Şimdi Ara

windows 7 masaüstü gelince kitleniyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 açıldıktan sonra görev çubuğu, masaüstü simgeleri donuyor ve hiçbir işlem yaptırmıyor. Mouse imleci hareket ediyor ama işlem yapamıyorum. İşletim sistemi üzerine kurulu virüs programını güvenli kipte uninstall yapıyorum ve kitlenme problemi ortadan kalkıyor. Eset, kaspersky, avira v.s birçok virüs programını denedim ve aynı sorunla karşılaştım. Virüs programı yokken problem yok ama kurunca kitlenme oluyor. İşim gereği virüs programı kullanmak zorundayım ama bu problemden sonra kullanamıyorum. Bilgisayarıma ağda bağlı 4 adet fotokopi makinası var ve paylaşıma açık diğer mevcut bir başka bilgisayarda da aynı sorun mevcut. Bilgisayarların donanım özellikleri düşük değil. Sorunu çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum inşaAllah...

• ekran kartı driverını silip öyle kullan eğer yine takılıyorsa başka virüs programlarına bak. Bu arada ekran kartı driverını yüklemeden aç bilgisayarı. Benim eski bilgisayarda da bu sorun vardı şuan hiç açamıyorum ekrana görüntü dahi gelmiyor bakalım nezaman açılacak. (Eğer güç kaynağı yetersiz filan geliyorsa biostan ekrankartı ram işlemci voltajlarını düşürebilirisn.)

Arkadaşlar bu sorun niçin kaynaklanır. Yardımlarınızı bekliyorum...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.