Bildirim
Windows 7 Format acil yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Format atarken sana hangi diske format istediklerin konusunda seçenekler sunar ..Sen sadece F ye dokunma ve diğerleri biçimlendirerek format at -
quote:
Orijinalden alıntı: A.Dogann
Format atarken sana hangi diske format istediklerin konusunda seçenekler sunar ..Sen sadece F ye dokunma ve diğerleri biçimlendirerek format at
Ondan önce yükseltmi seçmem gerek yoksa özel mi ? -
Yükselti seçersen dosyaları windows.old olarak kaydeder ama erişemezsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: *Blend
Yükselti seçersen dosyaları windows.old olarak kaydeder ama erişemezsin.
Özel seçerem F'deki dosyalarım silinmez dimi -
quote:
Nasıl erişemezsin? Windows old olarak kaydettiği bilgilere gayet ulaşıyorsun.. Ama program olarak eski dosyalarımı çalıştırayım dersen cok ümitlenme -
Erişemezsin derken senin dediğin manada dedim ama beyan edemedim. -
Hiç Yükseltle Uğraşma Özele tıkla C Yi biçimlendir.Sonra oraya kur. -
quote:
Orijinalden alıntı: KorayT
quote:
Özel seçerem F'deki dosyalarım silinmez dimi
Evet özeli seçecesin merak etme F dekilere bişey olmaz .. Yükseltme işlemi sadece windows üzerindeki dosyların temizlenmesi yani tekrar güncellenmesi demek o nedenle gerek yok sen format atacaksan -
birşey söylicem ben özel dediğimde de old klasörü oluşturuyor bir yanlısınız olmasın. -
old klasörü windowsun yedekleme ve başlatma klasörüdür.yani sistem herhangi bir arıza gördüğünde windows.old tarafından sistem düzeltilir -
format atmadan önce önemli dosyları combofix olsun kayspersky olsun çok sağlam bi tarat sistemi başdan kurcan için sızıntı olmasın sonra f ye temızleyıp attıkdan sonra c yi sil oluştur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X