Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.045
Cevap
23
Favori
854.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blue mc

quote:

Yeni bir sürüm çıkınca, eski sürümü kaldırıp tekrar yenisinimi indirmek gerekiyor. Ya da yeni sürümler çıktıkca yükseltmemi yapıyoruz

Bilgisi olan?

yenisini yuklemen lazim.
  • quote:

quote:

Yeni bir sürüm çıkınca, eski sürümü kaldırıp tekrar yenisinimi indirmek gerekiyor. Ya da yeni sürümler çıktıkca yükseltmemi yapıyoruz

Bilgisi olan?

evet
  • arkadaşlar kafama takılan bir soru var bu vista 7077 64 bit i kurdum herşey mükemmel , aktivasyonuda yaptım microsoftun gönderdiği key ile şimdi bu aktivasyon süre sınırlı mı yoksa süresiz kullanabiliyormuyuz windows 7 yi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

arkadaşlar kafama takılan bir soru var bu vista 7077 64 bit i kurdum herşey mükemmel , aktivasyonuda yaptım microsoftun gönderdiği key ile şimdi bu aktivasyon süre sınırlı mı yoksa süresiz kullanabiliyormuyuz windows 7 yi ?

başlat çubuğuna "winver" yazıp enter'layın.orda en altta hangi tarihe kadar kullanabileceğinizi yazıyor

edit: pardon yanlış anlamışım. :) başlat çubuğuna çalıştır yazıp enterlayın.çıkacak çalıştır kutucuğuna "slmgr.vbs /xpr" yazıp enterlayın.orada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 14 Nisan 2009; 20:22:05 >
  • skystar uydu kartı olup 64bit i deneyen oldumu acaba arkadaşlar durumu nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

arkadaşlar kafama takılan bir soru var bu vista 7077 64 bit i kurdum herşey mükemmel , aktivasyonuda yaptım microsoftun gönderdiği key ile şimdi bu aktivasyon süre sınırlı mı yoksa süresiz kullanabiliyormuyuz windows 7 yi ?

başlat çubuğuna "winver" yazıp enter'layın.orda en altta hangi tarihe kadar kullanabileceğinizi yazıyor

edit: pardon yanlış anlamışım. :) başlat çubuğuna çalıştır yazıp enterlayın.çıkacak çalıştır kutucuğuna "slmgr.vbs /xpr" yazıp enterlayın.orada yazıyor.

yani muhtemeden nekadar zaman kullana biliris? 1ay felan mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

quote:

yani muhtemeden nekadar zaman kullana biliris? 1ay felan mi.

benimki 02.03.2010 a kadar kullanabilirsin diyor... muhtemelen sende kurarsan o kadar kullanabilirsin...
  • eyw baba bilgi icin. bi flash diskten nasil kurulur onu anlaya bilsem dvd yok yanimda.
  • arkadaşlar yasal keyi nerden alıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

arkadaşlar yasal keyi nerden alıyoruz?

http://technet.microsoft.com/ru-ru/evalcenter/dd353205(en-us).aspx?ITPID=caregm

siteye gir en lattan 32-bit yada 64-bit hangisini istersen seç sana yasal key veriyor
  • peki bu beta versiyona güveniyor musunuz?
    bankacılık işlemlerinizi yapabilir misiniz mesla xp de yaptığınız gibi.
    güvenlik açıkları olabilir diye düşünüyorum
    yada kimsenin görmesini istemediğiniz fotoğraflarınız ele geçirilebilir
    yoksa güvenli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

peki bu beta versiyona güveniyor musunuz?
    bankacılık işlemlerinizi yapabilir misiniz mesla xp de yaptığınız gibi.
    güvenlik açıkları olabilir diye düşünüyorum
    yada kimsenin görmesini istemediğiniz fotoğraflarınız ele geçirilebilir
    yoksa güvenli mi?

