ve güvenilir bir programdır. Deneyin derim. Klasör ayarlarınızla ilgili problemi çözecektir diye düşünüyorum. Aynı zamanda programın hızlı-derin temizleme, tarayıcı eklentilerine, anasayfa ayarlarına kilit koyma özelliği de bulunmaktadır.
    Gelelim sağ tık gecikmesi problemine;
    2-Programı açıp solda yer alan "Derin Temizlik" menüsüne tıklayın, üstte "sistem menüsü"ne gelin sağ menü tepsisine gelin gereksiz bulduğunuz tüm programları "OFF" konumuna getirin sorun çözülecektir.
    Bilgisayarınızda gözle görülür bir artış göreceksiniz. Hiç bir ayarı işaretlemekten çekinmeyin bilgisayarıma zarar verir mi ? diye korkmayın hepsini işaretleyip taratıp silin bilgisayarınız hızdan uçacak, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 10 Kasım 2013; 0:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Görünüşe bakılırsa klasör yapılandırması hasar görmüş ve sağ tık çok dolmuş hemen yardımcı olayım;
    Buradan Yet Another Cleaner isimli programı bilgisayarınıza yükleyin.
    Yapmanız gerekeni söylüyorum.
    1-Programı açın, program çalışır çalışmaz detay vermeden sorunları tespit edecek detaylı arama için "Şimdi Ara"ya tıklayın ve gerisini programa bırakın. Program bilgisayarınızı yoran, hafızada fazla yer kaplayan, kayıt defterini kasan gereksiz kalıpları, ayarları, yapılandırmaları, bilgisayarınızın başlangıçını geciktiren, bilgisayarınıza zararlı olabilecek izleme amaçlı yazılımlar, tarayıcı (anasayfa) virüsleri de dahil olmak üzere gereksiz olan her ne varsa bulacak ve sizin onayınızla yok edecektir. %100 ücretsiz, kaliteli ve güvenilir bir programdır. Deneyin derim. Klasör ayarlarınızla ilgili problemi çözecektir diye düşünüyorum. Aynı zamanda programın hızlı-derin temizleme, tarayıcı eklentilerine, anasayfa ayarlarına kilit koyma özelliği de bulunmaktadır.
    Gelelim sağ tık gecikmesi problemine;
    2-Programı açıp solda yer alan "Derin Temizlik" menüsüne tıklayın, üstte "sistem menüsü"ne gelin sağ menü tepsisine gelin gereksiz bulduğunuz tüm programları "OFF" konumuna getirin sorun çözülecektir.
    Bilgisayarınızda gözle görülür bir artış göreceksiniz. Hiç bir ayarı işaretlemekten çekinmeyin bilgisayarıma zarar verir mi ? diye korkmayın hepsini işaretleyip taratıp silin bilgisayarınız hızdan uçacak, iyi forumlar.

Hemen indirip deniyorum sonucunu yazıcam teşekkür ederim hocam.

• kadir.uluag kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef her şeyi yaptım programı kopmle herşeyini kullandım baya bişeler buldu temizledi falanda sorun hala devam ediyor masaüstü iconları bi beyaz dosya tipi bi normal oluyo değişiyo bir tuhaf bişey neyden kaynaklanıyor bu anlam veremiyorum.
  • Merhaba,sorunu çözdüm.

windowsta iken sağ taraftan çubuğu çek ayarlar a gel güç e shift e basıp tıkla ve yeniden başlat de.ama elini shift den bırakma

sonra gelişmiş seçenekler var orada.ondan windows başlatma önyükleyicisi mi ne öyle birşeyler yazıyor.ona tıkla ve windows 8 cd yada usb sini pc ye tak.

o kendi kendine onarıyor.

programların gidiyor yalnız ve yeniden aktive istiyor.bir nevi format(ama dosyaların duruyor)

öyle yaptıktan sonra halloldu.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.