Şimdi Ara

Windows 7'yi Özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O aero temaların o estetiğin. Bu Windows 10 da hiç estetik yok derinlik yok kütük gibi sistem.
    Windows 7deki efektler yuvarlak hatlar..
    Neden vazgeçtiler bilmiyorum ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xp kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The wind blow

ben 7 kullanıyorum hayla memnunum

vay be "hala"ya "hayla" diyen benden başkası da varmış.

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

bende "halen"i kullanıyorum hocam. hali hazırda'da fena sayılmaz.

xxxxxxxxxxxxxxx
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Win 10 kullanıyorum çok ta memnunum korsan win 7 ye indirdim sitesinden sorun çıkmadı gayet stabil

10 dan memnunsan niye 7 indirdin hocam

Orijinalden alıntı: Tarafsız Holigan

quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Win 10 kullanıyorum çok ta memnunum korsan win 7 ye indirdim sitesinden sorun çıkmadı gayet stabil

10 dan memnunsan niye 7 indirdin hocam

Yok hocam 7 vardı önceden korsan 10 indirdim kurdum sorun çıkmadı yanlış yazmışım Şuan 10 kullanıyorum güncelleme felan alıyor sorunsuz
    Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Sarı
  • SEVIYORUZ AGAAA
     Windows 7'yi Özledim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Windows 7'yi Özledim

• win7 ftw
  • Evimde 2 adet laptop var. İkisinin de ekranı aynı boy. Yenisinde win10 eskisinde win 7 var. Teknik özellikleri daha yüksek olmasına raÄŸmen kendimi win 7 kurulu olanı kullanırken buluyorum. Win 10'a ısınamadım gitti.

Win 7 ile 2 tıklamada hallettiğim ayarları win 10 ile resmen dağları taşları aşarak hallediyorum. Bilgisayarı kapat dediğinizde bile aslında tam olarak kapanmıyor. Güncellemeler iptal edilmiyor / bana bildir ama yükleme diye seçenek yok. Daha onlarca şey var.

Sonuçta bunları aşmanın yolları var. Yani hiç olmuyor demiyorum ama işte işi yokuşa sürüp ruhunu sıkıyor insanın. Şahsi olarak video riplerken win 10 kullanıyorum sırf laptop hızlı olduğundan ama günlük hayatta win 7 kullanıyorum.

EDIT: Valla düzeltmekle uğraşmayacağım. Forum yetkilileri aylardır uğraşıp düzeltmediyse ben mi düşüneceğim?

Okuyabilen okur okuyamayan da okumasın ne yapayım. Yazmaya böyle devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 2 Nisan 2016; 15:06:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!

• Win Xp'den direk 8'e geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Evimde 2 adet laptop var. İkisinin de ekranı aynı boy. Yenisinde win10 eskisinde win 7 var. Teknik özellikleri daha yüksek olmasına rağmen kendimi win 7 kurulu olanı kullanırken buluyorum. Win 10'a ısınamadım gitti.

Win 7 ile 2 tıklamada hallettiğim ayarları win 10 ile resmen dağları taşları aşarak hallediyorum. Bilgisayarı kapat dediğinizde bile aslında tam olarak kapanmıyor. Güncellemeler iptal edilmiyor / bana bildir ama yükleme diye seçenek yok. Daha onlarca şey var.

Sonuçta bunları aşmanın yolları var. Yani hiç olmuyor demiyorum ama işte işi yokuşa sürüp ruhunu sıkıyor insanın. Şahsi olarak video riplerken win 10 kullanıyorum sırf laptop hızlı olduğundan ama günlük hayatta win 7 kullanıyorum.

EDIT: Valla düzeltmekle uğraşmayacağım. Forum yetkilileri aylardır uğraşıp düzeltmediyse ben mi düşüneceğim?

Okuyabilen okur okuyamayan da okumasın ne yapayım. Yazmaya böyle devam.

Diyorki;

Evimde 2 adet laptop var.İkisininde ekranı aynı boy.Yenisinde win10 eskisinde win 7 var.Teknik özellikleri daha yüksek olmasına rağmen kendimi win 7 kurulu olanı kullanırken buluyorum.Win 10'a alışamadım gitti.

Win 7 ile 2 tıklamada hallettiğim ayarları win 10 ile resmen dağları taşları arayarak hallediyorum.Bilgisayarı kapat dediğinizde bile aslında tam olarak kapanmıyor.Güncellemeler iptal edilmiyor / bana bildir ama yükleme diye seçenek yok.Daha onlarca şey var.

Sonuçta bunları aşmanın yolları var.Yani hiç olmuyor demiyorum ama işte işi yokuşa sarıp ruhunu sıkıyor insanın.Şahsi olarak video riplerken win 10 kullanıyorum sırf leptop hızlı olduğundan ama günlük hayatta win 7 kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• win 7 adam mıdır?

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Şimdi birisi çıkar hâlâ der

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.