Arkadaşım birincisi XP güvenlik olarak vistadan daha zayıf.. doğal olarak aynı altyapıya sahip win7den de.. Bir ikincisi güvenlik programı kurabiliyorsun.. Artı bankacılık işlemlerinde önemli olan birinci derecede kullandığın tarayıcı ve firewall'un yada güvenlik yazılımın diyelim.. ie8 ie7'ye oranla gerçekten çok daha başarılı.. tabi ben bankacılık işlemleri yaparken ie8'in daha güvenli olmasına değil toplam güvenliğime bakıyorum...

Kimsenin görmesini istemediğin fotoğraf mı?? Sen onları XP de nasıl görünmez yapıyorsan win7 de de yapabilirsin.. bu çok farklı bir işletim sistemi değil sonuçta .. yine windows.. mac os x için sormuş olsaydın onu bilemezdim bak.. ama XP yapabildiğin herşeyi burada da yapabilirsin..

Bu arada söyliyim internet bankacılığını kullanıyorum win7'de .. henüz çıkmış bir işletim sistemi olmasada çok iyi stabilete sunuyor artık .. özellikle 7077 ve sonrası muhtemelen.. muhtemelen diyorum çünkü sonrasını henüz kullanmadığım için.. ama 7077den öncesini kurma derim. öncekilerin bazı hataları vardı ama 7077de henüz net bir hata ile karşılaşmış değilim.....
  • quote:

eyw baba bilgi icin. bi flash diskten nasil kurulur onu anlaya bilsem dvd yok yanimda.

bende tam onunla uğraşıyordum.. eğer istersen yardımcı olmaya çalışırım... en sonunda çözdüm olayı artık DVD den kurlum yapmıcam gibi...
  • teşekkürler Batuist
  • live msn 2009 u yükleyemiyorum sürekli değişik hatalar veriyor yükleyebilen varmı?
  • arkadaşlar win 7 yi en son nezamana kadar kullanabileceğimi öğrenmek için çalıştır a şu komutu yazıp "slmgr.vbs /xpr" enterladım ve karşıma şöyle ilginç bir şey çıktı. hiçbir ilaç kullanmadım 3 ay önce aldığım key le kullanıyorum hala.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

@gizmo_x
    dostum maillerini şimdi gördüm ya kusura bakma, nereden buldun o adresi, pek kullanmıyorum da
    bulunduğum yerde msn yok, akşam eve gidince olur ancak

formatsız update yapabileceğini denemedim ama sanmıyorum.

ekle baba bekliom seni.

sen gelmez oldun... ahh anam ahh, baba nerde sin uyudum msn de habar yok.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x264

arkadaşlar yasal keyi nerden alıyoruz?

http://technet.microsoft.com/ru-ru/evalcenter/dd353205(en-us).aspx?ITPID=caregm

siteye gir en lattan 32-bit yada 64-bit hangisini istersen seç sana yasal key veriyor

windows 7 professional 7068 var ama yasal key leri kabul etmiyor. Bu sürüme ait değil diyor. Nereden bulacağım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

arkadaşlar win 7 yi en son nezamana kadar kullanabileceğimi öğrenmek için çalıştır a şu komutu yazıp "slmgr.vbs /xpr" enterladım ve karşıma şöyle ilginç bir şey çıktı. hiçbir ilaç kullanmadım 3 ay önce aldığım key le kullanıyorum hala.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

senin için büyük bir kayıp.. o send feedback yazısını uzun zaman önce kaldırdı microsoft.. bu demek oluyorki kullandığın sürüm hala ilk beta sürümlerinden birisi.. bende ilk beta sürümünden beridir kullanıyorum ve son sürüme kadar oldukça hissedilir bir değişim geçirdi win7 .. tavsiyem permanently activated yazdığından dolayı hep onu kullanmaman .. en kısa zamanda daha yeni bir versiyona yükseltmeni tavsiye ederim.. yada bildiğin win7'nin var olan win7 olduğunu zannetme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker1999

windows 7 professional 7068 var ama yasal key leri kabul etmiyor. Bu sürüme ait değil diyor. Nereden bulacağım..

professional sürümünü nereden buldunuz acaba???
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.