Şimdi Ara

Windows 7 Avermedia TV Kartı Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
21.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende bi kaç gün önce geçdim windows 7ye xpyide kurmak istemiyorum! LifeView TVR TV 3.24.0.417 analog tv kartım var d-smart baglı! xp kurulu iken herşey normaldi windows 7yi yükledikden sonra herşeyde ses var görüntüde güzel sadece tv kartında ses yok tv! bilen biri yardımcı olursa sevinirim teşekkürler! help plss! help plss! S.O.S!
  • sevgili arkadaşlar avermedia ve creative ile ilgili forumlarda okuduğum su bu markaları satın almayın çünkü satış strateji leri gereği sattıkları ürüne deknik destek vermiyorlar yani xp işletim sisteminde kullandığınız bu markaları en fazla vista işletim sistemimde kullanabiliyorsunuz windows 7 de kullanmak isterseniz kullanamıyorsunuz anlayan arkadaşların forumlardaki çabaları ile birşeyler yapıp çalıştırmaya çalısıyorlar bu işlerden anlayan bir amerikalı teknik destek alamayınca kendi çabaları ile televizyon kartını windows 7 ye uyumlu hale getirip güncel download driver dosyasını yayınlayınca avermedia ve creative yoneticilerinin bu arkadaşı mahkemeye verdiler size tavsiyem bu markaları almayın teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 21 Kasım 2009; 11:25:42 >
  • arkadaslar e501r kullaniyorum ayarlar farklidir muhtemelen. nasil düzeltecez bende de ayni sorun var.
  • ARKADAŞLAR BENDEKİ TV KARTI AVERTV DVB-S HYBRİD+FM FAKAT ARKA KISIM DA UYDU GİRİŞİ YOK KABLO TV İZLİYORUM YANİ BİRAZ ESKİ MODEL.XP DEN DÜN W7 YE GEÇİŞ YAPTIM FAKAT BİR TÜRLÜ KURAMIYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM .ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.