Şimdi Ara

Windows 7 Boot Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 saat önce bilgisayarımda neden kaynaklandığını bilmediğim bir çökme oldu. Bilgisayarı her yeniden başlattığımda kendiliğinden Startup Repair moduna geçiyor. Fakat bir sorun bulunamıyor ve bilgisayar bu şekilde kendi kendine restart atma döngüsüne giriyor. Yani her açılışta Startup Repair oluyor ve aynı şekilde kapanıyor bilgisayar. Birkaç boot sonrasında startup repairde çöktü sanırım ve beni advanced options for system recovery adlı menüye yönlendirdi. 2-3 gün öncesine kadar system recovery yapabilmeme olmama rağmen değişen bir şey olmadı. Safe mode denedim yine aynı sonuç.Memory Diagnostic te aynı sonucu veriyor. Screen shot alamadığım için bunları not aldım. Ayrıca Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve sanırım service pack 1'de yüklü

Problem event name: Startuprepairoffline
    problem signature 01: 6.1.7600.16385
    problem signature 02: 6.1.7600.16385
    problem signature 03: unknown
    problem signature 04: 21200605
    problem signature 05: autofailover
    problem signature 06: 11
    problem signature 07: corruptfile
    os version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    locale id: 1033

Umarım yardımcı olabilirsiniz, league of legends yarıda kaldı :D

• Eklemek istediğim bir şey daha var Diagnosis ve repair details adlı listedeki her testin sonucunda error code:0x0 gözüküyor. Umarım faydası olur
  • bass formatı uğraşma
  • Orjinal sürüm mü ? Eğer değilse 30 günlük deneme süresi bitmiş olabilirmi ? Crack devre dışı kalmış olabiilir , geçenlerde korsan sürümler icin güvenlik güncellemesi yayımlanmıştı.
  • acaba harddiskte mi problem var ?
  • windows 7 dvdsi takıp repair yapmayı denediniz mi orada startup repair var bi deneyiniz olmazsa yine kendi sistem geri yükleme noktalarında seçebiliyorsunuz
  • 6 tane sistem geri yükleme noktasını sırayla denedim ama yine aynı. ayrıca windows 7 orijinal değil evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows'un orijinal olup olmamasıyla ilgili bir problem değil sanki bu. hala erişilebiliyodu sanırım masaüstüne windows 7 korsan olsada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.