Şimdi Ara

Windows 7 Uyumulu Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joystick alıcam ama hiç birinin uyumluluk bölümünde windows 7 yazmıyor.Joysticki windows 7 uyumlu yapmak için bir şey yapabilir miyiz ?

• Sen al,USB'den bağladığında çalıaşacaktır.Bütçe çok ayırdıysan Xbox 360 Controller,eğer bütçe az ayırdıysan Snopy marka bir game pad alabilirsin.
  • LOGITECH Extreme 3D Pro (68 TL) almayı düşünüyorum ben de, logitech sitesinde win7 uyumluluğu yazmıyor ama microsoftun sitesinde ekstra yazılım olmadan otomatik olarak yüklenebildiği yazıyor. + olarak Logitech Attack™ 3 Joystick modelinde win7 uyumluluğu var (48 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 29 Temmuz 2011; 15:32:08 >
  • fazla pahalı bir şey almayı düşünmüyorumhttp://www.exa.com.tr/snopy/oyun_kollari/snopy_sg305-366-11405.html bunu alıcam Windows 7 Ultimate 32 bit sp1 e uyar değil mi ? Bende ps2 kolu vardı ama converteri bozuldu yeni kola para vermek yerine 5 10 liraya converter alsam daha iyi olur sanki satan bildiğiniz bir site var mı ?
  • pardon hocam sen başlığa joystick yazınca ben de joystick modelleri önerdim :) evet win7 uyumu var, Sistem Uyumu :PC, Win95/98/2000/ME/XP/VISTA/WIN7 Uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

pardon hocam sen başlığa joystick yazınca ben de joystick modelleri önerdim :) evet win7 uyumu var, Sistem Uyumu :PC, Win95/98/2000/ME/XP/VISTA/WIN7 Uyumu

yok önemli değil de ben işletim sisteminde windows xp yazdığını görünce şaşırdım biraz
  • akıl vermiş gibi olmayayım ama isterseniz sahibinden.com a da bakabilirsiniz. daha iyi markaları 2. el olarak ucuza alabilirsiniz.
  • Game pad önermişiz Joyistick diye,sıcakta kafa karışmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.