Şimdi Ara

Windows 7 Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format atacaktım ama "windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer" hatası alıyorum ve yükleme başlamıyor.

Not: CD'de sorun yok, dört tane bilgisayara bu CD'den format attım sorunsuz.

Sorunu nasıl çözebilirim? Sistem acayip vasat durumda. Açtıktan yarım saatte kendine geliyor.

Forumda buna benzer açılan konuları inceledim, orada söylenenleri yaptım fakat işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 13 Eylül 2012; 12:14:33 >

• Beni Dinle Bios a Gir Bir Seçenek Göreceksin Onlardan Birini Seç ACHI ise IDE yi Seç IDE ise ACHI yi seç ben dün laptop'a atarkan öyle yaptım arkadaşın masaüstünde ise her bilgisayara format atan cd ve onun pcsine belki 10 kere format attım aynı cd ile atmadı gittim usb boot ettim biosu hiç ellemedim ve format attı. Kolay Gelsin Trajedik Olaylar Yani

Orijinalden alıntı: hd4650

Beni Dinle Bios a Gir Bir Seçenek Göreceksin Onlardan Birini Seç ACHI ise IDE yi Seç IDE ise ACHI yi seç ben dün laptop'a atarkan öyle yaptım arkadaşın masaüstünde ise her bilgisayara format atan cd ve onun pcsine belki 10 kere format attım aynı cd ile atmadı gittim usb boot ettim biosu hiç ellemedim ve format attı. Kolay Gelsin Trajedik Olaylar Yani

Denedim olmuyor işte.
    Windows 8.1 Restart Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    FORMAT SONRASI İKİ WİNDOWS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.