Bildirim
Windows 7'ye Virtual XP'yi yüklememde yardımcı olur musunuz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hiç yükleyen yok mu ya -
arkadaşım ilk önce güncelleme yapacaksın. indirdiğin iki program olmalı. birisi virtual xp programı diğeri de güncelleme gibi bişey. -
Yaptım önce güncellemeyi yükledim sonra XP'ye tıklıyorum olmuyor. -
Merhaba,
1 Adım-Version ve Dil seçin
2.Adım-Virtual PC Beta Download edin ve kurun-bilgisayarı yeniden başlatın.
3.Adım-Virtual XP download edin ve kurun.
Türkçe dil paketi üzerinden mi kuruum yapıyorsunuz ? Ayrıca Windows 7 build kaç ?
Kolay gelsin. -
Ben de sanal xp kullanabilmek için win7 kuracağım tekrar vista türkçe'den win ye ingilizceye yükseltme yapılabilir i yoksa temiz mi kuracağım? -
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
Ben de sanal xp kullanabilmek için win7 kuracağım tekrar vista türkçe'den win ye ingilizceye yükseltme yapılabilir i yoksa temiz mi kuracağım?
Merhaba,
Upgrade yapabilirsiniz. Fakat Windows 7 RC olduğu için clean install (temiz kurulum) öneririm. Yalnız clean instal yapmadan önce Vista'da önemli belgelerinizi dvd'ye backup alın.http://www.partition-tool.com/download.htm adresinden EASEUS Partition Master Home Edition download edin. Vistanın C partitionda bulunduğunu varsayarak 40 Gb'lik bir partition oluşturun önce bu partitiona Windows 7 clean install yapın. Kurulum bittikten sonra Windows 7'yi update edin. Donanımlarınız device managerden kontrol edin. Sorun yok ise tekrar kurulun yapın Vista'nın bulunduğu ve Windows 7 bulunduğu partitonları silin. Yeni bir partition oluşturun ve kurulum bitimi Windows Update çalıştırın. Windows Experience Index çalıştırarak skora bakın.http://windowsteamblog.com/blogs/windowsvista/archive/2006/09/22/windows-experience-index-an-in-depth-look.aspx adresinden skora göre bilgi alabilirsiniz. Linkin ingilizce olması sorun olursa Google translator ile çevirebilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: edemirci1
Merhaba,
Türkçe dil paketi üzerinden mi kuruum yapıyorsunuz ? Ayrıca Windows 7 build kaç ?
Kolay gelsin.
7100 Türkçe -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
Orjinalden alıntı: edemirci1
Merhaba,
Kolay gelsin.
7100 Türkçe
Tekrar Merhaba,
Intel Virtualization Technology veya AMD-V destekli CPU'nuz var ise BIOST'tan aktif ediniz. Ayrıca BIOS update yapmanızı öneririm.
Kolay gelsin. -
Intel Q8200 kullanıyorum Anakart Gigabyte EP43
nasıl aktif edicem? -
quote:
nasıl aktif edicem?
Merhaba,
Genelde BIOS'un CPU kısmında bulunur. CPU kısmını kontrol edermisiniz ?
Kolay gelsin. -
quote:
nasıl aktif edicem?
üzgünüm ama q8200 vt teknolojisini desteklemiyor.yani sanal xp kuamassınız -
Virtual xp ile Sxe Injected'i çalıştırıp CounterStrike'a girebilir miyiz? Malum windows 7'de virtual xp çalışmıyor. -
e hocam benim işlemci destekliyorda ne oluyor :))))
T9400 işlemci baba gibi destekliyor ama biosta bununla ilgili hiç bir seçenek yok. bu yüzden kullanamadım XP yi loptopumda :((((((
bu arada loptopun markası Sony Vaio FW21Z...
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
quote:
nasıl aktif edicem?
üzgünüm ama q8200 vt teknolojisini desteklemiyor.yani sanal xp kuamassınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X