Şimdi Ara

Windows 7'ye mi dönsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Disk kullanımı 100 gösteriyor ve şuan ne hdd alacak param yok açıkcası hdd nin bozulmasından korkuyorum Windows 7'ye mi dönsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraInfra -- 6 Nisan 2016; 10:00:08 >

Orijinalden alıntı: EloHabci

eğer sistem özellikleriniz yeterli değil ve ssd hafızanız yoksa windows 7yi tavsiye ederim

Sistem yeterlide ssd yok ve çok pahalı

w7 harddiski verimli kullanmayan çok ağır ve çıt kırıldım işletim sistemidir, kesinlikle çok ağır işletim sistemi olup,dosya yapısı şişen bir işletim sistemi

w.8.1 mükemmel ayarladım, tam ömürlük ve çok agresif sistem oldu

w10 w81 kadar hızlı, belli sorunları var,sorundan ziyade eski program yada dementools gibi programlarda çalıştırmasına rağmen sonsuz döngüye girip ram full kullanma sorunu var, yada hdd yüklenebilir,yada her ikisine

w10 16 gb rami bir anda full kullanma sorunu yaşadım,sebebi regeditteki aynı işlev gören programlarla kayıtların birbirinin artığı görmesi ve üstüste yazark programı sanki adeta yeniden başlatıyormuş gibi rami şişirmesi sonunda ram dolar ve program kapanır neyseki 3 aylık denemelerim sonucunda bunu çözdüm, en son kullanıcının yapması gereken programı silip baştan yüklemesi

sonuç w.8.1 süper w10 iki versyon daha gelse beinm ayarlarımla tam agresif olucak bence vede ömürlük

ama şuanda benim tarafımca w10 gayet güzel,son kullanıcıya kesinlikle önermem üzebilir,beklemediğiniz ve hak etmediğiniz hatalar verebilir

• şu dünyada w8 ve w10 benim kadar yüksek verimlilikte kullanan yoktur, ihtimal bile vermiyorum

w8 tam bir efsane, ama w10 2 rebuild daha yükselse istediğim kıvama gelir

w7 hiç bir şekilde izin vermiyor,tam bir sisnir sebebi eninde sonunda sistem şişecek ve kaçınılmaz program regedit ve dosya çöküşü yaşıcaksınız "crash dump" yani istediğin kadar kaldır yükle düzelmez, w7 kesinlikle ele zaten hdd hiç kullanmıyor performans düşmanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

şu dünyada w8 ve w10 benim kadar yüksek verimlilikte kullanan yoktur, ihtimal bile vermiyorum

w7 hiç bir şekilde izin vermiyor,tam bir sisnir sebebi eninde sonunda sistem şişecek ve kaçınılmaz program regedit ve dosya çöküşü yaşıcaksınız "crash dump" yani istediğin kadar kaldır yükle düzelmez, w7 kesinlikle ele zaten hdd hiç kullanmıyor performans düşmanı

Bilgisayara bir zarar gelmez mi?

Orijinalden alıntı: eyvaan

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

şu dünyada w8 ve w10 benim kadar yüksek verimlilikte kullanan yoktur, ihtimal bile vermiyorum

Bilgisayara bir zarar gelmez mi?

w7 ağır ve perofrmans düşmanı bir işletim sistemi, zarar derken anlamadım ne için zarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.