Şimdi Ara

windows 7 RC ve ati catalyst control center sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim dizüstü bilgisayarımda ati mobility radeon 3650 ekran kartı var. Windows 7 RC yi yükledikten sorna atinin bu son sürücüüsünüde yükledim fakat catalyst control center çalışmıyor. görev yöneticisinden kontrol ettiğimde CCC.exe arka planda çalışıyor, masaüstüne sağ tıkladıgımda ati catalyst control center seçeneğini görebiliyorum ama tıkladığımda açılmıyor.3 kere tüm driverları ve ati ile ilgili ne varsa silip tekrar yükledim fakat durum hala aynı.bu konuda yardım edebilecek olan varmı?

bu arada ati CCC için gerekli olan net framework ve microsoft visual C++ 2005 de sistemimde yüklü.

• herşeyi yapmışsın yoksa bi uyumsuzluk mu war ? en son sürümünü yüklüosun dimi?
  • evet sitesinden gidip son sürücüyü yükledim bu whql sertifikalı olanı hemde. ama hala catalyst control center ı açamıyorum
  • Arkadaşın yaşadığı sorunun aynısı bendede var . Vistayı silip win7 ultimate yükledim ve o sorun çıktı ve bendede microsoft visual vs herşey güncel .Bu soruna lütfen çözüm bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

benim dizüstü bilgisayarımda ati mobility radeon 3650 ekran kartı var. Windows 7 RC yi yükledikten sorna atinin bu son sürücüüsünüde yükledim fakat catalyst control center çalışmıyor. görev yöneticisinden kontrol ettiğimde CCC.exe arka planda çalışıyor, masaüstüne sağ tıkladıgımda ati catalyst control center seçeneğini görebiliyorum ama tıkladığımda açılmıyor.3 kere tüm driverları ve ati ile ilgili ne varsa silip tekrar yükledim fakat durum hala aynı.bu konuda yardım edebilecek olan varmı?

bu arada ati CCC için gerekli olan net framework ve microsoft visual C++ 2005 de sistemimde yüklü.

bu durumun sebepi microsofttun windows 7 updatelerinin yapılmamış olmasından dolayı windows 7 nin donanım updatelerini yapın o zaman sorun düzeliyor . sorunun sebepi ise driver ilen catalyst yazılımının uyumsuzluğundan kaynaklanması. ati ilen ilgilili tüm driverları kaldır catalyst kaldır yada denetim masasından ati removerı kullan restart at windows 7 update leri yaptır. en son ati yazılımını yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 15 Kasım 2010; 23:54:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.